Přehled posledních diskuzních příspěvků
Karel Kryl byl zpěvákem mé generace
Soňa Prachfeldová 3.3. 09:31
Díky Zuzko za hezkou vzpomínku na Karla Kryla, mám ráda jeho texty a jsem v úžasu že už uplynulo tolik let od jeho smrti. Byl zklamaný z porevolučního vývoje, až mi ho bylo tehdy líto, ale všechno už je pryč.
Kamarád z dětství
Dana Puchalská 2.3. 13:18
Hezký příběh. Život nám připraví i hezká a nečekaná setkání i po tolika letech.
Těšíme se na setkání v Ostravě
Jana Šenbergerová 2.3. 12:18
Začínám o tom uvažovat. Pár let jsem tam strávila v době studií, a když teď občas projíždím, už Ostravu moc nepoznávám.
Ptákem roku 2019 je hrdlička divoká
Jana Šenbergerová 2.3. 12:04
Jak už jsem psala ve FD, poprvé jsem ji zaregistrovala jako mně neznámého "holuba" v průběhu srazu i60 v Rožnově pod Pradědem. Těší mě, že se stala ptákem roku. Ráda bych se s ní zase někde setkala.
Moje energie: Kysané zelí
Hana Rypáčková 2.3. 11:04
Tento recept mám od známé a její babička pocházela z Ruska.Nechává kvasit různou zeleninu , jako salát je to výborné...
Jan Hnízdil: Vystoupil jsem z hlavního proudu
Hana Rypáčková 2.3. 10:56
Taky ho beru a věřím mu. Ta pasáž o hradu a vládě je výživná. Tolik lidí to vidí a nic se nestane....
Mám ráda kuchařské knihy - LII. díl
Zuzana Pivcová 2.3. 09:25
Nabídce se raději vyhnu obloukem, už jen představa je víc než lákavá.
Nevidomým pomáhají moderní technologie
Soňa Prachfeldová 2.3. 06:40
Je dobře že organizace těmto zrakově postiženým pomáhá. Mají to v životě moc těžké a statečně se vyrovnávají a včlenuji do života.
Bohumír Dostál si odvezl Škodu Karoq, kterou vyhrál v naší soutěži Škoda z lásky
Jana Šenbergerová 1.3. 13:25
Vidím, že se auto dostalo nejen k vítězi, ale rovnou do správných rukou. Tak ho, pane Dostále, hezky zaběhněte.
Naše cesta za menhirem
Naděžda Špásová 1.3. 13:16
Danko hezká pozvánka, hele a kde je víc fotek? Nevíš, jak je to daleko od Blatné? Třeba bychom si udělali v létě výlet. Kámen je to pěkný. :-)
Lužicko
Zuzana Pivcová 1.3. 11:32
To je dobře, Soňo, že ses takhle "rozjela" a seznamuješ nás s různými místy vašeho kraje. Já osobně je neznám a čtu vše velmi ráda. Fotka z Lužic na karuselu je krásná.
Cardigan - svetr pro každý věk
Mirek Hahn 1.3. 11:14
Cardigan kdykoli a skoro kamkoli. Jsem příznivcem tohoto kusu oděvu.
Jana Švandová: Jak si udržet dobrou mysl? Snažit se ráno probudit s úsměvem
Jitka Hašková 1.3. 10:35
Nevím proč a co bych ji měla závidět. Já jí to přeji, zasloužila si to.
Pranostiky pro celý rok V
Dana Puchalská 1.3. 09:34
Paráda. Koukám co krásných pranostik nadi předci měli. Díky Věro, budu si je pamatovat. A obzvláště ta poslední. Netušila jsem že byl nějaký sv. Kirin. :-) :-) :-)
Můj kulinářský zážitek aneb jak jsem sežrala výzdobu
Dana Puchalská 28.2. 13:28
Perfektní příběh. Pobavila jsem se.
Když zemře partner. Jak to přežít?
Danka Rotyková 28.2. 10:48
Ztrátu manžela jsem zvládla díky hezkému vztahu se synem. Vzájemně jsme si byli oporou. Navíc jsem v 53 letech byla ještě zaměstnaná, a to si myslím, je také důležité.
Držíte dietu? Kila půjdu dolů rychleji, když hubnete pozitivně
Danka Rotyková 28.2. 10:07
Naštěstí hubnout nemusím. Pro nás seniory je stejně nejdůležitější udržet si sílu a soběstačnost.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.