Přehled posledních diskuzních příspěvků
Bude jaro
Věra Ježková 19.3. 07:16
Soňo, mě ticho léčí ze všeho nejvíc. Mláďátka samozřejmě miluju. Ale jaro je na mě moc dynamické, bujné, intenzivní. Víc mi vyhovuje poklid podzimu. Fotky jsou krásné. Tak hezké jaro! :-)
Babička nemá čas, je nám k ničemu
Hana Čadová 18.3. 12:41
Některá žena se stane babičkou v 36 letech. Má do důchodu daleko. Někdy je lepší hlídat cizí dítě než vlastní vnouče. U cizí rodiny se za hlídání platí.
Bohumín
Dana Kolářová 18.3. 12:35
Ani, díky za reportáž z Bohumína, slušelo vám to. Mrzí mě, že jsem se nemohla zúčastnit. Na zítra přeji všem šťastnou cestu do Ostravy.
Moje energie: Cestování a...
Anna Potůčková 18.3. 12:15
Přeji hodně společných krásných chvil, výletů a procházek s človíčkem, o kterém píšete aby i nadále byl zdrojem Vaší energie kdekoliv a kdykoliv.
Vzpomínka na Stanislava Zindulku
Marie Doušová 18.3. 10:32
Pan Zindulka byl vynikající herec a skromný člověk. Čest jeho památce.
Luštěniny jsou zase "in". Vyznáte se v nich?
Dana Puchalská 18.3. 08:03
Ale bulgur a kuskus nejsou luštěniny!!
Voda a proudy
Hana Rypáčková 18.3. 07:51
Taky jsem je užívala, ale hlavně cvičit a cvičit do bolesti.. Bude to jistě dobré...
Kumquat, cedrát, karibský rum. Marmelády z Prachatic ovládly světovou soutěž
Dagmar Bartušková 17.3. 21:22
O této paní jsem slyšela. Marmelády sice už nejím , ale určitě bych ochutnala. Z bronzových medailí bych si vybrala citron s bergamotem a klementinku s kardamomem a chilli.
Moje energie: Mé perpetuum mobile
Mirek Hahn 17.3. 13:29
Pěkné podobenství. Přeji i nadále tu radost z pohybu na vlastní cestě :-)
Diabetici si pro příspěvky nechodí
Olga Škopánová 17.3. 12:33
Teda fakt příspěvek na plavání pro kojence či příspěvek pro těhotné je přesně pro mě.
Moje energie jménem toulavé boty
Jana Kollinová 17.3. 11:08
Aleno, máš můj obdiv. Na svých toulkách vidíš tolik krásy a dokážeš ji zprostředkovat svými fotografiemi včetně energie navštívených míst a to umí málokdo. Díky.
Spolek seniorů v Dobrušce
Jitka Hašková 17.3. 09:20
Báječné. Moc vám fandím. V Praze je nás hodně, ale větší skupina jak 5 nebo 6 se nedá dohromady.
Vítej nám...
Věra Ježková 17.3. 07:03
Hezká básnička. Ale po zimě nejsem unavena, smutek ve mně nesedí a s nadějí jaru vstříc nehledím.
Jacqueline Kennedyová - šťastná až ve vyšším věku
Jitka Hašková 16.3. 14:50
Byla krásná, elegantní a obdivuhodná.
Moje energie: Návštěva ostrova věčného jara
Dana Puchalská 16.3. 13:42
Ano, moře je skvělá dobíjecí stanice pro všechny. Děkuju za článek.
Jak se seznámit se správným člověkem na celý život
Jitka Caklová 16.3. 12:00
Paní Anno, až na pár maličkostí, které vidím trochu jiným pohledem, jste napsala velice pěkný článek. Děkuji.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.