Přehled posledních diskuzních příspěvků

Fotoreportáž: Letošní zima

Dana Puchalská 30.3. 10:11
K r á s n é fotografie. Ale já mám radši teplo.

V roce 2018 byla každá čtvrtá oběť dopravní nehody v seniorském věku

Danka Rotyková 30.3. 09:22
Hrůzná statistika. Škoda je každého života, mladého obzvláště. Proto jsem a vždy jsem byla pro větší kontrolu zdravotního stavu seniorů, i když vím, že kladné body si za svůj názor nevysloužím. ?

Šalvěj lékařská - kráska, kterou rádi vyhledávají motýli

Zuzana Pivcová 30.3. 08:17
My jsme jako děti na pokyn maminky musely kloktat šalvějí. A tady čtu o tolika jiných účincích.

Kunovické banderium zamíří do Prahy

Věra Ježková 30.3. 07:43
Lákavá pozvánka. V Letňanech bude narváno. Ale na té Malé Straně je zkusím odchytit. Budu divák ukázněný. :-)

Moje energie ve zkratce

Jitka Caklová 30.3. 07:24
S úsměvem jde všechno líp :-) :-) :-)

Nový partner se často podobá tomu předešlému. Ale proč?

Jana Šenbergerová 29.3. 23:14
Dobrá otázka! Jsem přesvědčená o tom, že hlavně proto, že jsme se ze soužití s tím předcházejícím nepoučili. Každý vztah je učební látkou, kterou musíme zvládnout. Dokud ji nepochopíme, neposuneme se dál a propadáme stejně jako ve škole. Jakmile pochopíme, kde se stala chyba, a opravíme ji, můžeme jít dál. Moji dva muži jsou naprosto rozdílní, a to jak vzhledem, tak povahou. Můj současný vztah je kvalitativně jiný. Asi jsem se poučila, ale teď musím zvládnout zcela jiné "učivo". Baví mě to.

Moje energie - jak to zvládáme my

Zuzana Pivcová 29.3. 18:10
Já myslím. že máte ještě vitality dost. Tak ať Vám dlouho vydrží.

Žižkov 2019

Věra Ježková 29.3. 15:51
Asi žiji v jiné Praze. :-)

Jak jsem se zúčastnila zasedání EU ve Štrasburku

Zuzana Pivcová 29.3. 13:47
Zajímavá informace, že si europoslanec smí pozvat do parlamentu ročně 110 vybraných spoluobčanů, nevěděla jsem. Do Štrasburku jsem dojela jen v roce 1991 autobusovým spojem z Prahy a tam si mě vyzvedl německý známý a převezl mě do Freiburgu v SRN. To bylo tehdy jediné možné spojení. Je dobře a přeji Vám, že jste mohla trochu nahlédnout do Evropského parlamentu.

Moje energie: Žiji, jak nejlépe dovedu

Jana Šenbergerová 29.3. 13:21
Soňo, věřím ti a přeji, ať své předsevzetí vrchovatě naplníš.

Moje energie: Svoboda a radost ze života

Eva Mužíková 29.3. 12:34
Jitko, Ty jsi energetická bomba. Při pohledu na fotky jsem si vzpomněla, jak jsi jako čertice na setkání v Poděbradech vyskočila z dřepu jako laňka a já se musela nechat zvednout, abych tam neležela do večera. Tak ať Ti ten elán vydrží až do těch 96 let.

Vybíráme zahradní domek

Jana Terová 29.3. 10:45
Zahradní domky jsou dokonalou volbou. Při správné volbě se na zahradu perfektně hodí a pojmou veškeré nářadí, které by se jinak válelo v garáži. Stavěla nám ho firma Domky-Delta.cz a máme na zahradě pátý rok domek.

Moje energie - Rodinná soudržnost

Dana Puchalská 29.3. 10:18
ZdenimHezké a milé čtení. A v Botanické zahradě co je v Teplicích musí být opravdu krásně.

Pranostiky pro celý rok VII

Dana Puchalská 29.3. 08:09
Super. Děkuju za další díl. Jsem zvědavá, jestli některé z nich letos vyjdou. :-) :-) :-)

Výlet

Dana Puchalská 29.3. 08:02
Hezké a milé, obzvlášť takhle v pátek po ránu. Je to určitě pěkný pocit mít úspěšného syna. A Litomyšl je opravdu nádherná.

Moje energie

Mirek Hahn 28.3. 14:16
Přeji ať se psaní dále daří :-)

Ležérně, tedy casual. Styl pro vyšší věk

Věra Ježková 28.3. 14:09
Pojem „casual“ jsem si s ničím nepletla, protože jsem ho v tomto kontextu dosud neznala. Dozvídám se, že je to styl, který mi vyhovuje celý život. Neříkalo se tomu dříve nedbalá elegance? Fotky prima, až na to spadlé rameno.

Moje energie - to byla vždy především láska

Hana Rypáčková 28.3. 12:18
To je vidět, jak láska z tebe tryská v básních.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.