Přehled posledních diskuzních příspěvků
Raná
Jana Kollinová 5.3. 13:08
Soňo, děkuji za článek o Rané. Naše rodina využívala krásy tohoto masivu plnou měrou. Švagr vláčel na vrchol kopce rogalo tolikrát, až jednoho dne seskok neuřídil a trávil dva měsíce v nemocnici. Manžel, vášnivý modelář, sedával na úpatí kopce a vystoupal na vrchol jen za příznivých podmínek pro modeláře radiem řízených letadel. Pamatuji si, že říkal: Máme setkání na boulích". Je mezi íčkaři někdo, kdo pamatuje název Boule?
Jak jsem učila děti naši hymnu
Zuzana Pivcová 5.3. 11:48
Jano, ono se to někomu může zdát trochu výstřední, ale je fakt, že i děti už mohou znát hymnu, tím spíš, že, pokud jsou hudebně nadané a zpívají čistě, se to naučí docela snadno. Já osobně mám vzpomínku, kterak můj dědeček se svým známým, oba dlouholetí sociální demokraté, sedí před domem na lavičce a já jim také v předškolním věku pro radost zpívám tehdy známou Píseň práce (Ó, zazni, písni vznešená...). :-D
Fotoreportáž: Únor bílý pole sílí
Alena Tollarová 5.3. 10:24
Eleno ********** já zase ani nedýchám. Ale rozesmála jsem se u hlavy zabořené ve sněhu, jestlipak tu myšku chytil? Líbí se mi ta rozmanitost fotek, se kterou dokážeš zachytit dění kolem sebe a Tvůj pohled na svět. Jsi mým nedostižným vzorem. Fakt.
Mám ráda kuchařské knihy - LIII. díl
Zuzana Pivcová 5.3. 09:56
Kdysi jsem si koupila čerstvé datle v Tunisku na trhu. Byly ohromně sladké a ulepené a já je bez obav snědla. Pokud jsou u nás v bioprodejnách k dostání různé tyčinky, kuličky atd. z datlové hmoty, tak ty mi moc nechutnají.
Hádanka - koule
Dana Puchalská 5.3. 09:18
Než bych začala vážit, tak bych si je
potěžkala v ruce. A napsala bych si to někam na papír.
Sléz potěší oko, tělo i duši
Elena Valeriánová 5.3. 07:31
Pěkný a inspirující článek, takové mám ráda. Děkuji.
Lítá vaše váha nahoru dolů? Zkracujete si tím život
Antonín Nebuželský 4.3. 20:12
Zatím jen nahoru. Pomalu ale jistě :-)
Moje energie (a možná, že i vaše)
Dana Puchalská 4.3. 13:12
Máš pravdu. Slunce je ta nejlepší energie.
Mladá designérka: Líbí se mi, když vzniká nová věc
Mirek Hahn 4.3. 09:09
Cituji: "Přímá inspirace někdy může být až příliš svazující." Pragmatické a velmi výstižné !
Co to může být?
Dana Puchalská 4.3. 08:32
Myslím že jsem to poznala. Nejsou to náhodou jehnědy, ale ve zvětšení?
Desetinu žen trápí při sexu nízké sebevědomí. Stydí se za své tělo a milostné dovednosti
Věra Halátová 4.3. 01:09
A jak to víte? Desetina žen! Dejme tomu, že budeme počítat za ženy ty dospělé, od 18 let. Dnes už jsou to ženy, protože první sex mnoho dívek již dávno prožilo. Ženy jsou i stoleté. Takže máme ženy od 18 do 100 let. A někdo tvrdí, že z tohoto věkového rozmezí, z toho počtu žen, 10 procent neprožívá sex proto, že se stydí za své tělo? A za své milostné dovednosti? Když mají milostné dovednosti, proč se za ně stydí? No hlavní je, že ty ženy sehnaly k sobě partnery, kteří je dokázali nebo ještě pořád dokáží uspokojit a že ty ženy uspokojí ty partnery. Na nějakých přiblblých "výzkumech" snad partnerský život nikdo nebude zakládat.
Známe vítěze fotosoutěže Nestvůry v krajině a soutěže pro nováčky
Marie Novotná 3.3. 22:11
Gratuluji vítězům a těším se na novou soutěž.
Nové trendy: trvalé na řasy a nabarvené obočí
Věra Halátová 3.3. 17:31
Nic z toho nemusím dělat. Pochybuji, že po šedesátce bych si obočí barvila nebo dělala trvalou na řasy. Ale pořád je nabarvené obočí snesitelnější, než vytetované - na staré kůži.
Záhada hřbitovní - zjevení ducha
Dana Puchalská 3.3. 13:10
Je to holt záhada..... Chtělo by to profi duchaře...
Jaro – čas zbytečné zběsilosti
Hana Nováková 3.3. 10:40
Zkrátka, nic se nemá přehánět a všeho s mírou...
Střípky z mého dětství - sběr lesních plodů
Zuzana Pivcová 3.3. 10:00
Na sběr borůvek na Lomnicku jsme byly ještě dost malé, jezdila na ně většinou jen maminka. Někdy nám k nim dovezla pár stonků s lesními červenými jahodami. Vím, že borůvkám jsme u nás říkali většinou černé jahody. Zvykla jsem si na ně chodit až jako dospělá v Týně nad Vltavou o dovolené, Objevila jsem místo, kde byly vysoké keře s velkými bobulemi. Pokud už nebyly otrhané, stačilo mi to jedno místo na litr. Dole v lese paběrkovalo mnoho žen droboť na nízkých keřících. Díky za další milé vyprávění.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.