Přehled posledních diskuzních příspěvků

Moje energie: Toulky za knihou v knihovnách

Zuzana Pivcová 28.3. 11:49
Své toulky jsi pojala moc hezky, a to z pohledu čtenářky a milovnice knih, i z pohledu své dlouholeté práce, která Tě jistě naplňovala.

Maria Callas: Výjimečná žena, kterou zlomila láska

Jana Kollinová 28.3. 10:40
Zajímavý článek. Hlas M.C. si již nevybavuji tak jdu hledat na YT.

Varhošť

Zuzana Pivcová 28.3. 10:04
Tento typ rozhleden, kdy pod sebou vidím hloubku, mi zrovna nedělá moc dobře, ale výhled odtamtud je určitě nádherný. Díky, Soňo.

Moje energie: Slova lékaře a příroda

Naděžda Špásová 28.3. 09:55
Aničko, moc hezky jsi to napsala. Já už jsem takhle vděčná 10 let, zrovna březen a duben byly rozhodující. Toulky přírodou mám taky moc ráda. Přeji ti, aby ti to vydrželo ještě hodně dlouho. Fotky jsou super. :-)

Pacientský příběh: S cukrovkou a nemocnými klouby teď závodí s kluky

Karel Boháček 28.3. 09:07
Kolo bych si taky nechal líbit. Boreliozu, kyčel i záda mám taky v p....

Vyznání

Dana Puchalská 28.3. 09:05
Perfektní. Kde se to v Tobě Věrko jenom bere?

Oslavíte zlatou svatbu? Hlaste se!

Anna Potůčková 28.3. 07:42
Tak na tento pořad se budu těšit. Pořady ze života mám nejraději, než něco smyšleného a mnohdy nereálného.

Moje energie - JARO

Dana Puchalská 28.3. 07:18
Lenko. Příspěvek a fotky jsou pastva pro oči . Já mám jaro moc a moc ráda. A si nebudu sama kdo napíše že článek je krásný.

BESIP a policie

Libuše Křapová 27.3. 14:43
Jaroslave, podnětná statistika.

Pomozte mi. Proč je to těžké říkat?

Zuzana Pivcová 27.3. 12:31
V našem rodě ze strany maminky byly bohužel takové hrdé ženy, které by se snad raději udřely či zhroutily, než by si o něco řekly. A to není dobře. Nechci něčí pomoci zneužívat, ale proč ji odmítat už málem předem, když vidím, že je míněna upřímně a nezištně?

Bakalářem snadno a rychle

Zdenka Soukupová 27.3. 12:31
Pane Karle, krásný návod pro "neumětely". Když se jím tak probírám, zjišťuji, že už tím neumětelem nejspíš zůstanu.

Labutí peříčko

Naděžda Špásová 27.3. 10:12
Tohle je hodně smutné, někomu osud toho naloží opravdu hodně.

S vrbovkou nejen na prostatu

Karel Boháček 27.3. 09:09
Samotná nic moc, moji klienti to mají 50 na 50. Nejlepší jako součást čajů. Velmi opomíjený je olej ze semen tykví. Preventivně louskat semena tykví po 40 je záslužný čin pro Vaši prostatu.

Oblíbená, voňavá a medonosná bylinka

Mirek Hahn 27.3. 09:05
Meduňku piju jako čaj poměrně často. Sami nesbíráme ani nesušíme ale většinou nám podarují přátelé, někdy i koupíme v bylinkářství nebo v lékárně.

Reportáž z bitvy u Sudoměře

Hana Nováková 27.3. 08:38
Připomenutí dávné historie to miuji. Jen díky lidem kteří nám toto představení zinscenují se tak můžeme vrátit hodně daleko do historie, zvláště poutavé je to pro děti. Vám poděkování za seznámení, i ostatní účastnci bitvy si zaslouží obdiv a díky.

Stáří bez dětí. Je to výhoda?

Ivo Patta 26.3. 20:51
Stáří bez dětí, bráno čistě finančně je výhra. Jako bezdětný v průměru investuji do státního důchodového systému 400 000,- Kč a jako důchodce si přijdu v průměru na dva miliony korun! Jak je to možné? 1/ Jedná se o mezigeneračně financovaný systém, tj. důchod mi zaplatí ze svého odvodu sociálního pojištění děti těch druhých. 2/ Aktuálně dělá penězovod z dividend důchodců, kteří nejen pracovali, ale také vychovali tři a více dětí, ve prospěch bezdětných důchodců 129 milionů korun denně. Je to podpora bezdětnosti ze strany státu, protože díky tomu jsou investice rodičů do výchovy dětí nevratné!

Nejzajímavější knižní novinky tohoto jara

Anna Najmanová 26.3. 20:36
Dobrý den. Říkám si, co pěkného z nabídky bych si vybrala na čtení. Bohužel, ani jeden titul mě neoslovil, škoda.

Jak jsme "dali" Indii

Dana Puchalská 26.3. 15:26
Hezký cestopis. A je fajn, že jsou u něj i fotografie.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.