Přehled posledních diskuzních příspěvků
Ze slovenské sýrové pokladnice: Brynza
Karel Boháček 25.2. 10:22
Rád bych se to naučil jíst, ale zatím mně žádná nechutnala - natož s haluškami.
Moje energie: Bajka o rozmlouvání Hlavy a Těla
Zuzana Pivcová 25.2. 10:00
Jste obdivuhodná. Patříte k těm, kteří se dokonale sžijí s tím, co jim život nadělil. Lidé, kteří mají vše a najednou utrpí nějakou ztrátu, to často tak dobře nezvládnou, protože se jejich Hlava tomu brání protestem: Proč, za co? Já už konečně také žiju s vědomím, že zárodky všech nemocí, ale naopak i možnosti uzdravení, jsou v mé hlavě. Že mi to ale trvalo! Děkuji, jmenovkyně Zuzko.
Střípky z mého dětství - o houbách
Jana Šenbergerová 24.2. 13:28
Také jsem v mládí chodívala ráda na houby s tátou i dědečkem, v dospělosti s manželem a dětmi, později pak s vnoučaty a jejich rodiči. Všechny nás to bavilo a baví a měli jsme a máme rádi houbová jídla. Jen těch houbovým míst teď ubylo. Úplně jste mě vrátila do lesa plného vůní a hub. Dík!
Průzkumy. Jsou užitečné nebo zbytečné?
Jana Šenbergerová 24.2. 13:12
Začala jsem se zúčastňovat internetových výzkumů, protože mě zaujalo, že to, co za vyplňování dotazníků dostanu, mohu převést na konto potřebným. Takové dvě mouchy jednou ranou. Mě to nezabije a někomu to pomůže.
Vodovod skupiny Mohelské
Eva Mužíková 24.2. 13:09
Jindřiško, abych byla t.zv.: více v obraze, našla jsem si tento odkaz:..... Informace o vodě | Veřejný vodovod bez dezinfekce…
https://centrumvody.cz/…bez-dezinfekce-c10_38_2.htm.. Dobře se tam u vás o vodu starají.. Zajímavé, díky.
Mám ráda kuchařské knihy - L. díl
Naděžda Špásová 24.2. 10:16
Hovězí taky můžu, ale čínu asi ne. I když z tvé nabídky bych si vybrala. :-)
Jak odnaučit psy žebrat o jídlo
Jana Šenbergerová 23.2. 12:38
Nejsem pejskařka, ale vypozorovala jsem, že s pejsky je to jako s dětmi. Když je chcete něco naučit, musíte být nesmlouvaví a vytrvalejší než oni.
Odkud vás uchvátí nádherný pohled na zemi českou, domov můj?
Dana Puchalská 23.2. 12:32
Dlouho jsem nad tím přemýšlela a hledala. A už se těším na ostatní odpovědi.
Povídka o roztržitém dědovi a policajtech
Helenka Vambleki 23.2. 11:05
Těšme se, tohle nás čeká, někoho dřív, někoho později :))))
Herečka Zdenka Procházková: Pozdní láska je ta pravá
Hana Rypáčková 23.2. 09:00
Ach, tam bych byla ráda byla, obdivuji ji...
Slavnostní oběd: Hovězí líčka s pečenou kořenovou zeleninou a bramborová kaše
Jitka Hašková 23.2. 07:54
Daleko lepší recept je s kořenovou zeleninou na víně podle Pohlreicha, je to na webu. To ráda občas dělám. Je to poněkud finančně náročné.
Stres vypínejte, ne však úplně
Danka Rotyková 22.2. 13:52
Děkuji redakci za připomenutí, opakování je matka moudrosti, zvláště, když jde o naše zdraví.
Žehlení
Eva Mužíková 22.2. 13:32
Krátké, milé, jen tak dál. Já jsem si před koncem příspěvku myslela, že tam bude napsáno, že ten den nešel el. proud:)))
Jít životem není procházka růžovým parkem. Chce to vydržet...
Zuzana Pivcová 22.2. 12:08
Souhlasím, a právě plna vědomí, že všichni máme něco, "nekřičím, nepláču".
Pohodlné boty? Co třeba baleríny?
Jitka Hašková 22.2. 11:16
Myslím, že je to to nejhorší, co bych si mohla koupit. V Praze potřebuji silné podrážky, každý kamínek je cítit na chodidlech od té doby, co se dláždí chodníky malými kostkami, které jsou ostré. Za mého dětství se také dláždilo kostičkami, ale ty měly jednu ploch hladkou a tou se dávaly nahoru.Všechny boty, které nosím, jsou trekové, i sandály.
Mám ráda kuchařské knihy - IL. díl
Hana Rypáčková 22.2. 09:25
Dnes jsem si nevybrala....Udělám rizoto...
Komárovský rybník Branžež - Český ráj
Hana Rypáčková 22.2. 09:11
Moc hezké a lákavé . Někdy v teplém počasí dáme stovku v partě, ne?
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.