Přehled posledních diskuzních příspěvků

Fotoreportáž o lázeňské Kyselce v Bílině

Hana Rypáčková 13.2. 09:21
Ano, je tam krásně, škoda , že jsme toho víc nestihli...Byli jsme tak blízko...

Cestovatelská legenda Miroslav Zikmund slaví 100 let

Marie Doušová 13.2. 09:01
Velké blahopřání ke 100 letům života tomuto skvělému cestovateli a dík za skvělé knihy.

Valentýnská masáž

Karel Boháček 13.2. 07:54
I já přijal tento svátek ač jsem proti těmto uměle vyvolaným obchodním svátkům. Proč neudělat své polovičce radost a osvěžit si tak celkem fádní den?

Následky zlomené ruky

Jitka Hašková 13.2. 07:37
Bezva. Také jsem si to kdysi užila.

Jak si užít jarní Menorcu? Rozhodně pěšky!

Eva Balúchová 12.2. 19:10
Projít se po Menorce je můj dávný sen.

Koleno

Naděžda Špásová 12.2. 14:58
Ani bych neřekla, že se toho o koleně dá tolik napsat a ničeho se nedobrat. Třeba je to na pokračování. V těle máme ještě hodně kloubů.

Zoologická zahrada v Praze na sněhu

Zuzana Pivcová 12.2. 11:03
Pražskou zoo znám v různých ročních obdobích včetně zimy. Protože je zvykem zvát adoptivní rodiče na Mikuláše, někdy se stalo, že byl sníh. Nebo na Štědrý den, kdy chodíme s výslužkou. V ten den bývá v zoo několik tisíc lidí, většinou rodin s dětmi. Je to hezký zvyk, určitě daleko lepší než sedět od rána u TV. Obrázky máš krásné. Já mám v paměti jen plameňáky na sněhu.

Hádanka - jak se dostat přes řeku

Eliška Murasová 12.2. 09:14
Pokud by vesloval jen Adam, tam a zpátky, stihnout za pět minut. Ale to by bylo moc jednoduché....

Chybí mi

Dana Puchalská 12.2. 08:31
Hezká poezie. Já mám také ráda léto. (V zimě jsem nešťastná)

Fotohádanka

Vladislava Dejmková 12.2. 08:11
Nechci to prozradit, ale myslím si, že vím. Hned bych si dala.

Nestačí lásku hlásat jen slovy

Jitka Hašková 11.2. 20:08
Děkuji. Velmi zajímavé a poučné pro dnešní politiky.

Zimní Šumava

Zuzana Pivcová 11.2. 19:51
Jitko, dnes se mi už podruhé "podařilo" zařadit příspěvek ke starému datu, takže tenhle Tvůj by podle toho vyšel už minulý týden. Protože by ho tam asi už skoro nikdo nehledal, omlouvám se a dávám ho teď. Článků je tyto dny opravdu hodně, až už mi z toho jde trochu hlava kolem. Ale hlavně, že jsou!

Babička na pionýrském táboře

Hana Rypáčková 11.2. 13:37
Na tom prvním táboře poznávám Květinku a tu blonďatou paní, co s námi lezla v Alpách (pozdravuj ji od opařené nohy), na druhém 5 íčkařek.

Tip na zimní výlet: Zamrzlý Vaňovský vodopád

Elena Valeriánová 11.2. 11:39
Úžasné!!! Je to paráda, vidím medvěda, holubici i ten kosočtverec a jsem nadšená. A chci stejnou cestou jít s tebou, třeba na jaře a nebo v létě. Krásně to umíš napsat a fotečky jedna báseň.

Perly sluší v každém věku

Dana Puchalská 11.2. 10:46
Krásné modely s krásnými perlami. Vybrala bych si a určitě nejsem sama.

Zapadlí vlastenci

Dana Puchalská 11.2. 09:32
Děkuju za zajímavý článek. A koukám jako blázen, jak dokázali v některých obcích krásné stavby nechat na pospas osudu. Mirošovice jsou toho důkazem č. 1. A je to doopravdy velká škoda a je mi to líto.

Tempeh: sójový hermelín i javánské maso

Mirek Hahn 11.2. 08:51
To musím zkusit.... Sice mne trochu znervozňuje vyjádření, že "plíseň tempehu nevytváří žádný ze známých druhů toxinů".... ale budu doufat, že tedy nevytváří i žádný neznámý druh toxinu :-)

Fotoreportáž: Na lovu

Marie Novotná 11.2. 08:20
Latinské názvy jsou pro mne jazykolomné :-) a tajuplné . Ptactva kolem domu je mnoho. Letos jsou hojně straky,vrabci a na krmítku většinou sýkorky.Poštolky se pokouší ,,navštívit" i naší zahradu a káně je často slyšet od lesa. Všechno ptactvo má svoje kouzlo. Moc ráda jsem se prošla s Tebou Tvým ,, rajonem"!.

Polibek

Dana Puchalská 10.2. 13:18
Zajímavá vzpomínka jak vidno i VŘSR bylo k něčemu hezkému.

Moje první zaměstnání

Dana Puchalská 10.2. 12:54
Hezké ikdyž trošku" výbušné "vzpomínání Myslím si že to bylo ve Východočeských chemických závodech. Nyní se jmenují Explosia.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.