Přehled posledních diskuzních příspěvků
Srí Lanka
Olga Štolbová 28.2. 09:22
Hezké povídání, díky. Pár fotek by se hodilo... Asi se tam teď nevydám, ale až se podruhé narodím, pak určitě. ♥ *****
Dnešní noc
Jitka Hašková 28.2. 08:31
Olgo, držím ti palce ať se zbavíš bolestí a budeš moci znovu chodit na procházky. Už se na ně s tebou těším.
Navštivte světy fantazie s novými knižními příběhy
Jana Šenbergerová 27.2. 14:47
Tohle je voda na můj mlýn.
Cílená procházka
Alena Tollarová 27.2. 13:35
Evo, pamatuješ? Kdysi v dobách Štěpánky v televizi běžel seriál pro děti Kuťásek a Kutllka. Jsi dobrá, já bych teda radši tu násadu koupila. Neošmirgluj si i prst a pak ji ukaž. Tu násadu :)
Milostný dopis mé lásce
Zuzana Pivcová 27.2. 11:44
Vaše vyznání je naprosto úžasné, použila bych obrat, že "srdce Vám vyšlo ústy". O to víc si trochu zahanbeně uvědomuji, že řadu míst u nás vůbec neznám a mnohá z těch, která znám, beru už tak nějak jako každodenní realitu. Jsou to právě turisté, čili lidé ne zdejší, kteří mi tady v centru Prahy svým viditelným obdivem města dávají najevo, co je tu krás a pozoruhodností, které nejsou běžné. Díky za Váš příspěvek.
Líbí se jim staří muži. No a co?
Danuše Onderková 27.2. 11:15
Pěkně napsané. Myslím, že každý má právo si vybrat sám. Moje maminka byla mladší o 11 let, teta o 23 let. Nikdy jim to nevadilo a nikdy si nestěžovaly. Neteř má manžela také o 20 let staršího a švagrová (nikoli její matka) jí říkala, že se zbláznila a nechtěla slyšet, že jsou zamilováni a mají se rádi. Potom se dověděla, že nastávající mé neteře staví dům a tak změnila názor. Toho si vem, ten je bohatý. Do dneska nepochopila vztah těchto dvou lidí. Mají dvě krásné děti. Starší dceři je 19 a mladšímu 13 let a mají spokojené manželství. Proč za vším hned hledat peníze? Vždyť i stejně starý může vážně onemocnět. Ať si každý nastaví život takový jaký chce. Svým si musíme projít všichni. Tak proč se do toho plést. Pokud to není narkoman nebo opilec.
Mám ráda kuchařské knihy - LI. díl
Naděžda Špásová 27.2. 10:34
Ještě jsme v Číně? Krabi moc nemusím. Asi. I když krabí tyčinky nejsou špatné, tedy jestli jsou z krabů. :-)
Lubomír Chudoba: Jen paralenem se v Česku loni přiotrávilo 600 pacientů
Dana Puchalská 27.2. 10:03
Ivano, nejsi sama,.......
Rozmarýna, kráska ze Středomoří
Jitka Caklová 27.2. 07:19
Právě, nebo spíše právem, zřejmě díky své symbolice, nám kvete ve verandě za oknem :-)
Zdravá a odpočinková dovolená u moře? Přečtěte si naše tipy!
Elena Valeriánová 27.2. 06:03
Chorvatsko vřele doporučuji a to nejen těm, co preferují organizovaný program. Bez strachu tam můžete provozovat i turistiku nebo procházky jak v přírodě, tak i ve městě.
Ajurvéda a cukrovka
Jana Šenbergerová 26.2. 17:48
Vidím, že cukrovka je nejen "sladké" téma, ale také pěkně ožehavé. Cukrovka je mimo jiné znakem nedostatku lásky jiných k nám, nás k jiným, ale především k sobě samým. A s tím se dá jen těžko vyrovnat, natož vypořádat.
A takový je obraz dnešní doby
Věra Ježková 26.2. 14:07
Milá Hano, bohužel musím souhlasit. Mně vadí i to, když mě nepozdraví mladý člověk u nás v domě. A trvalo mi dlouho, než jsem přestala zdravit při vstupu do samoobsluhy.
Jíme prošlé potraviny. Je to nebezpečné?
Olga Škopánová 26.2. 12:26
Informaci o minimální trvanlivosti dávají výrobci vždy s určitou rezervou a proto potravin prošlých o pár dní není třeba se bát. Spotřebujte do bývá na potravinách průmyslově nebalených a myslím, že snad nikoho nenapadne jíst třeba půl roku starý vlašský salát.
Brýle
Zuzana Pivcová 26.2. 12:06
Zapomnětlivá jsem také pořádně, akorát to, že jsem "tudlo", tedy trdlo, si musím říkat sama. Věci někde zapomenuté či venku poztrácené tu raději ani nebudu jmenovat. Záhadou mi však zůstávají jedny brýle, o nichž jsem přesvědčena, že jsem je kdysi donesla jako vždy domů, ale již několik let jsem je nenašla. Dávno je nahradily jiné, mám pro jistotu troje, ale tamty jsem měla párkrát, byly úplně nové.
Po sedmé i s vnučkou
Dana Puchalská 26.2. 09:07
Hezký výlet. Helenko, Adélka je šikulka nejen venku na nerez tyčích, ale i doma v kuchyni.
Vycházkové Oleško a kostel sv. Kateřiny v Libotenicích
Hana Rypáčková 26.2. 08:40
Hezká procházka.Jak v každé osadě je něco zajímavého...A záchod venkovní nemá chybu...
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.