Přehled posledních diskuzních příspěvků
Dilema ve stáří. Prodat milovanou chalupu?
Ján Zábranský 8.4. 20:18
Tak, ako usilovne sa budoval vzťah k chalupe, záhradke apod., tak by sa mala súčasne pestovať aj vlastná nezávislosť na rodine, majetku, a pod.
Dlouho jsem v posteli byla, dnes jsem to už zabalila...
Zuzana Pivcová 8.4. 11:05
Evčo, to se muselo hned vydat, protože Tvé verše určitě spraví náladu mnoha lidem, jako se to stalo i u mě. Na tohle jsi formát!
Rozluštění ..
Jana Šenbergerová 8.4. 09:22
Špatně jsem pochopila zadání a marně si lámala hlavu, proč by měli být lidé po okurkách "obézní". Já přibírám po všem ostatním. Teď už vím, že šlo o výživu, nikoliv obezitu. Pěkné. :-)
Fotoreportáž: Mariánská skála
Helena Votíková 8.4. 08:24
Líbí. Nový most se mi taky moc líbí. Pěkné pohledy na město... a vůbec.. Naďo, jako vždy hezká fotoreportáž.
Co se dělo s německou válečnou dokumentací ve Vojenském ústředním archivu? (Část 2)
Dana Puchalská 8.4. 07:52
Zuzano, další zajímavé informace. Děkuju.
Jedna zastávka s téměř zapomenutou historií při putování do rodiště mého otce.
Jana Šenbergerová 7.4. 16:31
Bylo a stále ještě je mezi námi spousta lidí, o kterých se moc neví, i když by si také zasloužili být oslavováni. Je hezké, že jste nás s jedním z nich seznámila. Je dobré vědět, že výjimečnost zas tak výjimečná není.
Nákupy pro radost
Naděžda Špásová 7.4. 13:48
Tohle už nedělám, 11letá vnučka není zrovna vděčná, pokud se jí to nelíbí. Radši si koupím něco pro sebe. Ono to mělo něco do sebe, když toho tolik nebylo. Teď neví, co by si vymysleli, závidí si mezi sebou a vděk? To slovo vůbec neznají. Přeji vám, Evo, aby vám ta radost vydržela ještě hodně dlouho. :-)
Vejce navždy? A co jiná velikonoční výzdoba?
Blanka Bílá 7.4. 12:13
Tak nevím, ale asi nejsem v tomhle moc keativní a pokroková.I za mého dětství se to nepřehánělo, nic dopředu, přímo na svátky velikonoční ubrusy, zdobená vajíčka, upečený mazanec, beránek, ve váze podle toho, co v danou dobu příroda nabídla.A tak to je pro mne dosud, těším se na jidáše a jiné pečivo, vejce poslední dobou barvím jen cibulovými slupkami, ozdobím jen lístky, či kvítky ze zahrady, které vytvoří něco jako batiku.Na oknech v truhlíku macešky a třeba sedmikrásky.Naše souseda má užvíc jak měsíc oblepená okna, ověšené stromky a truhlíky umělými vejci, každý podle svého, ale mně to přijde docela nechutné.
Humor, nadhled a tolerance. To je herečka Zlata Adamovská
Dana Puchalská 7.4. 11:48
Byla to příjemně prožitá hodina.
Pacientský příběh: Umělý vývod ji vrátil do života
Hana Nováková 7.4. 08:42
Smutné, ale ze života, snad už to bude jen a jen dobré .... hodně zdraví a pevnou vůli
Ptám se, proč?
Libor Farský 6.4. 14:50
Mně se to také nezdá. Vždyť by ten člověk za ten zákrok musel veterináři zaplatit nemalou částku.
Dárky pro vnoučata. Nezbytnost nebo zbytečnost?
Libor Farský 6.4. 14:44
Můj problém je odlišný. Trápí mě, že se moji 3 vnuci ani mé 3 vnučky nepodědovali ani nepobabili a prakticky vůbec nečtou tištěné knihy. Jenže já se nevzdávám a všichni ode mne zásadně dostávají po knize. Vybírám je pečlivě v e-shopech, i podle obrázků v nich. A stále doufám. Nejde jen o beletrii, ale i o různé výtvarné návody.
České magi ze zahrádky aneb libeček lékařský
Eva Mužíková 6.4. 09:24
Právě jsem zjistila, že můj libeček zdárně přečkal zimu na balkoně v kbelíku. Jíž má několik silných výhonků. Mám ho usušený, přidávám do polévek. Do těch brambor, jak píše Ivana zkusím.
Jaký byl poválečný osud německé dokumentace ve Vojenském ústředním archivu?
Dana Puchalská 6.4. 08:29
Opět jsem se dozvěděla víc než zajímavé informace. Děkuju.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.