Přehled posledních diskuzních příspěvků

Basa

Jitka Hašková 15.2. 16:47
Hezká příhoda.

Jmenuji se Albert II

Zuzana Pivcová 15.2. 11:26
Jak jsem se nedávno zmínila u Meginky Evy Krausové, mám ráda, když zvířátka "vypravují" o svých páníčcích. Jen bych Ti, Albertku, přála ještě mnohem veselejší zpravodajství. Ale jinak je s Tebou určitě plno radosti. Tak se drž!

Vzpomínka na výlet do Pasek nad Jizerou

Zuzana Pivcová 15.2. 11:22
Osobně jsem tam nikdy nebyla, ale určitě je to krásný kraj, kde vyrostlo a žilo mnoho někdejších vzdělanců a vlastenců. Nevím, jestli se nemýlím, ale jako poznamenaná prací ve vojenském archivu mám dojem, že do Pasek se čas od času jezdilo s dokumentací ke skartaci. Tedy, ne s nějakou historicky cennou dokumentací.

Lidé sázejí exotiku, škodí tím ptákům

Karel Boháček 15.2. 10:51
Lidé jsou nepoučitelní. Moji sousedé sází ve velkém čínské tůje a pak můj sad rodí čím dál méně, hlavně hrušky. Pyl z tůjí totiž zalepuje blizničky a vlastní pyl nemůže se uchytit. Pak jdou ke mně si pro ovoce a diví se, že mám čím dál menší úrodu. Kopnout někam..

Zodpovědně sepsaná závěť osvobozuje

Jitka Hašková 15.2. 09:55
Nejlepší je sepsat závěť u notáře, který vám se vším poradí a zapíše ji do celostátního registru závětí. To jsem udělala a mám klid.

Tibetský lék na cukrovku, cévy i srdce

Hana Nováková 15.2. 09:03
Když už máte některé neduhy, je třeba užívat s rozumem. Moje známá se jala očistit své tělo a pak ji dávali dohromady na JIPu. Určitě česnek je zdravý, ale každý musí podle sebe

Jako dřív

Věra Ježková 15.2. 07:39
Zuzko, děkuji za chvilku ranního smutnění.

7 rad pro jarní restart těla i duše

Blanka Bílá 14.2. 17:37
Jaro září samo o sobě,sílu žít nabírá každý , kdo chce a po svém.Procházky přírodou, prací na zahrádce, přesazování pokojových květin, výlety apod.

Konzumovat vlákninu se rozhodně vyplatí

Jana Šenbergerová 14.2. 15:53
Kdo jí syrové ovoce a zeleninu, nemusí se nějakou vlákninou vůbec zabývat. Tu syrovost zdůrazňuji, protože její obsah vody a "živost" vitamínů a enzymů mají hlavní zásluhu na tom, že potrava lépe a rychleji prochází naším zažívacím traktem. Vláknina pak působí jako výkonná "metla". Všechno ostatní mi připadá jako boj s větrnými mlýny.

Dozvuky výletu k Vaňovskému vodopádu

Jana Šenbergerová 14.2. 14:31
To jsem ráda, že ses uvedla Dozvuky ... Já totiž zapomněla, že jsem si ten článek chtěla přečíst. :-) Už ho hledám ...

Kubova Huť

Zuzana Pivcová 14.2. 11:06
Krásná zimní krajina a pro lyžaře ráj. Moc hezké fotky. Ani jsem nevěděla, že v této oblasti se dochoval bunkr ŘOP.

24 hodin ve Vídni

Jitka Hašková 14.2. 09:58
Ráda bych do Vídně jela, ale nechci jet sama. Ráda bych se podívala do Schönbrunnu.

Šel dráteník po silnici

Dana Puchalská 14.2. 09:14
Krásné exponáty. A to že jsou focené za sklem tomu vůbec neuškodilo. Děkuju.

Fotohádanka odtajnění

Hana Rypáčková 14.2. 08:19
Vypadalo to na želé jedlé nemáme, nic takového neznáme.... :-)

Senior a eRecept

Eva Mužíková 13.2. 13:06
Jani, mluvíš mi z duše. Můj obvodní lékař vzdoruje elektronickém předepisování léků, mně to vyhovuje..

Muži, kteří pečují o ženy

Zuzana Pivcová 13.2. 11:26
Sobě bych takovou péči přála víc než ústavní, ale tomu muži asi ne.

Hořké pilulky

Zuzana Pivcová 13.2. 11:21
Tak z toho mi naskočila až husí kůže. Přeji Vám i ostatním, ať musíte polykat léků co nejméně.

Pátá pětikilometrovka

Zuzana Pivcová 13.2. 10:38
Helenko, jste oba borci. A navíc ještě stihneš pořídit fotky a sepsat pěknou reportáž.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.