Přehled posledních diskuzních příspěvků
Nenávidí sport. Přesto jsou v pohodě
Jana Hošková 21.3. 10:34
Chtěla jsem dát 10 hvězdiček a vyšla mi z toho omylem jen jedna...takže se omlouvám, článek se mi moc líbí. Opravdu mne nejvíc blaží, že nejvyššího věku se dožívají ti, kteří nebyli aktivními sportovci. :-)) Takže mám šanci...jen nevím, jestli se mám těšit, nebo bát :-(
Mariánskohorské kafíčko má páté narozeniny
Hana Nováková 21.3. 09:29
Hezká pozvánka, jen cesta je pro mě přes půl republiky nějak neschůdná. Jinak se sluší poděkovat, že v dnešní době někdo věnuje svoji práci právě těmto besedám. Ať se beseda vydaří
Tři příběhy na 40 slov: Ráno v lese
Dana Puchalská 21.3. 07:40
Krásný příběh. Udělala jsi mi doopravdy radost. Les mám ráda. Fotka je moc pěkná.
Změňte jídelníček a dopřejte si zdravý start do jara
Dagmar Bartušková 21.3. 07:23
Oříšky miluji. V poslední době si kupuji lehce opečené fit placičky, které jsou posypány blanšírovanými oříšky nebo slunečnicovými semínky. Výborné. Špenát patří k
mým oblíbeným jídlům, a tak bych se nechala pozvat na palačinky s tou výbornou náplní.
Daniela Kolářová: Plná hlava premiéry
Antonín Vácha 20.3. 18:02
Moc se mi paní herečka líbila ve Vratných lahvích. S panem Svěrákem tvořili skvělý pár, to byl příběh ze života...
Geocaching, ne láska, už jen kamarád
Eva Krausová 20.3. 15:41
Tak tato honička za něčím by mne nebavila. V přírodě jsem raději v klidu. Pobavila mne fotka na kole s žebříkem.
Školní premianti nemají vždy zajištěnou úspěšnou kariéru
Věra Ježková 20.3. 12:31
Po celoživotní práci ve školství, především v oboru srovnávací pedagogika, si dovoluji uvést názor, že náš školský systém na memorování dat často postaven není. Určitě ne víc, než např. v jiných evropských zemích. Doporučuji nahlédnout do rámcových vzdělávacích programů. K tomu, aby člověk mohl znalosti uplatňovat, musí je nejdřív získat. EQ aj. jsou až sekundární.
Kalmykie - Povolžím do jediné opravdové budhistické země v Evropě
Věra Ježková 20.3. 12:22
Pro rusistku zajímavé reálie. Díky.
Moje energie: Práce, která je potěšením i zábavou
Anna Potůčková 20.3. 11:20
Ano, jak jsem měla možnost Tě včera poznat osobně, tak nejen že jsi energií byla nabitá Ty, ale tu energii jsi přenášela také na některé z nás ….. i na moji maličkost!
Kam nechodí slunce, tam chodí lékař
Věra Ježková 20.3. 09:18
Zrovna dnes jsem si koupila v lékárně krém s protisluncovým faktorem 50+. Za pouhých 641 Kč. Je pro mě nezbytný, nemažu se s ním jedině v období dešťů.
Kdy vzniká nárok na invalidní důchod? A pobírá invalida i důchod starobní?
Ladislav Vesecký 20.3. 09:18
A jak je to s možnosti o přepočítání důchodu? Jestli je správně spočítán, třeba po dvaceti letech pobírání z invalidního na starobní?
Mám ráda kuchařské knihy - LV. díl
Věra Ježková 20.3. 09:13
Moc polévková sice nejsem, ale tyhle mi dělají chutě.
Za rytíři z Blaníku: Výlet pro celou rodinu
Věra Ježková 19.3. 21:21
Jsem ostuda, na Blaníku jsem nebyla. V Louňovicích ano, také u kamarádky na chalupě v nedalekém Pravoníně.
Jak dlouho budete čekat na vnoučata? Biologický věk vaječníků lze zjistit z krve
Karel Boháček 19.3. 12:42
Je mi 60 a 33.l.dcera má 1,5 ročního kluka. Dřív jsem se těšil co budu s vnoučky vyvádět -co prožijeme a kam pojedeme. Mí další synové taky nemají děti. No cítím, že to asi nezažiji...
Účesy na jaro? Hlavně přirozeně
Marie Doušová 19.3. 12:30
Fotogalerie je úžasná a všem ženám to tam sluší. Dík za inspiraci.*******
Moje energie: Kde hledám zdroje
Zdenka Soukupová 19.3. 09:15
Paní Anno, moc se mi Váš článek líbí. Je takový mile pozitivní. Přeju nevysychající zdroje.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.