Přehled posledních diskuzních příspěvků

Moje energie: dělej, co tě baví

Zdenka Soukupová 11.3. 09:09
Sice toho pěstuji o něco méně, než píšete, ale jinak se vším souhlasím. Hezky a jednoduše popsáno.

Co je na fotografii?

Jarmila Fialová 11.3. 07:43
řekla bych,že vím - používá se v kuchyni?

Procházkový Číčov

Dana Puchalská 10.3. 13:54
Alenko, díky za krásný článek a opravdu nádherné fotografie.

Na břehu Labe skví se Marina

Dana Puchalská 10.3. 11:03
Hezké. Kolínem jsem vždy jenom projížděla. A když vidím jak je tam u řeky hezky, možná že se i zastavím a projdu. A zajdu určitě do té moc pěkné restaurace.

Kardiochirurg Jan Pirk: Pacient nemá jen srdce, ale i duši

Dana Puchalská 10.3. 09:59
Děkuji za rozhovor s tak výjimečným člověkem, jakým pan profesor je. Kdybych měla na hlavě klobouk, tak ho smeknu.

Jak jsem selhala a nestala se frontovou bojovnicí

Dana Puchalská 10.3. 09:05
Pobavila jsem se. Když v Lidlu a nejen tam vypukne slevové šílenství, tak pádím honem pryč. A nestačím se divit. Jedna paní tam ztratila i berli ale v tom ajfru co prožívala, zapomněla i kulhat. E to tam vždy nejen o rozum, ale i o celkové zdraví. To radši nic než tuhle hrůzu hrůz.

Prvosenka jarní - nádherná jarní květina, která i léčí

Dagmar Bartušková 10.3. 08:20
Mám ráda tento symbol jara. Účinky petrklíčů jako drogy neznám, ale když je v květinářství vystaví na odiv, zastavím a potěším se tou jarní nádherou.

Jedeme do Afriky, jedeme do Zimbabwe...

Hana Nováková 9.3. 14:52
Teď se tomu jistě zasmějete, ale jistě tenkrát to takové legrace nebyla a peníze fuč. Já vždy říkám: Když nejde o život, jde.... a tak se tím snažím řídit celý život. Manžel to vtipně vyřešil.

Moje energie: Nabíjení nebo vybíjení?

Naděžda Špásová 9.3. 11:23
Hanko, u tebe má člověk dojem, že jsi nabitá permanentně, protože ty jsi ráno na jednom místě, v poledne o iks km dál a večer o dalších iks km jinde. O hospodách nemluvě. Prostě jsi na vrtuli. Já bych na takovou turistiku fakt neměla.

Obsazení někdejšího Československa, důvody a důsledky

Hana Práglová 9.3. 10:58
Zajímavé čtení. Naši současní "rádoby historici",by měli asi jiné informace... osobně některé takové znám..

Návštěva Amsterdamu v odstupu času

Dana Puchalská 9.3. 09:23
Muselo to tam podle fotografií moc hezké.

Moje energie: Únava a já

Dana Puchalská 9.3. 07:52
Věrko, tys to ale krásně zveršovala.

Začněte běhat! Čtyřtýdenní tréninkový plán pro začátečníky

Věra Halátová 8.3. 16:39
Hledala jsem tréninkového partnera. Když jsem řekla, že budeme běhat, každý den tak, abychom po 4 týdnech uběhly/uběhli 5 km, přestali se ti lidé se mnou stýkat. Mám si dát inzerát?

Fotoreportáž z výstavy Předjaří v Královské zahradě 2019 na Pražském hradě

Elena Valeriánová 8.3. 13:14
Neskutečná pastva pro oči i potěchu duše, nádhera. Tam by se mi líbilo. Díky za přiblížení.

Kam s tím? Třídím, třídíš, třídíme

Dana Puchalská 8.3. 11:10
Ano příroda je zaplněna odpadky všeho druhu. My když jdeme někam do přírody, tak si bereme také pití, ale nemáme problém tu prázdnou láhev hodit do smetí. Zažila jsem, že malé děti se tady u nás rozhodly uklidit park před školou. Zametaly, plnily pytle plastovými lahvemi a plechovkami od limonád, no práce obrovská. A jak byly pak pyšné na to co dokázaly. A nechtějte vidět, jak to tam vypadalo za týden. Až mně bylo těch dětí líto. A v lesích, u řek a rybníků to fakt vypadá jak na smetišti.

Jsou muži líní? Ukáže se to v penzi

Mirek Hahn 8.3. 10:57
Myslím si, že pár zmíněných aktivit není, pro pány, relevantních - taneční skupina, pěvecký soubor, vysedávání v kavárně a procházení obchodních center :-)

Mám ráda kuchařské knihy - LIV. díl

Zuzana Pivcová 8.3. 10:07
Grilovaný lilek je výborný, na tom si pochutnám snad ještě víc než na cuketě. Jen ta slupka pro mě není. Ta se snad jí?? :-D

Vycházka kolem řeky

Elena Valeriánová 8.3. 09:16
Článek mě naladil a už jsem se začala těšit na fotky. A teď vidím, že procházka vede pěknou divočinou, ale to je dobře, aspoň je co fotit. A podle tvých fotek opravdu je. Díky.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.