Přehled posledních diskuzních příspěvků
Vypadávají vám slova? Neděste se, nejde o Alzheimera
Mirek Hahn 10.2. 10:26
Přesně ! Nedělám z toho problém, prostě jsem už za život nashromáždil tolik informací a zkušeností, že se v tom sytému už projevuje vzrůstající entropie :-) Mám dokonce favority, na které si nemohu vzpomenout nikdy, přesto, že jsem si je specielně intenzivně uložil do paměti.
Mám ráda kuchařské knihy - XLVII. díl
Zuzana Pivcová 10.2. 09:38
Páni, v Rumunsku jsem byla před 45 lety na dovolené u moře, ale tamní kuchyni si už nepamatuji. Zato si stále ještě vybavuji, jak jsme měli téměř všichni zažívací potíže. jenže to bylo spíš z nečistoty. Recepty vypadají dobře. A také se ještě pamatuji na rumunské bílé sladké víno s názvem Murfatlar a Kotnari, které u nás bylo občas k dostání.
Do lékáren s trpělivostí. Začíná se ověřovat pravost léčiv
Karel Boháček 10.2. 09:21
S lékárnami je to čím dál horší. Většina léků je na objednávku. Po ručně dělané léky musíte jezdit do nemocničních lékáren - já z Chomutova až do Plzně. Některé osvědčené léky už neseženu a když si je chci objednat v cizině - je tu takový úřednický šiml, že to nejde.
Pětinásobná babička Zuzana Hainallová: Když se cítíte mladě, pak i mladě působíte
Věra Halátová 9.2. 14:46
To, že je ta žena babička pěti vnoučat, to není její zásluha. Na obrázku vidím jedna trojčata. Moje sestra není vizážistka, má přes šedesát, je prababička a vypadá lépe. Nemá žádnou plastickou operaci.
Rejvíz, místo mého srdce
Hana Nováková 9.2. 13:37
krásně jsem se prošla z tepla domova a zároveň jsme se i dozvěděla něco zajímavého. Děkuji - moc hezké
Padá sníh, padá sníh
Dana Puchalská 9.2. 12:54
Hezký příběh. Můj jezevčík s oblibou noroval v závějích a vypadal jako podzemní razící stroj s mahagonově hnědou anténou.
Bůh se směje, když si plánuješ
Zuzana Pivcová 9.2. 09:11
Plně Vás chápu. Je (nás) víc takových, kterým se nečekaně zbortily plány. A přese všechno to přináší něco pozitivního (viz třeba vzpomínka Vaší vnučky na dědečka). Přeji Vám hodně síly. A věřte, Bůh se určitě nesměje...
Bankovní tajemství za tisíc
Dana Puchalská 9.2. 08:15
Už jsem to zjistila. Ano chata to opravdu není. Nechci to vyzradit hned jako první.
Setkání přátel i60.cz 2019 v Kořenově - Jizerské hory VI. Vítejte....
Soňa Prachfeldová 9.2. 07:48
Jindrisko, máš to v malíčku, spěchám platit a díky :-)
Létání mám vytetované na mozku, říká akrobatický pilot Martin Šonka
Dana Puchalská 8.2. 15:57
Děkuji. Ráda jsem si přečetla rozhovor s panem Šonkou. Létání je krása. A držím mu všechny palce při obhajobě titulu.
Sociální bubliny se stávají problémem
Jarmila Komberec Jakubcová 8.2. 12:12
Článek považuji za jeden z nejlepších, které jsem v poslední době tady na portálu četla. Nakonec i tady na íčku je vytváření tzv.sociální vidět. Článek přepošlu i svým přátelům.
Malé setkání v Otrokovicích
Danuše Onderková 8.2. 11:07
Pokud vám vyhovuje jiná hodina, napište, ale snažila jsem se tak, abychom mohli pokecat a jet v pohodě zpět do svých domovů. Díky všem kteří dorazí.
Od betlémů k šibenici
Marie Novotná 8.2. 09:11
Nádherná část Tvojí ,,stovky!.Moc ráda se připojím k jarnímu výstupu po naučné stezce na Špičák.Muzeum betlémů mohu jen doporučit.Byla jsem tam s Jirkou před několika roky.Kouzelná atmosfera dýchá ze všech koutů muzea i v létě,stihli jsme rozhlednu,ale Špičák už ne.Děkuji ,a pozvání přijímám.
Na biologickou léčbu má nárok více nemocných revmatoidní artritidou
Soňa Prachfeldová 8.2. 07:45
Je dobře že bude rozšířená léčba na tyto choroby, je bolestivé když se člověk nemůže hýbat, ať je starý nebo mladý.
Za jakých podmínek je možné přiznat předčasný starobní důchod
Danka Rotyková 7.2. 15:10
Detailní informace, které naštěstí už nemusím studovat. Bylo ale v minulosti pár měsíců, kdy jsem je na internetu často hledala.
Procházka zimním Vyšehradem
Zuzana Pivcová 7.2. 11:38
Vyšehrad je energeticky velmi silné místo. A to nezávisí na ročním období. A takové místo se i dobře fotografuje. Tobě se to moc povedlo. Ale ten pád byl kde?
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.