Přehled posledních diskuzních příspěvků

Čtenářský deník 2

Jana Hošková 5.4. 19:35
Kniha bude určitě zajímavá, přečtu si ji. Ale musím říct, že víc než Edison mne fascinoval vždy Nikola Tesla. Jestli je to pravda, Edison byl spíš dobrý obchodník a existují podezření, že své vynálezy kradl. Navíc mne vypadl notně z oka tím, když jsem si přečetla, že dělal veřejný pokus s elektřinou na slonici, kterou tím usmrtil...no, lidé jsou různí...

Věra Křesadlová: Krásná léta v Semaforu

Naděžda Špásová 5.4. 14:35
Pí Křesadlová dělá krásné lampy. :-)

Aprílový výlet

Dana Puchalská 5.4. 13:42
Mě se tahle část Valašska líbí moc.

Na zámek Ctěnice

Zuzana Pivcová 5.4. 11:05
O tomto zámku, ačkoliv je poměrně blízko, vím opravdu jen to, že je součástí Muzea hlavního města Prahy. Taky jsem kdysi někde četla, že je tam možno pořádat svatby, dokonce i s přespáním. Snad se nemýlím. Raději se tam zajedu podívat. Díky.

Procházka po zlatohorském Městském okruhu

Zuzana Pivcová 5.4. 10:00
Jako dvojka jste to zvládli na jedničku. A já konečně vím, jak to u vás ve městě trochu vypadá.

Kdo z vás zvládne 36 cviků?

Eva Mužíková 4.4. 18:29
Já jsem sem před časem zajímala vážně o spolupráci s organizací, která provádí výcvik psů asistenčních. Podmínky jsou podobné, jen tato organizace nedostává žádný statní příspěvek. Určitě bych, díky zkušenostem roli vychovatele plnila dobře, dokonce mne to moc lákalo. Jen jsem přemýšlela, jak se budu po deseti měsících s pejskem loučit. Největším problémem však bylo dostat se jednou za měsíc na přezkoušení do Prahy o víkendu. Autem si netroufnu, dopravci pejsky neberou, nebo jen za nevyhovujících podmínek. Kdyby takováto organizace byla ve zdejším okolí, neváhala bych. Je to náročná, ale záslužná práce.

Slaměná vdova na výletě

Dana Puchalská 4.4. 11:26
Moc hezké. A fotky taky o tom není pochyb.

Znáte voňavý a zdraví prospěšný kerblík?

Zuzana Pivcová 4.4. 09:42
Podle vzhledu to znám, asi jsem si to kdysi pletla s řebříčkem. Ale na co je kerblík vhodný, to nevím dodnes.

Hádanka: Dva frajeři

Jana Šenbergerová 4.4. 09:39
Už to mám! Oba "frajeři" mají stejné křestní jméno a stojí ve stejném městě, i když každý jinde a z různých důvodů, i když oba souvisí s dopravou.

Olivia de Havilland. Hollywodská kráska bude mít 103 let

Elena Valeriánová 3.4. 14:17
Sice si tuto herečku nedokážu vybavit, ale článek se mi líbí, takový poklidný.

Vyprávění letištní

Zuzana Pivcová 3.4. 11:15
Ráda čtu takové příhody, utvrzují mě v tom, že nejsem sama, kdo zažíval krušné chvíle. Přísná kontrola je však i dnes. Lidé ze zájezdu se někdy zlobí, ale je to třeba. Díky, Věrko.

Spolek seniorů v Dobrušce

Zuzana Pivcová 3.4. 09:23
To je dobře, že jste také tak činorodí jako v Bohumíně a určitě i jinde. A že máte i dobré městské zastupitelstvo.

Já se nezlobím

Věra Ježková 3.4. 07:34
Ach, Zuzko … Já se taky nezlobím, že stále zveřejňuješ své básně. Díky.

Dubnové idy

Věra Ježková 3.4. 07:31
Zajímalo by mne, kdo ty dny vymýšlí/stanovuje. Už ze zdejšího chatu je zřejmé, že my, kteří občas nějaký připomeneme, máme různé zdroje, a tedy i dny (zábavné i vážné). Neplatí to samozřejmě absolutně, někdy se shodneme.

Setkávání seniorů s dětmi v rámci projektu 2generace

Soňa Prachfeldová 3.4. 07:25
To je skvělý projekt. Vzájemné propojení mladí a staří přinese užitek oběma skupinám. Ať se vše zdárně rozvíjí.

Nestaráš se, vydědím tě. Tak snadné to však není

Svatava Páleníková 2.4. 16:13
Ano, i takto mohou dopadnout vztahy v rodině. Jeden takový případ znám. Matka se s tím vypořádávala několik let.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.