Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jak jsem se nestal sportovcem

Jitka Hašková 24.3. 09:21
Básnění vám jde výborně!

Džínový manuál pro starší a pokročilé

Jitka Hašková 24.3. 09:19
Vidím, že můj typ tady chybí. Já potřebuji mrkváče.

Polivka

Libuše Křapová 24.3. 09:10
Rostislave, hlavně že mu v noci chutnalo :-)

Moje energie - Glosa o potěšení

Zdenka Soukupová 23.3. 14:32
Jo, jo, je důležité mít nějaké potěšení. Mě potěšil tento hezký článek.

Spisovatel Fousek: Já jsem ještě živej

Jitka Hašková 23.3. 10:35
To je úžasnej člověk. S ním by byla zajímavá beseda

Moje energie: slunce, země, voda...

Dana Puchalská 23.3. 08:23
Moc hezké. A fotky jsou krásné.Hradec Králové je krásné město. Několikrát jsem tam byla a moc se mi tam líbilo.

Anděl na drátě denně zachraňuje životy seniorů

Jitka Hašková 23.3. 06:50
Užitečné. Alespoň vím, kam se obrátit až to budu potřebovat.

Fotoreportáž z výletu do bledulového háje a do Roudnice

Alena Tollarová 22.3. 15:49
Jitko, dneska mám na sobě tričko, kdo by řekl, že v pondělí bylo "na kabátek a na čepičku" a po návratu domů jsem na sebe hodila deku. Ten zámek, to byla klika, měli jsme se zeptat, co se tam natáčí. A že je u nás hezky?

Moje energie: Zahradnictví

Elena Valeriánová 22.3. 12:13
To není zahradnictví, to je ráj. A tobě by měli platit za úžasnou reklamu, děkuji, fotky jsou famózní. Hned bych se tam rozjela a určitě utratila s potěšením.

Zdeněk Galuška: Rozdávať radost, aby nebylo ľudí smutných a neščasných

Jana Kollinová 22.3. 12:00
Děkuji za připomínky Zdeňka Galušky. Rodiče sledovali filmové zpracování Slovácko sa nesúdí a bavili se stejně jako já. Ne zapomenutelné herecké výkony předvedli Jozef Króner a Oldřich Velen. Byly to krásné časy. :-)

Tajnosti mé kabelky

Jana Hošková 22.3. 11:56
Ivo, my, co už jsme něco prožily, víme velice dobře, že nelze chodit „jen tak“ s prázdnou. :-) Nevím přesně teď, co tím mysleli staří latiníci – asi že všechno své s sebou nosili ve své hlavě – no tak k tomu mám taky připomínku: někdy mám pocit, že moje hlava je tak přeplněná informacemi (podobně jako má kabelka), že už se tam žádná další info nevejde…ještě že mozek si to třídí a vyhazuje někam do ústraní to, co není důležité…ale mám zajímavý poznatek: proč mi v té hlavě zůstává většinou spousta blbostí a ty věci „důležité“ mi vypadnou ???

Samaritánský syndrom. Vada, s níž se špatně žije

Jitka Caklová 22.3. 11:28
Při čtení o "samaritánském syndromu" si vždy vzpomenu na slova "čarodějnice" Marcely Košanové, když odpovídá na otázky maminkám třicetiletých mamánků, kdy a zda vůbec budou babičkami: "Víte milé maminky, každá z vás byste chtěla mít po svém boku chlapa, o kterého byste se mohly opřít, spolehnout se na něho a pro potencionální nevěstu vychováváte "bábovku", která není schopná postarat se ani sama o sebe, natož o případnou budoucí rodinu.". Co dodat?

Fotoreportáž: Šumná Ostrava

Naděžda Špásová 22.3. 10:17
Elen, určitě to bylo vydařené setkání a to je dobře. Fotky jako vždy moc pěkné. :-)

Čtvero zastavení

Zuzana Pivcová 22.3. 09:39
Myslím, že přes Osek jsme jeli kdysi na motorce, ale jinak kraj neznám. Křížovou cestu jsem milovala jako dítě, když jsme chodili na pouť na kopec Tábor u Lomnice nad Popelkou. Těšila jsem se, až už dojdeme k další kapličce. Tak ať vám to s Meginkou šlape pěkně dál!

Pohodové obrázky

Olga Štolbová 22.3. 09:07
Ahoj Věrko, ty kytičky po ránu, mě docela příjemně naladily. Krásný vstup do nového dne. Díky... ♥

Detektivka nazvaná rodokmen

Mirek Hahn 22.3. 09:06
Rodokmen sestavovat nebudu... ale hledal jsem v digitalizovaných církevních matrikách, pár generací zpátky, protože na straně jedněch prarodičů jsou kořeny mého původu poněkud nejasné. Sice jsem nenašel co jsem hledal ale bavil jsem se prohlížením řadu večerů. Naskenované, švabachem psané, archaické záznamy. Příjmení rodin, které v kraji žijí léta se objevovalo třeba 150 let zpátky. Velmi zajímavé !

Moje (zatím) neutuchající energie

Hana Nováková 21.3. 13:40
Poutavý příběh, kdo nezažije, nepochopí, hodně zdraví

Báby tramvajové

Mirek Hahn 21.3. 12:18
Má to svoje mouchy.... Nicméně, to se tak často nevidí...Připomíná mi to některé pasáže Dantova Pekla a některé obrazy Hieronyma Bosche :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.