Přehled posledních diskuzních příspěvků
Na Ještěd s Českými drahami
Věra Ježková 31.1. 14:59
Dala bych si říct. Liberec a celý jeho kraj mám ráda.
Dvojí tvář sobeckého vydírání
Jitka Caklová 31.1. 08:59
V obou případech je důležité, chránit si svůj prostor, nebo-li stát se tak trochu sobcem bez ztráty zodpovědnosti za své konání a přitom se nenechat vtáhnout do nepříjemné situace, kterou jsem nezapříčinila. Proč bych měla tahat horké kaštany z ohně, když jsem je tam nenaházela.
Co všechno dělají dnešní senioři?
Alena Tollarová 31.1. 08:53
Vyplněno, odesláno. Odkaz pošlu známým.
Zaměstnání po padesátce je stále problém
Věra Halátová 30.1. 14:59
Zaměstnání po padesátce je problém, ale ne pro každého. Jak to, že je tolik zaměstnaných poživatelů starobního důchodu? - na straně druhé? Jedna známá, 55 roků, zrušili s.r.o., kde byla zaměstnána od roku 1991. Bylo to pro ni lukrativní zaměstnání, nemusela se celou dobu nic učit, nemusela se vzdělávat. A najednou. Úřad práce a přes rok nemůže sehnat zaměstnání. A není schopna si např. založit svou firmu a být OSVČ. A také není schopna jít za prací do jiného města. Málo kvalifikovaní lidé mají problém v pozdějším věku práci sehnat, zvláště pak, když nejsou ochotni některou práci vykonávat.
Soutěž pro nováčky: Kuře „A la bažant“
Dana Puchalská 30.1. 14:14
Hezký příběh ze života. A není smutný a to je dobře.
Život s řešičem je k nevydržení
Jana Kollinová 30.1. 11:25
Zaujal mě zejména poslední odstavec článku. V blízkém okolí ani doma jsem řešiče neměla. Na internetu jsem se setkala s několika urputnými řešiči a měla jsem problém s tím na ně nereagovat, protože jsem neznala úskalí komunikace ve virtuálním světě. Nyní už takové "prudiče" neřeším.
Naši planetu chrání stovky kutilů i profi opravářů
Dana Puchalská 30.1. 07:51
Myslím, že je to skvělý nápad. Ano jsme národ šikovných lidí a je mi občas líto vyhodit něco, co by se dalo ještě opravit.
Proč je důležité plánování v seniorském věku
Jana Šenbergerová 29.1. 19:19
Dobrá rada nad zlato, jen aby ten skutek moc rychle neutek. :-)
Klíšťata loni nakazila rekordní počet lidí, očkovat se nechává jen asi čtvrtina Čechů
Karel Boháček 29.1. 14:44
Mně stačilo se bodnout trnem od šípku. Žádné volské oko, ale pás okolo paže. 3x antibiotika, kdy pak zjistíte, že doktoři nic neví a neumí. U mně zabírá čínská medicína - houby, ale je to doživotní a bolesti se střídají s klidem. Nic příjemného a vadí mi to, protože jsem byl sportovec a turista. Pokud můžete tak se očkujte a dejte na sebe pozor, není opravdu o co stát.
Soutěž pro nováčky: Klobása
Eva Mužíková 29.1. 14:25
Dobře jste se zapojil pane Rostislave. Úplně tu chuděru účetní vidím:))))
Mám ráda kuchařské knihy - XLII. díl
Zuzana Pivcová 29.1. 09:32
Ze Španělska znám jen letmo Madrid, protože jsem tam byla na archivní konferenci. A z jídla si nepamatuji nic. Tak se tu porozhlédnu, co bych si (bývala) mohla dát. :-D
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.