Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jmenuji se Albert II
Zuzana Pivcová 15.2. 11:26
Jak jsem se nedávno zmínila u Meginky Evy Krausové, mám ráda, když zvířátka "vypravují" o svých páníčcích. Jen bych Ti, Albertku, přála ještě mnohem veselejší zpravodajství. Ale jinak je s Tebou určitě plno radosti. Tak se drž!
Vzpomínka na výlet do Pasek nad Jizerou
Zuzana Pivcová 15.2. 11:22
Osobně jsem tam nikdy nebyla, ale určitě je to krásný kraj, kde vyrostlo a žilo mnoho někdejších vzdělanců a vlastenců. Nevím, jestli se nemýlím, ale jako poznamenaná prací ve vojenském archivu mám dojem, že do Pasek se čas od času jezdilo s dokumentací ke skartaci. Tedy, ne s nějakou historicky cennou dokumentací.
Lidé sázejí exotiku, škodí tím ptákům
Karel Boháček 15.2. 10:51
Lidé jsou nepoučitelní. Moji sousedé sází ve velkém čínské tůje a pak můj sad rodí čím dál méně, hlavně hrušky. Pyl z tůjí totiž zalepuje blizničky a vlastní pyl nemůže se uchytit. Pak jdou ke mně si pro ovoce a diví se, že mám čím dál menší úrodu. Kopnout někam..
Zodpovědně sepsaná závěť osvobozuje
Jitka Hašková 15.2. 09:55
Nejlepší je sepsat závěť u notáře, který vám se vším poradí a zapíše ji do celostátního registru závětí. To jsem udělala a mám klid.
Tibetský lék na cukrovku, cévy i srdce
Hana Nováková 15.2. 09:03
Když už máte některé neduhy, je třeba užívat s rozumem. Moje známá se jala očistit své tělo a pak ji dávali dohromady na JIPu. Určitě česnek je zdravý, ale každý musí podle sebe
7 rad pro jarní restart těla i duše
Blanka Bílá 14.2. 17:37
Jaro září samo o sobě,sílu žít nabírá každý , kdo chce a po svém.Procházky přírodou, prací na zahrádce, přesazování pokojových květin, výlety apod.
Konzumovat vlákninu se rozhodně vyplatí
Jana Šenbergerová 14.2. 15:53
Kdo jí syrové ovoce a zeleninu, nemusí se nějakou vlákninou vůbec zabývat. Tu syrovost zdůrazňuji, protože její obsah vody a "živost" vitamínů a enzymů mají hlavní zásluhu na tom, že potrava lépe a rychleji prochází naším zažívacím traktem. Vláknina pak působí jako výkonná "metla". Všechno ostatní mi připadá jako boj s větrnými mlýny.
Dozvuky výletu k Vaňovskému vodopádu
Jana Šenbergerová 14.2. 14:31
To jsem ráda, že ses uvedla Dozvuky ... Já totiž zapomněla, že jsem si ten článek chtěla přečíst. :-) Už ho hledám ...
Kubova Huť
Zuzana Pivcová 14.2. 11:06
Krásná zimní krajina a pro lyžaře ráj. Moc hezké fotky. Ani jsem nevěděla, že v této oblasti se dochoval bunkr ŘOP.
24 hodin ve Vídni
Jitka Hašková 14.2. 09:58
Ráda bych do Vídně jela, ale nechci jet sama. Ráda bych se podívala do Schönbrunnu.
Daniel Rous: Důležité je, aby byli lidi na sebe milí
Jitka Hašková 14.2. 09:17
Děkuji za zajímavý rozhovor.
Šel dráteník po silnici
Dana Puchalská 14.2. 09:14
Krásné exponáty. A to že jsou focené za sklem tomu vůbec neuškodilo. Děkuju.
Fotohádanka odtajnění
Hana Rypáčková 14.2. 08:19
Vypadalo to na želé jedlé nemáme, nic takového neznáme.... :-)
Senior a eRecept
Eva Mužíková 13.2. 13:06
Jani, mluvíš mi z duše. Můj obvodní lékař vzdoruje elektronickém předepisování léků, mně to vyhovuje..
Muži, kteří pečují o ženy
Zuzana Pivcová 13.2. 11:26
Sobě bych takovou péči přála víc než ústavní, ale tomu muži asi ne.
Hořké pilulky
Zuzana Pivcová 13.2. 11:21
Tak z toho mi naskočila až husí kůže. Přeji Vám i ostatním, ať musíte polykat léků co nejméně.
Pátá pětikilometrovka
Zuzana Pivcová 13.2. 10:38
Helenko, jste oba borci. A navíc ještě stihneš pořídit fotky a sepsat pěknou reportáž.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.