Přehled posledních diskuzních příspěvků

Na Ještěd s Českými drahami

Věra Ježková 31.1. 14:59
Dala bych si říct. Liberec a celý jeho kraj mám ráda.

Styl pro každý věk existuje

Olga Škopánová 31.1. 11:31
Ano hezké, elegantní, ale trochu nudné.

Fotoreportáž: Leden v ledu

Libuše Křapová 31.1. 09:24
Eleno, to je krása! Umíš!

Fotohádanka

Jarmila Fialová 31.1. 09:03
u Dany bych si tipla na něco dobrýho,co se obalí v kakau

Dvojí tvář sobeckého vydírání

Jitka Caklová 31.1. 08:59
V obou případech je důležité, chránit si svůj prostor, nebo-li stát se tak trochu sobcem bez ztráty zodpovědnosti za své konání a přitom se nenechat vtáhnout do nepříjemné situace, kterou jsem nezapříčinila. Proč bych měla tahat horké kaštany z ohně, když jsem je tam nenaházela.

Co všechno dělají dnešní senioři?

Alena Tollarová 31.1. 08:53
Vyplněno, odesláno. Odkaz pošlu známým.

Zaměstnání po padesátce je stále problém

Věra Halátová 30.1. 14:59
Zaměstnání po padesátce je problém, ale ne pro každého. Jak to, že je tolik zaměstnaných poživatelů starobního důchodu? - na straně druhé? Jedna známá, 55 roků, zrušili s.r.o., kde byla zaměstnána od roku 1991. Bylo to pro ni lukrativní zaměstnání, nemusela se celou dobu nic učit, nemusela se vzdělávat. A najednou. Úřad práce a přes rok nemůže sehnat zaměstnání. A není schopna si např. založit svou firmu a být OSVČ. A také není schopna jít za prací do jiného města. Málo kvalifikovaní lidé mají problém v pozdějším věku práci sehnat, zvláště pak, když nejsou ochotni některou práci vykonávat.

Soutěž pro nováčky: Kuře „A la bažant“

Dana Puchalská 30.1. 14:14
Hezký příběh ze života. A není smutný a to je dobře.

Život s řešičem je k nevydržení

Jana Kollinová 30.1. 11:25
Zaujal mě zejména poslední odstavec článku. V blízkém okolí ani doma jsem řešiče neměla. Na internetu jsem se setkala s několika urputnými řešiči a měla jsem problém s tím na ně nereagovat, protože jsem neznala úskalí komunikace ve virtuálním světě. Nyní už takové "prudiče" neřeším.

Vyprávění nádražní I

Alena Vávrová 30.1. 11:06
Úsměvná vzpomínka, Věrko.

Naši planetu chrání stovky kutilů i profi opravářů

Dana Puchalská 30.1. 07:51
Myslím, že je to skvělý nápad. Ano jsme národ šikovných lidí a je mi občas líto vyhodit něco, co by se dalo ještě opravit.

Interrupce

Dana Puchalská 30.1. 07:37
Smutná báseň, až z ní doopravdy mrazí.

Proč je důležité plánování v seniorském věku

Jana Šenbergerová 29.1. 19:19
Dobrá rada nad zlato, jen aby ten skutek moc rychle neutek. :-)

Klíšťata loni nakazila rekordní počet lidí, očkovat se nechává jen asi čtvrtina Čechů

Karel Boháček 29.1. 14:44
Mně stačilo se bodnout trnem od šípku. Žádné volské oko, ale pás okolo paže. 3x antibiotika, kdy pak zjistíte, že doktoři nic neví a neumí. U mně zabírá čínská medicína - houby, ale je to doživotní a bolesti se střídají s klidem. Nic příjemného a vadí mi to, protože jsem byl sportovec a turista. Pokud můžete tak se očkujte a dejte na sebe pozor, není opravdu o co stát.

Soutěž pro nováčky: Klobása

Eva Mužíková 29.1. 14:25
Dobře jste se zapojil pane Rostislave. Úplně tu chuděru účetní vidím:))))

Mám ráda kuchařské knihy - XLII. díl

Zuzana Pivcová 29.1. 09:32
Ze Španělska znám jen letmo Madrid, protože jsem tam byla na archivní konferenci. A z jídla si nepamatuji nic. Tak se tu porozhlédnu, co bych si (bývala) mohla dát. :-D

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.