Přehled posledních diskuzních příspěvků

Ze slovenské sýrové pokladnice: oštiepok, parenica, korbáčik

Elena Valeriánová 13.3. 10:21
Mám ráda sýry, ale při stánkovém prodeji mi moc vadí, že nejsou produkty řádně přikryté a kromě prachu z ovzduší na ně útočí třeba i viry od nakupujících. Viz. úvodní foto.

Fotoreportáž z akce TVOŘIVÁ OLOMOUC 9.března 2019

Zuzana Pivcová 13.3. 10:06
Jsou to roztomilé výrobky a věřím, že udělají radost dětem i dospělým. Tady bych taky utratila.

Množství a hlavně kvalita spánku v dospělosti ovlivňuje kvalitu života ve stáří

Jana Šenbergerová 12.3. 13:57
Co jsem zameškala, to už nedohoním, ale spím dobře, tak to snad nějak doklepu až do konce. Podle spánkového desatera bych mohla ještě nějaký čas vydržet. :-)

Moje energie: Taková jsem já

Naděžda Špásová 12.3. 13:06
Hanko, přeji ti, aby ti tvá energie vydržela ještě spoustu let. :-)

Jak jsem pomáhala rodit morčata

Zuzana Pivcová 12.3. 11:27
Vím od známých, že i s malými domácími tvory zažije člověk hodně radosti i starostí. U jedné bývalé kolegyně to bylo tak, že si děti stůj co stůj vymohly morče, že se o něj budou starat. Vydrželo jim to asi týden. Pak zůstalo vše na matce. Vím, jak líčila pištění, když se vrací domů. Škoda jen, že se morčata moc nedožijí, nebo to jsou křečkové? Vím, že náš nájemník na jihu měl chlupaté morče Jupínu (také odložené dcerou) v boudě s králíky a ta žila řadu let.

Odtajnění

Jana Kollinová 12.3. 10:15
Myslela jsem na vykrajovátko na cukroví, takže neuhodla.

Jarní barvy. Pozor na ně

Zuzana Pivcová 12.3. 09:44
Dřív jsem měla žlutou docela ráda, teď už moc ne. A navíc na žluté věci jde v létě hodně hmyz.

Starodávný hojivý sirup proti kašli a tvorbě hlenů

Soňa Prachfeldová 12.3. 09:24
Danko výborně asi zkusím ,protože ten protivný kašel u mě vždy trvá dlouho :-)

Fotoreportáž: Únorové odpoledne

Marie Seitlová 12.3. 08:32
Krásně jsem se s tebou prošla kolem Rožnova. Je až neuvěřitelné, že je to v únoru, kdysi bývalo ještě hodně sněhu. dík za krásné fotky.

Zima končí, nejvyšší čas myslet na klíšťata

Vladislava Dejmková 12.3. 06:31
Od loňského roku jsem proti klíšťovce očkovaná. Dlouho jsem váhala, ale moje paní doktorka mi to důrazně doporučila, protože jsem několikrát brala antibiotika po nákazách klíštětem. Vím, že očkování nechrání proti lymské borelioze, což mohlo být v článku také uvedeno. Takže člověk stejně musí provádět prevenci proti klíšťatům. Mně se osvědčil B vitamin a před návštěvou lesa vhodné oblečení a spray.

Fotoreportáž: Podvečerní hrátky

Helena Votíková 11.3. 20:17
Nebe čaruje, a ty jsi pohotový fotograf. Pěkné.

Elegantní řešení DVB-T2: zkuste Chytrou anténu

Jana Šenbergerová 11.3. 16:34
Už to tak máme díky tomu, že nám loni vyhořel starý televizor. Je to príma.

Tureckem s Milošem

Jana Hošková 11.3. 13:52
Pane Miloši,moc poutavý a zajímavý článek ! Obdivovala jsem, jak jste si to všechno zapamatoval. A poučila jsem se, spoustu věcí jsem samozřejmě nevěděla. Děkuji ! :-))

Upřesnění ke srazu v Ostravě

Danuše Onderková 11.3. 12:57
S noclehem se počítá i Hanku Polednovou.

Na zapřenou

Zuzana Pivcová 11.3. 11:58
Netušila jsem, co všechno vedlo k tomu, že jste chtěl za každou cenu pracovat. Buďte na sebe opatrný a maximálně si zvolte nějakou malou brigádu, ne takové šílené směny.

Vyznání lásky ve vyšším věku. Jak na to?

Hana Rypáčková 11.3. 10:48
Jak na to? Připomnělo mi to Pernicu v Černých baronech : "Dnes se vojáci naučíme, jak se správně kaká...".

Na návštěvu prarodičů nám nezbývá čas, říkají Češi

Zdenka Soukupová 11.3. 09:58
V dětství jsem bydlela s rodiči v domku společně ještě s tátovými rodiči. To bývalo na vsi běžné. Takže popsaný problém se neřešil. Dnes je společné bydlení spíš vyjímečné. Mladí dost často bydlí daleko a mají náročná povolání, tak ten čas prostě nezbývá. Není to dobře, ale existuje nějaký návod, co s tím?

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.