Přehled posledních diskuzních příspěvků
Letní pozvání do Dobrušky
Alena Vávrová 2.4. 13:01
Velké překvápko a dík. Myslím, že bych tam neměla chybět, viď, Růžo?!
Vycházkové Kostomlaty a Sukoslav
Zuzana Pivcová 2.4. 11:04
Moc hezký článek jako vždy a ty Tvé fotky jsou tak svérázně zajímavé a osobité, že by si zasloužily někde samostatnou výstavu.
Co dokáže zahrádka
Dana Puchalská 2.4. 09:06
Marie, přeji Vám hezké jaro brzké uzdravení. A ať se už můžete bezbolestně pohybovat a kochat krásou co na zahrádce brzo uvidíte. Jaro je pro každého zahrádkáře spousta práce. Ten kdo nemá zahrádku prostě tohle nemůže pochopit. Já mám teď už jen terasu, vím o čem mluvím. Plotýnky jsou potvora hnusná. Tak tfuj, tfuj, tfuj a ať už je vše v pořádku.
Jaro na Petříně v zahradě Kinských 30.3.
Zuzana Pivcová 1.4. 12:14
Dnes tu máme samé příspěvky ve znamení přírody, a to je dobře. Kinského zahrada je moc pěkná, jen Letohrádek je dost v kopci a daleko, to říkám proto, že jednou jsem tam uháněla v poslední chvíli na módní přehlídku i60 a pršelo.
Z Ratibořic by měla radost i legendární babička Boženy Němcové
Eva Balúchová 1.4. 10:59
Děkuji paní Zuzaně za pěkný článek a za připomenutí krásného výletu do Ratibořic.Je to tam moc hezké,určitě by se tam babičce BN taky líbilo.
České děti nechodí do lesa. Jak to změnit?
Zuzana Pivcová 1.4. 09:57
Je pravda, že ani já v létě v Týně moc nechodím do lesa. Ovšem z jediného důvodu - obávám se klíšťat.
Fotoreportáž: Pracovní sobota
Marie Ženatová 1.4. 07:22
Milá Naděnko, díky za Vaše krásné jarní fotečky. Také velmi ráda chodím na jaře s foťáčkem, ale ty Vaše dnešní mi skutečně dodaly mnoho pozitivní energie hned po ránu, ještě jednou díky moc...
Moje energie. Známe vítěze soutěže!
Danka Rotyková 31.3. 20:28
Všem výhercům gratuluji a těším se na nové příspěvky. Díky!
Po osmé Libereckem
Naděžda Špásová 31.3. 13:38
Fotky jsem viděla, o výletě do Liberce jsem slyšela, Libverdu a Hejnice znám osobně, tam se mi taky líbilo. Na Ještěd jsme si to vyšlápli pěšky, tenkrát jsem byla ještě zdravá. :-)
Toaleta s panáčkem
Vladislava Dejmková 31.3. 11:37
Hledání dveří s tímto označením přineslo mnoho těžkých chvilek i do mého života. Ale nakonec se vždy nějak vyřešilo. Dnes jsou z toho úsměvné vzpomínky.
Moje energie
Zuzana Pivcová 31.3. 10:05
Haničko, Tvoje energie tu občas schází. A jak si s ní rozumí Tvůj Anděl??
Magdalena Dietlová: O Fudži, Phu i Slovensku
Dana Puchalská 31.3. 09:44
Paní Magdaléno, děkuji za další díl cestopisu. Hezký pobyt v Asii Vám přeju z celého srdce. Užijte si to tam jak nejlíp umíte.
Dokumentace Říšského válečného soudu se už přes hranice nedostala
Karel Boháček 31.3. 09:05
Archiv byl u nás bez povšimnutí až o roku 1989? Opět další důkaz o existenci skrytého a podporovaného nacismu v SRN / důchody SS, rekreace pro SS, neonacistické tábory a školy …/.
Cesta na Guadalcanal, jeden ze Šalamounových ostrovů
Dana Puchalská 30.3. 15:45
Zajímavý článek. Mého manžela by zajímalo místo, kde se bojovalo. A já bych se vydala do pralesa a nebo na trh s ovocem. Ta vůně musela být nádherná.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.