Přehled posledních diskuzních příspěvků

Mám ráda kuchařské knihy - XLVI.díl

Zuzana Pivcová 7.2. 10:05
Přemýšlela jsem, jestli se píše brynza nebo bryndza, jako měla Danka. Pravily chytré stránky, že snad česky z a slovensky dz. Vlastně je to jedno, hlavně, že pokrmy s ní tak dobře chutnají. I když já znám vlastně jen halušky.

Antonín Švehla: Demokracie není jen právo, ale také povinnost

Dana Puchalská 7.2. 09:24
Zajímavý článek o významném člověku. Děkuji.

Den únorový

Jitka Hašková 7.2. 07:58
Prima, i únor může být veselý.

Síla a moc stromu Arjuna

Jitka Hašková 7.2. 07:56
Je ten strom v nějaké botanické zahradě v Česku?

Můj strýc podplukovník Karel Otta

Dana Puchalská 6.2. 13:09
Ano čest jeho památce. Byl to statečný muž.

Rodinná firma Gultio vyrostla jen díky handicapu jejího majitele

Zdenka Soukupová 6.2. 12:44
Záslužná práce. Přeju p. Grygovi úplné uzdravení a hodně úspěchů ve firmě.

Nevyvanulo vám očkování?

Zuzana Pivcová 6.2. 12:08
Jak to čtu, vidím, že už mi zase jako obvykle něco vyvanulo (tetanus ). Když ony ty roky tak rychle utíkají!

Bankovní pravda

Zuzana Pivcová 6.2. 12:05
No, vida, díky za názorné předvedení. Ale doufám, Romane, že jinak z bankovek takovéhle skládačky neděláš! :-D :-D

Dyť jsme spolu ani nebyli ty trubko. Rozchody přes esemesky frčí

Zuzana Pivcová 6.2. 11:54
Když tu čtu ty výroky, tak přemýšlím, jestli to je občas jen určitá póza, nebo jestli dnes už opravdu neexistuje nějaký citový vztah, jen sexuální vztah. Před nějakým časem jsem vyslechla v autobuse hovor dvou mladých, kteří spolu asi takhle nějak chodili, ale probírali, kdo z nich předtím s kým a jak, stylem: No, já chodila s X, to tys ještě chodil s Y. A chodila tys s Z? No, chodila, ale on pak začal chodit s Ž. No, s tou jsem chodil taky, ale tys chodila s Q......Takže, bez přehánění, ty šachy se dotýkaly tak poloviny třídy. A těm dvěma to navzájem vůbec nevadilo.

Klub

Zuzana Pivcová 6.2. 11:26
Mám ráda všechna Vaše vyprávění. Jsou bezprostřední a taková normálně lidská a pozitivní. A myslím, že jste takový celý život. Díky.

Móda, kterou muži nesnášejí

Jana Kollinová 6.2. 11:03
Zajímavá sonda do estetického vnímání mužů. Teď je mi to již k ničemu a dříve jsem se řídila jen vlastními pocity spokojenosti v tom kterém účesu, líčení nebo modelu. Důležité je být osobností nejen vizáží.

Svatební cesta a vzpomínka na mého milovaného manžela

Anna Potůčková 6.2. 09:27
Napínavé počteníčko, jak to s Vámi dopadne - spíše dopadlo. Život opravdu píše romány!

Do přírody ano, mezi lidi raději ne: chřipka útočí

Věra Ježková 5.2. 15:36
Článek vítám. Velmi nemám ráda, když se říká (s despektem) „obyčejná chřipka“.

Malá vánoční příhoda

Dana Puchalská 5.2. 11:51
Zajímavá vzpomínka. Já takhle jednou vycedila nudle do hovězí polévky. A babička se divila, co nám v tom WC plave a bylo veselo.

Mám ráda kuchařské knihy - XLV. díl

Zuzana Pivcová 5.2. 09:40
Kysané zelí mám ráda, i když dřív jsem ho moc nesnášela. Teď mi kupodivu v různých podobách nevadí. A k nejlepšímu zelí, které jsem v poslední době měla, patří dárek od šéfa Honzy. Před lety mi lékařka z Institutu celostní medicíny říkala, ať alespoň piju šťávu ze zelí. Díky, Dano.

Rekordman Ladislav Míka jel Jizerskou padesátku již 44krát

Antonín Vácha 5.2. 09:15
Skvělý rozhovor, skvělý sportovec. Přeji panu Míkovi, aby závod dokončil a měl 45 účastí.

Já píšu ti

Dana Puchalská 5.2. 07:37
Krásné verše do nového dne. Děkuji Zuzano.

Firmy motivují ženy, aby se vracely po narození dítěte dříve do práce

Andrea Macháčková 4.2. 14:03
Jakápak kariéra, tu udělá možná 5 % žen a třeba řadová úřednice, účetní, prodavačka, dělnice,.... není žádná kariéra, která by stála za opuštění dítěte a za doživotní budování bohatství nějaké firmy v práci a za těch pár korun si pak nakoupit moderní šunty, které zakrátko skončí v odpadu. Na co nechat stresovat sebe i dítě, poslouchat připojínky při jeho nemoci a nechat se šikanovat nízkou mzdou, přestože se žena snaží a stíhá práci v práci i doma. Stejně je pro všechny méněcenná tak nač to všechno? Tady se mladým ženám akorát vymývají mozky, že musí honem honem zase otročit na pána.

Parťáci

Soňa Prachfeldová 4.2. 13:45
Evo a Meginko, tak máte krušné dny za Vámi, hlavně, že je to dobré, jaro přede dveřmi a zase spolu budete šlapat po výletech. Přeji Vám oběma hodně hodně zdravíčka a pospolité lásky /té máte na rozdávání/ .

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.