Přehled posledních diskuzních příspěvků
Latinskou Amerikou s Milošem
Věra Ježková 15.3. 14:22
Pěkné vyprávění. Vy jste tam viděl osamělé ženy v lese? Škoda, že vás tak trápilo to nekouření. Kdybyste nekouřil, měl byste výlet ještě hezčí. Prima fotky.
Chantal Poullain: Jsem ráda na kolotoči
Jitka Hašková 15.3. 13:36
Zajímavý článek, ale proč je první odstavec 2x?
Soustředím se nebo budu se soustředit?
Dana Puchalská 15.3. 12:24
Čeština dostává poslední dobou skutečně na frak.
Bezdomovcem v šedesáti? Někdy to jde rychle
Zuzana Pivcová 15.3. 11:49
S tou možností souhlasím, je to nebezpečné. Nezapomenu na jeden případ někdejšího olympijského vítěze (nechci jmenovat), který se propadl až na dno a skončil velmi špatně. V 80. letech jsem ho od vidění znala a vídala v Ďáblicích, to ještě žil na úrovni. Stačí mnohdy opravdu nějaký důvod, událost, a najednou je zle.
Moje energie: Pes, procházky a systém
Zuzana Pivcová 15.3. 09:56
Se sestřinými kocoury je to obdobné, ti chtějí své podle svého rozhodnutí, ne, jak se to paničce zamlouvá. To je dobře vidět třeba i, když se mění čas za letní a naopak. Díky za příspěvek.
Zlodějka
Dana Puchalská 15.3. 08:08
Věrko, měla jsi kliku jak od flašinetu. Mám podobný zážitek. Hurá že pán od ochranky byl rozumný a tu paní nechal po vysvětlení odejít.
Zemřel herec Stanislav Zindulka
Dagmar Bartušková 14.3. 17:38
Měla jsem ráda tohoto barda. Seriál Vlak dětství a naděje jsem si proto nenechala ujít. Hrál tam úžasně ten pan Pumplmě s Annou Urbanovou (H. Růžičkovou). Její
nezapomenutelná hláška - "Na tragickej život jsem já pes" - se uchytila. Úžasná herecká podání. Čest jeho památce!
Léčba konopím vyjde napřesrok na čtvrt miliardy
Karel Boháček 14.3. 14:38
Pěstuj si to sám. Máš jistotu o kvalitě a druhu.
ANO nebo NE
Naděžda Špásová 14.3. 14:29
Možná jsem trochu natrvrdlá, nepochopila jsem, jestli to má být postesknutí živnostníka na to, jak ho vládci odírají, nebo vybídnutí pro seniory k revoltě? Já osobně jsem s volbami čehokoliv skončila, s důchodem jsem spokojená, tak možná proto ta moje nechápavost, sorry.
Moje energie: Procházky s NW hůlkami
Naděžda Špásová 14.3. 14:19
Jarmilko, přeji ti ještě spoustu krásných procházek a spoustu energie. Taky mám takové chození moc ráda. :-)
Moje energie: Těžká otázka
Zuzana Pivcová 14.3. 11:51
I podle fotky je vidět, že jste velmi vitální člověk a s energií umíte dobře zacházet. Díky za příspěvek!
Křeček je parťák pro každý věk
Zuzana Pivcová 14.3. 10:54
Pamatuji si, jak jedna mladá kolegyně před lety našla ráno cestou do práce v parku před Invalidovnou malého křečka, tak si ho vzala domů. Byl roztomilý. S těmito malými zvířátky však nemám žádné zkušenosti.
Intenzita léčení
Marie Doušová 14.3. 08:29
Zajímavý obrázek a bolístka taky někdy odejde, chce to čas a trpělivost.
14. března mají svátek vaše ledviny. Nechejte se vyšetřit
Věra Ježková 14.3. 06:45
Kalkulačku jsem využila. Jsem prý ohrožena. Asi to dělá vyšší tlak. Jinak se chovám poměrně způsobně. A po dvou ledvinových kolikách řádně piji.
Na kole podél Vltavy do Českého Krumlova
nina hor 13.3. 15:18
ahojky
my se snazime jezdit na vylety
ted jsme byli prave cesky krumlov
a spali jsme tu https://www.leylaria.cz
a nadhera opravdu vse
mesto moc romanticke
Moje energie: Slunce, les a spokojenost
Zdenka Soukupová 13.3. 13:07
Naďo, všechno, co píšete, dobíjí energii. Ale ten smích snad ze všeho nejvíc. Tak ať je Vám pořád do smíchu.
Ponižování mužů je oblíbený ženský sport
Antonín Nebuželský 13.3. 11:47
Jaký si to kdo udělá, sovy to má. Jak v té písničce.
Tulačka po vlasti české
Hana Nováková 13.3. 11:11
Soni, i když je v tomto předjarním období a ještě k tomu za špatného počasí krajina smutná, přeci je krásná. Tento mnou neprobádaný kraj mě zase dostává svými výhledy, i když se budu opakovat - díky, díky za přiblížení.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.