Přehled posledních diskuzních příspěvků

Vypadávají vám slova? Neděste se, nejde o Alzheimera

Mirek Hahn 10.2. 10:26
Přesně ! Nedělám z toho problém, prostě jsem už za život nashromáždil tolik informací a zkušeností, že se v tom sytému už projevuje vzrůstající entropie :-) Mám dokonce favority, na které si nemohu vzpomenout nikdy, přesto, že jsem si je specielně intenzivně uložil do paměti.

Mám ráda kuchařské knihy - XLVII. díl

Zuzana Pivcová 10.2. 09:38
Páni, v Rumunsku jsem byla před 45 lety na dovolené u moře, ale tamní kuchyni si už nepamatuji. Zato si stále ještě vybavuji, jak jsme měli téměř všichni zažívací potíže. jenže to bylo spíš z nečistoty. Recepty vypadají dobře. A také se ještě pamatuji na rumunské bílé sladké víno s názvem Murfatlar a Kotnari, které u nás bylo občas k dostání.

Do lékáren s trpělivostí. Začíná se ověřovat pravost léčiv

Karel Boháček 10.2. 09:21
S lékárnami je to čím dál horší. Většina léků je na objednávku. Po ručně dělané léky musíte jezdit do nemocničních lékáren - já z Chomutova až do Plzně. Některé osvědčené léky už neseženu a když si je chci objednat v cizině - je tu takový úřednický šiml, že to nejde.

Fotoreportáž: A je to tady

Dana Puchalská 10.2. 08:06
Moc krásné fotografie. Mraky mám ráda.

Pětinásobná babička Zuzana Hainallová: Když se cítíte mladě, pak i mladě působíte

Věra Halátová 9.2. 14:46
To, že je ta žena babička pěti vnoučat, to není její zásluha. Na obrázku vidím jedna trojčata. Moje sestra není vizážistka, má přes šedesát, je prababička a vypadá lépe. Nemá žádnou plastickou operaci.

Rejvíz, místo mého srdce

Hana Nováková 9.2. 13:37
krásně jsem se prošla z tepla domova a zároveň jsme se i dozvěděla něco zajímavého. Děkuji - moc hezké

Padá sníh, padá sníh

Dana Puchalská 9.2. 12:54
Hezký příběh. Můj jezevčík s oblibou noroval v závějích a vypadal jako podzemní razící stroj s mahagonově hnědou anténou.

Bůh se směje, když si plánuješ

Zuzana Pivcová 9.2. 09:11
Plně Vás chápu. Je (nás) víc takových, kterým se nečekaně zbortily plány. A přese všechno to přináší něco pozitivního (viz třeba vzpomínka Vaší vnučky na dědečka). Přeji Vám hodně síly. A věřte, Bůh se určitě nesměje...

Bankovní tajemství za tisíc

Dana Puchalská 9.2. 08:15
Už jsem to zjistila. Ano chata to opravdu není. Nechci to vyzradit hned jako první.

Létání mám vytetované na mozku, říká akrobatický pilot Martin Šonka

Dana Puchalská 8.2. 15:57
Děkuji. Ráda jsem si přečetla rozhovor s panem Šonkou. Létání je krása. A držím mu všechny palce při obhajobě titulu.

Setkání v Bohumíně

Naděžda Špásová 8.2. 13:31
Tak ať se vám setkání vydaří, zdravím Bohumín. :-)

Sociální bubliny se stávají problémem

Jarmila Komberec Jakubcová 8.2. 12:12
Článek považuji za jeden z nejlepších, které jsem v poslední době tady na portálu četla. Nakonec i tady na íčku je vytváření tzv.sociální vidět. Článek přepošlu i svým přátelům.

Malé setkání v Otrokovicích

Danuše Onderková 8.2. 11:07
Pokud vám vyhovuje jiná hodina, napište, ale snažila jsem se tak, abychom mohli pokecat a jet v pohodě zpět do svých domovů. Díky všem kteří dorazí.

Od betlémů k šibenici

Marie Novotná 8.2. 09:11
Nádherná část Tvojí ,,stovky!.Moc ráda se připojím k jarnímu výstupu po naučné stezce na Špičák.Muzeum betlémů mohu jen doporučit.Byla jsem tam s Jirkou před několika roky.Kouzelná atmosfera dýchá ze všech koutů muzea i v létě,stihli jsme rozhlednu,ale Špičák už ne.Děkuji ,a pozvání přijímám.

Na biologickou léčbu má nárok více nemocných revmatoidní artritidou

Soňa Prachfeldová 8.2. 07:45
Je dobře že bude rozšířená léčba na tyto choroby, je bolestivé když se člověk nemůže hýbat, ať je starý nebo mladý.

Odpustím

Dana Puchalská 8.2. 07:09
Začít každé ráno s Tvojí poezií je...... krása.

Za jakých podmínek je možné přiznat předčasný starobní důchod

Danka Rotyková 7.2. 15:10
Detailní informace, které naštěstí už nemusím studovat. Bylo ale v minulosti pár měsíců, kdy jsem je na internetu často hledala.

Procházka zimním Vyšehradem

Zuzana Pivcová 7.2. 11:38
Vyšehrad je energeticky velmi silné místo. A to nezávisí na ročním období. A takové místo se i dobře fotografuje. Tobě se to moc povedlo. Ale ten pád byl kde?

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.