Přehled posledních diskuzních příspěvků
Nevysvětlitelné choroby. Co s nimi?
Jitka Hašková 18.2. 13:35
navštivte lékaři, kteří dělají celostní medicinu, nebo čínskou medicinu.
Líčení ve zralém věku. Jak na to?
Alena Tollarová 18.2. 13:20
Díky za rozhovor. Jsem důchodkyně a roky nevrátím, kdybych se na hlavu stavěla. Svůj současný stav si užívám včetně toho, že bych nevyšla z domu s "nahatým" obličejem. Jestli ho oblékám dobře nebo špatně, bůh a kolemjdoucí suď.
Mé setkání s mimozemšťany
Dana Puchalská 18.2. 11:06
Ano je to smutná realita. A téhle pod nátlakem pořádané akci málokdo dokáže říci NE. Jste odvážná že jste dokázala odejít.
Mám ráda kuchařské knihy - XLVIII.díl
Zuzana Pivcová 18.2. 09:41
Čínskou kuchyni mám bohužel zafixovánu příliš jednostranně z těch růztných zdejších rychloobčerstvení, i když ve skutečné lepší restauraci jsem také už byla. Kde jsou ty časy, když se člověk nedostal do číny ve Vodičkově a vlastně ani na to neměl. Moc mi chutná čínské švestkové víno, které někdy dali na závěr oběda jako pozornost podniku.
Celoroční
Zuzana Pivcová 18.2. 09:27
Bude dobře, v Beskydech to bude určitě lepší než v nemocnici. Už se těším, jak i odtamtud podáte zveršovanou zprávu. :-D
Hrad Doubravka
Zuzana Pivcová 17.2. 09:25
Moc hezký výlet. Jsem ráda, že s Tebou postupně poznávám alespoň kousek neznámého kraje. A pejskové nejezdí?
Pohádka o červených jablíčkách
Ivona Lachová 17.2. 08:40
Kamarádku z kupovaných jablek se začne škrábat v krku a dusit se. Má - li jablka ze sádku (z domácího pěstování) tak tento problém nemá. Tak raději tyto zahraniční hrůzy nekupovat.
Krásný člověk. Jaký vlastně je?
Soňa Prachfeldová 17.2. 07:52
Ke kráse těla by se měla řadit i krása ducha, nebolí jakési charisma a pak je ten člověk velmi zajímavý. Krása je pojem a krásní to mají lehčí , než ti méně krásní. Pro mnoho krasavic je krása těla jejich devizou, opatřují si muze bohaté a vlivné a ti si pak po čase koupí zase mladší a krásnou. Co naděláme, jsme jací jsme a všichni pokud budeme mít to štěstí zestarneme.
Kouzlo secesních vil aneb to naše "Královské" město
Eva Krausová 16.2. 18:15
Pro upřesnění, protože ne vždy jsou informace na webu přesné. Úvodní vila č.p. 999 patřila E. Johnovi dle sdělení R. Petržilka.
Míša a Roman Tomešovi: manželé na pódiu
Jana Kollinová 16.2. 11:39
Míša s Romanem jsou talentovaní, krásní a mají před sebou určitě slibnou kariéru. Díky videu, které přidala Ivana K. jsem mohla obdivovat jejich pěvecký talent a svěžest projevu.
Naše první cesta k moři aneb Vzpomínka na Jadran
Hana Nováková 16.2. 09:31
krásné, dobrodružné a dnes již i úsměvné vzpomínání..
Pranostiky pro celý rok IV
Zuzana Pivcová 16.2. 08:56
Nechci nijak popohánět čas, ale přece jen bych už raději četla jarní pranostiky. Ale zajímavé jsou i tyhle, dík!
Housenice čínská vás zbaví stresu. A nejen to
Karel Boháček 16.2. 07:51
Mou jen doporučit, podle mne 100x lepší než ženšen. Nejlepší je tinktura, vyjde Vás levněji, když si ji uděláte sami. 1 kapka na 1 kg vaší váhy rozdělit na dva díly denně na lačno.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.