Přehled posledních diskuzních příspěvků

Zázraky se (ne)dějí

Alena Tollarová 22.2. 08:44
Není lehké psát o osobních věcech a já vám se slzami v očích děkuji za Vaše slova. O tom, že zázraky se (ne)dějí, vím také své. Přeji Vám, abyste s maminkou prožila ještě hodně šťastných chvil.

Povídky z totalitního letiště - poslední

Naděžda Špásová 21.2. 14:07
Omlouvám se, ale tohle jsem nepochopila.

Tatranský ladový dóm 2018/2019

Danuše Onderková 21.2. 13:07
Jsem ráda, že jsem opět jela, výlet se opravdu vydařil.

Marie Calma, můza, kterou obdivoval a nakonec zradil Leoš Janáček

Marie Seitlová 21.2. 10:11
Okrášlovací spolek Calma dobře znám, do lázní Luhačovic jsem jezdila často a i nyní si tam zajedu. Při otvírání pramenů a i dalších akcích vystupují. Prochází se po kolonádě v dobových kostýmech. Je to nádhera a i pár ičkařů se s nimi vloni setkaly, vzpomínáte ?

Fake news jsou zákeřní nepřátelé

Mirek Hahn 21.2. 09:58
Je to marný, je to marný, ..........je to marný :-)

Elektřina, nebo plyn? Správná volba záleží na řadě okolností

Karel Boháček 21.2. 09:42
Topili jsme plynem. Dražší a hlavně vlhko v bytě, byla i plíseň. Přešli jsme na fotovoltaiku - pomalu nevíme co s proudem. Není to drahé, dotace přišli v pořádku a dohodili jsme i pár kšeftů okolo, takže jsme na 0 nákladech. Máme tepelné čerpadlo i klimatizaci, ohřev podlahou a bazénu. pokud v zimě bereme proud tak ho máme za 1Kč.

Vyprávění nádražní II

Dana Puchalská 21.2. 09:37
Perfektní jako vždy a tu ránu museli slyšet hodně daleko, viď? :-) :-)

Jít

Danka Rotyková 20.2. 14:58
Evo, jste o velký krok přede mnou. S úklidem to mám podobně, ale začala jsem se sepsáním, co je třeba uklidit měsíčně, kvartálně, apod. To jsem si na sebe ale upletla bič, protože to dodržuji a tím jsem se ještě nevrátila k tomu háčku. Občas vytáhnu šití, spíš zašití. Někdy se bavím kreslením, háček ale mám pořád před sebou. Snad na něj přijde řada ještě letos. ☺

Desatero pacienta s nevyléčitelnou nemocí

Svatava Páleníková 20.2. 11:54
Možná se to dobře nečte, ale ta situace, kdy někdo v rodině těžce onemocní a řeší se poslední měsíce či týdny, je opravdu těžká. Zažila jsem to. Člověk opravdu často tápe, jak se chovat k nemocnému, stejně tak on nechce trápit rodinu...

Setkání v Otrokovicích

Hana Nováková 20.2. 11:34
a tak to má být, pohoda, smích vše, co krom jiného k životu patří. Krásné posezení....

"Vladaři" nebyli jen panovníci

Hana Nováková 20.2. 10:43
Díky za dějepisný výklad, až tolik jsem toho nevěděla, zase o trochu chytřejší

Jizerský železniční most v Kořenově

Zuzana Pivcová 20.2. 09:34
Jizeru si pamatuji ještě z dětství a pak z cest za pratetou do domova důchodců v Rokytnici n. J. Líbí se mi, že je taková čiperná, horská. To chudák "naše" Popelka v Lomnici n. Pop. Díky za cestu.

Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“

Dana Puchalská 19.2. 19:06
Ano je to tak. Vitana je kvalitou svých koření i směsí vyhlášená. Ale nejlepší papriku jsem koupila vždy v Maďarsku.

Proč navštívit Prachatice

Alena Tollarová 19.2. 13:57
V Prachaticích jsem byla někdy v roce 1970 na školním výletě a už tenkrát jsem si říkala, že bych se tam ještě někdy chtěla podívat. Zatím se mi to nepodařilo. Chce se mi tam pořád.

Sexbombám se stárne těžce

Olga Škopánová 19.2. 12:15
Proto je lepší nebýt oslnivá kráska, když žena moc krásy nemá nemá moc co ztratit.

Jak mi Nelinka stopovala sprchování a čištění zubů

Dana Puchalská 19.2. 11:48
Ikdyž jsem žádnou přílohu nenašla, není to důvod k tomu, abych ten příběh neohodnotila jako moc hezký a úsměvný. Kéž by bylo takových víc. Děkuju.

Dovolená v Jugoslávii

Zuzana Pivcová 19.2. 10:13
V ČB, kde jsem pracovala, jsem neměla šanci získat devízový příslib.Mladým to přeju, že dnes můžou jezdit, pracovat venku nebo studovat. Ve mně zůstal dodnes při odbavování nebo přejezdu hranic stísněný pocit, že mě celníci nepustí, že jsem nějaká podezřelá. Už se toho asi nikdy nezbavím.

Předjaří

Dana Puchalská 19.2. 08:02
Moc krásné fotky. Děkuju.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.