Přehled posledních diskuzních příspěvků
Představení
Eva Mužíková 26.3. 15:04
Paní Marto, váš příspěvek mne velmi zaujal, při čtení jako bych se procházela s Vámi.. Fotky- bonbónek navrch, bych uvítala...
Byla jsem při tom a velmi ráda, aneb "Úsměv zadarmo"
Alena Vávrová 26.3. 11:35
Evko, to bylo úžasné nasazení, máš můj obdiv! Přeji hodně zdraví k tvému konání ♥.
Trastevere. Místo, jehož kouzlo mizí
Marie Měchurová 26.3. 11:10
Děkujeme za inspiraci, v Římě jsme ještě nebyli. Už po pořadu v TV -Jak se fotí Řím jsme si do budoucna naplánovali navštívit tuto metropoli. Váš článek nás v tom ještě utvrdil. Hezky napsané, už se tam vidím, jak procházím starými uličkami.....
Moje energie - Energie, bez které to nejde
Danuše Onderková 26.3. 10:17
Jirko, moc poučné a pravdivé. Díky za připomenutí takové energie.
Moje energie: Trojfázová soustava
Eva Mužíková 26.3. 09:21
Eleno, jsi mistr nejen krásných fotek, ale i pera. Nádherné vyznání...../ Jedna hvězdička mi utekla, omluva/.
Jak se dostal Válečný archiv Waffen-SS do Protektorátu?
Mirek Hahn 26.3. 08:27
Tak to je exklusívní akce.
Jak si pomoci při bolestech hlavy a migrénách bez léků
Věra Halátová 26.3. 07:51
Pracovala jsem "hlavou", u počítače, autem jsem vlastnila a jezdila od 19. Nikdy mne hlava nebolela, migrénou netrpím a nikdy jsem netrpěla. Nikdy jsem nejedla žádné prášky kromě acylpirinu, když jsem párkrát v životě byla nachlazená. Ráno cvičit, na páteř jsou nejlepší cviky z jogy, studená sprcha, pohybovat se hodně venku, na vzduchu, nekouřit a nepít tvrdý alkohol, černou kávu, černý čaj. Co jsem poznala ženy s migrénou, byly to takové ty rozmazlenější hysterky.
Nová píseň Pochopíš na text Zuzany Pivcové a pozvánka na recitál
Elena Valeriánová 26.3. 07:48
Zuzčinu poezii miluji a obdivuji její nadání. A její skromnost. Lituji jen, že na recitál přijet nemohu. Bude to nezapomenutelný zážitek.
Po kom jsou pojmenovány pražské ulice? Zveme Vás na pořad Pouliční hádanky Vráti Ebra
Jana Šenbergerová 25.3. 17:09
To bude určitě zajímavé.
Moje energie: Tragikomická úvaha
Hana Rypáčková 25.3. 13:09
Lidmilo, když tě vidím, vždy sršíš energii na dálku...Nejsi skoupá a rozdáváš ji...
Muži zvládají nemoci hůře než ženy
Věra Ježková 25.3. 12:08
Dobré téma, ale trochu se v něm ztrácím. Neochota sdělit stesky, vyhledat pomoc, nezatěžovat obtížemi – ano; ale proč by to měla být póza, snaha poutat pozornost? Pokud muž ženě o své nemoci neřekne, neznamená to přece, že ji snáší hůř – podle mne právě naopak. Pro ženu je však nejistota hrozná. Nezpochybňuji možnost, že muži snášejí nemoci hůř než ženy; konečně, např. každý máme jiný práh bolesti.
Magnetická anomálie aneb Kde auta sama jezdí do kopce
Zuzana Pivcová 25.3. 11:49
Jano, Vaše články čtu ráda a baví mě se vším všudy. K tomu magnetismu následující: Asi před 13 lety jsem byla na dovolené na tzv. Olympské riviéře a měli jsme fakultativní výlet na Olymp a průvodce nám sliboval ten zvláštní úkaz. Samozřejmě jsem se těšila, ovšem cestou jsme měli zastávku, myslím v té Leptokárii, šli jsme do nějaké soutěsky a také na trh, byly tam dlouhé ulice a desítky zaparkovaných autobusů. A já jsem se tam ztratila. Když už jsem usoudila, že mi ujeli, šla jsem na policejní stanici a informovala se, jak a čím se vrátit "domů". Pak jsem jela s přestupováním linkovými autobusy asi 60 km. A tím pádem jsem magnetickou záhadu neviděla. Ale lidé z výpravy ano. :-D
Magdalena Dietlová: Pozdrav z Tokia
Zuzana Pivcová 25.3. 11:33
Paní Magdaleno, nemůžu říct, že bych Vám záviděla, naopak Vám to přeji, i když sama jsem v Thajsku ani v Japonsku nikdy nebyla a už nebudu. Japonsko mě lákalo v mládí díky ZOH v Sapporu, kdy se o něm i u nás alespoň malinko psalo. Koupila jsem si cestopisnou knihu nějaké naší manželské dvojice reportérů Sto pohledů na Japonsko a četla a četla. Byl to pro mě fascinující svět. Také si pamatuji, že někde říkali, že Japonci milují naši klasickou hudbu, např. Mou vlast, kterou tam hrála Česká filharmonie. Reportér zastavil v publiku mladou manželskou dvojici, budoucí maminka s viditelným bříškem říkala, že šla záměrně, aby i dosud nenarozené dítě mohlo vnímat tu nádhernou hudbu. Bylo to dojemné. Dnes je Japonsko určitě už do jisté míry jiné, ale i tak se budu těšit na Vaše další zpravodajství.
Moje postřehy: O podobnostech a odlišnostech bratrských národů 1. Velikonoce
Zdenka Soukupová 25.3. 10:45
Paní Beato, moc hezký článek. Těším se na další na podobné téma.
Zeměpisné hlavolamy
Alena Vávrová 25.3. 09:11
To první a poslední vím hned, nad ostatním bych musela popřemýšlet, a to teď nemám čas. Ahoj!
Znáte yzop?
Hana Rypáčková 25.3. 08:41
Mám ho, vydržel ta sucha .Kozpila jsem ho kdysi dávno v Rakousku, neodolala jsem, tady jsem ho nikde neviděla...
Zdeněk Jahoda: Důležité je mít odvahu udělat první krok
Antonín Vácha 24.3. 16:57
Fandím lidem, kteří dokázali vybudovat firmu evropské či světové úrovně úplně od nuly. Po těch letech dříny přeji panu Jahodovi zasloužený aktivní důchod.
Soumrak živých sekretářek
Dana Puchalská 24.3. 13:43
Zajímavý a dost poučný článek. Myslím že se najde dost těch, kteří ocení i nápovědu .
Jak jsem se stal genealogem
Hana Nováková 24.3. 11:19
I můj manžel vytvořil rodokmen, dále jsme ho s arciděkanem Janem Uhlířem z chrámu sv. Barbory a dalšími prohloubili asi do 16 století. Čím víc lidí se o to zajímalo, tím to šlo rychleji a hlouběji. Dostalo nás to do zajímavých situací, které bohužel už nikdo nemůže zodpovědět. Škoda, koloběh života je nezastavitelný a nepředvídatelný. Závěr vašeho článku mě dojal. Děkuji za hezké čtení
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.