Přehled posledních diskuzních příspěvků

Cyklostezkou pěšky

Zuzana Pivcová 24.1. 09:54
Eli, velmi se mi líbí, že stihneš všechno - jít na vycházku, nafotit, napsat a ještě vtipně popsat fotky.

Chřipka

Dana Puchalská 24.1. 08:03
Hezká básnička.

Sympatie k životu

Alena Vávrová 23.1. 14:00
Krásné. Děkuji, Lubomíre.

Příběh na 50 slov: Glosy

Zuzana Pivcová 23.1. 11:14
Já sice tyto glosy neposlouchám, ale zajímavé být mohou. Právě tak, jako Tvůj příspěvek.

Setkání přátel i60.cz v Kořenově-Jizerské hory III. Chci vědět něco více o místě, kam jedu.

Naděžda Špásová 23.1. 10:54
Vidím, že se rozhodně nudit nebudeme. Je tam toho tolik, že asi zavařím foťák. Jindřiško, pozvala jsi nás moc hezky a na setkání se těšíme. Díky za tvé organizační shopnosti a hlavně zajištění toho všeho a za svatou trpělivost s námi všemi. :-)

Sever nebo jih? Dvě tváře Kréty

Kateřina Baziková 23.1. 09:59
V Paleochoře bylo krásně. Večer vždycky zavřeli ulice pro auta, zaplnili je stolky a židlemi, lidi jedli venku, pohoda. I jinak je to pěkný městečko.

Hádanka o Pravdě a Lži

Jana Šenbergerová 23.1. 09:24
Hm, logika, ta mi už tehdy moc nešla. Zřejmě jsem v ní nepokročila. :-(

Mám ráda kuchařské knihy - XL.díl

Jana Šenbergerová 23.1. 09:04
Kdysi bych si nedovedla představit rybu s rýží. Když jsem jednou byla delší dobu z domu, manžel si uvařil rýži a smíchal ji se sardinkami z konzervy. Trochu jsem to příště vylepšila a bylo to jedlé. Ryby mám ráda ve všech podobách. Krásně nás zasvěcujete do tajů různých "kuchyní".

Co nejvíce škodí vaší pleti? Například špinavý mobil

Věra Ježková 23.1. 07:42
Snu o dokonalé pleti jsem se vzdala asi před 50 lety, kdy jsem se dozvěděla, že mám seboroickou dermatitidu. Někdy po čtyřicítce mi propukla tak, že jsem každé ráno maskovala červené olupující se fleky kolem nosu a v koutcích úst a sbírala odvahu vyjít mezi lidi. Proto se do starostí jiných žen se žilkami, vráskami a podobnými přirozenými jevy na pleti příliš nedokážu vcítit.

Třetí do stovky je sedmička

Jana Šenbergerová 22.1. 14:10
Heli, vidím, že jsi to hned zkraje vzala vážně. My zatím trénujeme vlažně, v průměru tak dva kilásky denně.

žy šy čy řy cy jy ďy ťy ňy

Hana Nováková 22.1. 14:01
k bodu 3. - napadá mě SIS nebo-li Seniorská informační služba...

Stáří mladých singlů. Jaké bude?

Jana Šenbergerová 22.1. 13:53
Všichni jsme jedna velká lidská rodina, takže problém nevidím. Ty si jako jednotlivci i společnost vytváříme sami, takže se pak s nimi musíme nějak vyrovnat.

Boho kuchyně - dostupné a zábavné

Věra Halátová 22.1. 11:32
Každému, co mu vyhovuje a na co má. Kuchyně je moje dílna a mám tam všechno po ruce. Čím víc krámů, tím víc uklízení.

Uhádnete či nikoli?

Jana Šenbergerová 22.1. 09:57
1. Ano. 2. Nebyl to jejich vynálezce. 3. Německo?

Náš dům šel spát - vzpomínky

Věra Ježková 22.1. 07:30
Velmi působivé. Já bych o domě, kde jsem bydlela prvních šest let života, nic takového napsat nemohla.

Tyto zdravé potraviny škodí

Karel Boháček 21.1. 13:06
Proč si odříkat ? V malém neškodí. Tento článek je o ničem, všechno tohle už známe..

Jak se správně připravit na odběr krve a moči

Věra Halátová 21.1. 11:29
Jde snad o běžné vyšetření, které každý z nás podstoupil nesčetněkrát už od dětského věku. Lékař nebo asistentka lékaře nás vždy znovu poučí, co před vyšetřením jíst nebo nebo nejíst a právě tak o pití.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.