Přehled posledních diskuzních příspěvků

Když je věk výhoda aneb Do kina za 60 korun

Vladislava Dejmková 27.1. 06:36
Do kina se slevou se dá jít i v Hradci Králové. V kině Centrál hrají pro seniory každé úterý a pátek během dne také za 60 Kč. Nedávnou jsem tam byla na filmu Po čem muži touží. Více na www.biocentral.cz.

Elixír mládí si můžete namíchat sami

Věra Halátová 26.1. 15:37
Podle toho, jak umím sčítat, odčítat, násobit a dělit zpaměti, nebudu mít demenci? V tom případě řada mladých lidí, která na 2+2 potřebuje kalkulátor, bude dementní po padesátce.

Zemřel Luděk Munzar, pan herec ze staré školy

Helenka Vambleki 26.1. 12:07
Měla jsem ho ráda. Škoda každého dobrého člověka. Tak jen mu přeji, ať si s těmi herci nahoře zas pěkně zahraje.

Procházka minulostí – mojí minulostí

Dana Puchalská 26.1. 11:26
Krása, víc ************ už asi nedám, nevešel by se sem komentář. A nádherné fotografie. Potěšilo mně to moc. Do Dejvic jsem jezdila pracovat a koukám jako blázen, jak jsou ty domy nádherné. Naposled jsem byla v Dejvicích loni na podzim. Ale bohužel autem a bylo to na otočku.

Mám ráda kuchařské knihy - XLI. díl

Vladislava Dejmková 26.1. 10:54
Recepty skutečně vypadají zajímavě. Ráda připravuji ryby a ráda je i jím. Jen mám problém s jejich nákupem. Kde třeba koupím sardelové řezy? A takový humr je asi nad mé možnosti. V Hradci máme speciální prodejnu čerstvých ryb, ale nad cenami se mi tam protáčí panenky. Takže nejvíc používám ryby mražené.

Fotoreportáž: Zimní dopoledne

Věra Ježková 26.1. 08:30
Aničko, hned bych šla taky. Nádhera. :-)

Potíže způsobené klimakteriem neberte na lehkou váhu

Slávka Kobylková 25.1. 15:54
Reklama na hormony, že se nestydíte takto podhazovat článek nějakého Faita. Právě poslední výzkumy jasně hovoří o škodlivosti těchto hormonů, máme je už ve vodě, v potravě a ještě je budu do sebecpát. proboha přežily to naše maminky a babičky, přežijeme to taky a neuškodíme si chemií na zdraví, stáří sice přichází ,a co? Nikdy dřív se nenadělalo tolik řečí o menopauze , jak posledních 5-10 let. Zbytečně jsou tak stresovány tisíce žen,které to čeká. Zbytečně, hlavně o tom nepřemýšlet,nezabývat se tím, žít si dál a tu trochu té nepohody zvládnout. Jsou daleko horší nemoci a věci na světě, než přirozená menopauza. Naděláte a zbytečně. Naopak spousta žen v ní našla výhody, nemusí plánovat dovolené,výlety,může se koupat kdy chce,nemusí mít obavy z nechtěného těhotenství... když říkate A, musíte říct i B.

Jak požádat o vdovský důchod

Věra Halátová 25.1. 14:06
Pokud jste ovdověly nebo ovdověli, obraťte se na Správu sociálního zabezpečení příslušnou vašemu trvalému bydlišti. Jsou to Okresní správy sociálního zabezpečení nebo Městské správy sociálního zabezpečení. Městské správy SZ jsou v Praze, Brně. Když se písemně obrátíte na Českou správu sociálního , zabezpečení v Praze, Křížová 8, odpovědí vám a odkážou vás na vaši příslušnou SSZ. Anebo ve větším městě se obraťte na SSZ. Tam vám řeknou přesně, které doklady musíte mít a vyplní s vámi žádost o vdovský nebo vdovecký důchod a budou vás informovat o podmínkách toho, jak dlouho můžete pobírat vdovský nebo vdovecký důchod. Na takové "kalkulačky" na internetu nespoléhejte. Jejich tvůrci nezaručují správný výpočet podle současných platných zákonů a také vy můžete z neznalosti zadat do "kalkulačky" některý z údajů chybně. Obraťte se vždy na odborníky a tím nejsou lidé, kteří získali povšechno informace a pod článek se podepíší "redakce".

Škodou Karoq se projede pan Bohumír Dostál

Dana Kolářová 25.1. 12:26
Gratulace vybraným autorům a vítězi šťastné cesty s novou škodovkou.

Proč navštívit Štěkeň

Hana Nováková 25.1. 11:34
Mám ráda Klostermannovo dílo, je skutečně spisovatelem Šumavy. Článek jste doprovodila krásnými snímky, jistě na jaře a v létě vypadá krajina malebně, teď z ní čiší zima. Ale měla jste odvahu a vyšla si do té zimy a povedlo se, děkuji.

Drabble na 100 slov: Žár léta

Dana Kolářová 25.1. 10:48
Děkuji za zadání slov. :-)

Liběna Rochová: Chce to odvahu, otevřenou mysl a radovat se z maličkostí

Zuzana Pivcová 25.1. 10:02
Paní Liběna Rochová je podle mě hezká žena, takový francouzský typ, kterému sluší i ta černá. Její svět módy je však mému světu hodně vzdálen a nechává mě v klidu. Více je mi vlastní otevřená mysl a radost z maličkostí. Nemohu však tvrdit, že bych "na tom denně pracovala", podobně to "měla bych si vážit sama sebe, musím najít sama sebe, nesmím podléhat depresím... tento typ oblečení nepatří na zralou ženu..." Měla bych, musím, nesmím - to je pro mě k individualitě a spokojenosti jen málo.

Setkání přátel i60.cz v Kořenově - Jizerské hory IV. Pomalu se blížíme k cíli...

Dana Kolářová 25.1. 09:48
Ubytování zajištěno, program bohatý, ještě zdraví aby vydrželo! Díky Jindřiško.

Proměna

Elena Valeriánová 25.1. 07:56
Pravda noblesně vyjádřená ve verších. Působivé. Je to jak písnička bez hudby (co není může být).

Psí smutek je dojemný a tajemný

Karel Boháček 24.1. 17:43
...ano jsou známy tyto případy, ale každý kynolog Vám řekne, že pes si velmi rycle zvykne na nového majitele. I já jsem navštívil mnoho útulků, kde byli pejsci po zemřelých majitelích a snad všicni si zvykli a měli rádi nového majitele.

Zimní sny o zahradě

Alena Tollarová 24.1. 13:39
Já jsem malé České středohoří z krtinců viděla při nedávné procházce. Rozhodně to nebylo ve snu.

Knihkupec Zdeněk Homola a jeho neobvyklá setkávání s osudy

Zdeněk Homola 24.1. 12:06
Čas narození se zapisuje do chorobopisy matky. Od r. 1957 i do matriky.

Kam vzít děti na pololetní prázdniny?

Jarmila Komberec Jakubcová 24.1. 11:47
Syn se snachou a 2 vnoučaty (8 a 5 let) jezdí pravidelně na Lipno. Chválí si slušné ubytování, možnost i koupání v bazénu a hlavně dětské školičky lyžování. A tak také letos tam jedou. Příští rok ale zvažují Rakousko či Itálii k vůli delším sjezdovkám.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.