Přehled posledních diskuzních příspěvků

Představení

Eva Mužíková 26.3. 15:04
Paní Marto, váš příspěvek mne velmi zaujal, při čtení jako bych se procházela s Vámi.. Fotky- bonbónek navrch, bych uvítala...

Byla jsem při tom a velmi ráda, aneb "Úsměv zadarmo"

Alena Vávrová 26.3. 11:35
Evko, to bylo úžasné nasazení, máš můj obdiv! Přeji hodně zdraví k tvému konání ♥.

Trastevere. Místo, jehož kouzlo mizí

Marie Měchurová 26.3. 11:10
Děkujeme za inspiraci, v Římě jsme ještě nebyli. Už po pořadu v TV -Jak se fotí Řím jsme si do budoucna naplánovali navštívit tuto metropoli. Váš článek nás v tom ještě utvrdil. Hezky napsané, už se tam vidím, jak procházím starými uličkami.....

Moje energie - Energie, bez které to nejde

Danuše Onderková 26.3. 10:17
Jirko, moc poučné a pravdivé. Díky za připomenutí takové energie.

Moje energie: Trojfázová soustava

Eva Mužíková 26.3. 09:21
Eleno, jsi mistr nejen krásných fotek, ale i pera. Nádherné vyznání...../ Jedna hvězdička mi utekla, omluva/.

Jak si pomoci při bolestech hlavy a migrénách bez léků

Věra Halátová 26.3. 07:51
Pracovala jsem "hlavou", u počítače, autem jsem vlastnila a jezdila od 19. Nikdy mne hlava nebolela, migrénou netrpím a nikdy jsem netrpěla. Nikdy jsem nejedla žádné prášky kromě acylpirinu, když jsem párkrát v životě byla nachlazená. Ráno cvičit, na páteř jsou nejlepší cviky z jogy, studená sprcha, pohybovat se hodně venku, na vzduchu, nekouřit a nepít tvrdý alkohol, černou kávu, černý čaj. Co jsem poznala ženy s migrénou, byly to takové ty rozmazlenější hysterky.

Nová píseň Pochopíš na text Zuzany Pivcové a pozvánka na recitál

Elena Valeriánová 26.3. 07:48
Zuzčinu poezii miluji a obdivuji její nadání. A její skromnost. Lituji jen, že na recitál přijet nemohu. Bude to nezapomenutelný zážitek.

Moje energie: Tragikomická úvaha

Hana Rypáčková 25.3. 13:09
Lidmilo, když tě vidím, vždy sršíš energii na dálku...Nejsi skoupá a rozdáváš ji...

Muži zvládají nemoci hůře než ženy

Věra Ježková 25.3. 12:08
Dobré téma, ale trochu se v něm ztrácím. Neochota sdělit stesky, vyhledat pomoc, nezatěžovat obtížemi – ano; ale proč by to měla být póza, snaha poutat pozornost? Pokud muž ženě o své nemoci neřekne, neznamená to přece, že ji snáší hůř – podle mne právě naopak. Pro ženu je však nejistota hrozná. Nezpochybňuji možnost, že muži snášejí nemoci hůř než ženy; konečně, např. každý máme jiný práh bolesti.

Magnetická anomálie aneb Kde auta sama jezdí do kopce

Zuzana Pivcová 25.3. 11:49
Jano, Vaše články čtu ráda a baví mě se vším všudy. K tomu magnetismu následující: Asi před 13 lety jsem byla na dovolené na tzv. Olympské riviéře a měli jsme fakultativní výlet na Olymp a průvodce nám sliboval ten zvláštní úkaz. Samozřejmě jsem se těšila, ovšem cestou jsme měli zastávku, myslím v té Leptokárii, šli jsme do nějaké soutěsky a také na trh, byly tam dlouhé ulice a desítky zaparkovaných autobusů. A já jsem se tam ztratila. Když už jsem usoudila, že mi ujeli, šla jsem na policejní stanici a informovala se, jak a čím se vrátit "domů". Pak jsem jela s přestupováním linkovými autobusy asi 60 km. A tím pádem jsem magnetickou záhadu neviděla. Ale lidé z výpravy ano. :-D

Magdalena Dietlová: Pozdrav z Tokia

Zuzana Pivcová 25.3. 11:33
Paní Magdaleno, nemůžu říct, že bych Vám záviděla, naopak Vám to přeji, i když sama jsem v Thajsku ani v Japonsku nikdy nebyla a už nebudu. Japonsko mě lákalo v mládí díky ZOH v Sapporu, kdy se o něm i u nás alespoň malinko psalo. Koupila jsem si cestopisnou knihu nějaké naší manželské dvojice reportérů Sto pohledů na Japonsko a četla a četla. Byl to pro mě fascinující svět. Také si pamatuji, že někde říkali, že Japonci milují naši klasickou hudbu, např. Mou vlast, kterou tam hrála Česká filharmonie. Reportér zastavil v publiku mladou manželskou dvojici, budoucí maminka s viditelným bříškem říkala, že šla záměrně, aby i dosud nenarozené dítě mohlo vnímat tu nádhernou hudbu. Bylo to dojemné. Dnes je Japonsko určitě už do jisté míry jiné, ale i tak se budu těšit na Vaše další zpravodajství.

Moje postřehy: O podobnostech a odlišnostech bratrských národů 1. Velikonoce

Zdenka Soukupová 25.3. 10:45
Paní Beato, moc hezký článek. Těším se na další na podobné téma.

Zeměpisné hlavolamy

Alena Vávrová 25.3. 09:11
To první a poslední vím hned, nad ostatním bych musela popřemýšlet, a to teď nemám čas. Ahoj!

Znáte yzop?

Hana Rypáčková 25.3. 08:41
Mám ho, vydržel ta sucha .Kozpila jsem ho kdysi dávno v Rakousku, neodolala jsem, tady jsem ho nikde neviděla...

Zdeněk Jahoda: Důležité je mít odvahu udělat první krok

Antonín Vácha 24.3. 16:57
Fandím lidem, kteří dokázali vybudovat firmu evropské či světové úrovně úplně od nuly. Po těch letech dříny přeji panu Jahodovi zasloužený aktivní důchod.

Soumrak živých sekretářek

Dana Puchalská 24.3. 13:43
Zajímavý a dost poučný článek. Myslím že se najde dost těch, kteří ocení i nápovědu .

Jak jsem se stal genealogem

Hana Nováková 24.3. 11:19
I můj manžel vytvořil rodokmen, dále jsme ho s arciděkanem Janem Uhlířem z chrámu sv. Barbory a dalšími prohloubili asi do 16 století. Čím víc lidí se o to zajímalo, tím to šlo rychleji a hlouběji. Dostalo nás to do zajímavých situací, které bohužel už nikdo nemůže zodpovědět. Škoda, koloběh života je nezastavitelný a nepředvídatelný. Závěr vašeho článku mě dojal. Děkuji za hezké čtení

Fotoreportáž: První jarní den

Jitka Hašková 24.3. 10:35
Aleno, díky za tu krásu fotek i povídání.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.