Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kde je spaní k mání?
Hana Rypáčková 12.4. 09:19
Jako vždy Hani, hodně dobrý. Jsi to celá ty. Tělo by spalo rádo a mozek pořád šrotuje..Nejde vypnout a zase zapnout.
Když senior ručí za půjčku, je to často cesta do pekla
Jitka Caklová 11.4. 13:42
V dnešní době, někomu ručit za půjčku, je cestou do pekla nejen pro seniora. Dávno jsou pryč časy, kdy ručení byla pouhá formalita.
Zářivě žlutá kráska, která je víc než užitečná
Věra Lišková 11.4. 09:41
Nasušený měsíček nemám, ale přes léto jsem si z něj dělala čaj a již se těším až pokvete ten letošní.
Nový seriál: cviky, které vás vrátí do kondice - 1. díl
Jitka Caklová 11.4. 08:56
Mně jde dobře základní poloha na titulním snímku. Cvičením cviku (přetáčením páteře) na snímku pod článkem jsem si přivodila výhřez disku (meziobratlové ploténky). Po fixaci páteře je pro mě cvičení nutností, ale jen vhodných cviků.
Na plátně příběhu
Jitka Hašková 11.4. 07:16
Krásné. To modré oko mám taky, přivezla jsem si ho z Řecka.
Jak naučit děti zase číst knihy?
Karel Boháček 10.4. 13:13
bod 1 +pohodlí určitě, bod 2 -nejsou trpělivé, bod 3 - to se rovnou podívají na film, bod 4 ?, bod 5 - neznám takovou mladou kuchařku, která přečte celou knížku, spíše se u knížek tloustne, bod-6 proč ještě jeden deník když už jeden mají nařízený ze školy? , bod 7 + ano ať si vybere, vybere si tu největší a nejdražší..
Do stovky jdeme kolem Mácháče
Věra Ježková 10.4. 12:19
Mirku, paráda. Jen tak dál! :-) Ve Starých Splavech jsem byla jako studentka VŠ na branném kurzu. K mým nejhezčím zážitkům patřila plavba po Mácháči na lodičkách a sjezd na kolech z Bezdězu do SS. Pak jsem řadu let jezdila přes Doksy na Liberecko.
Romantika v každém věku. Ano, jde to
Karel Boháček 10.4. 11:18
Jsme romantici každým coulem, je to krásné, škoda, že život tak utíká a těch romantických chvil je málo.
Hlaváček jarní
Mirek Hahn 10.4. 09:47
Pěkný tematický výlet. Moc se mi líbí, že tam nejsou davy lidí.
Velikonoce na Slovácku - rozjímání i rozpustilost
Libor Farský 9.4. 22:28
To je nádhera! Jen je škoda, že titulní obrázek není barevný.
Světluška pomáhá nejen nevidomým, ale i osamělým lidem
Věra Ježková 9.4. 20:54
Pro Světlušku nepoběžím, do Kavárny Potmě bych nešla. Kupuji si bílé pastelky.
Staré stromy
Jana Kollinová 9.4. 13:44
Líbí se mi, že Hanka věnovala článek stromům, které možná již nikoho nezajímají, ale mají svoji minulost jako my. Nad závěrem, že stromy umírají ve stoje jsem strnula a vybavila se mi věta o koních, kteří umírají ve stoje. Flóra i fauna mají mnoho společného.
My to dělali lépe. Proč zkreslujeme minulost?
Mirek Hahn 9.4. 10:51
Moc pěkné téma. Jasně, všechno bylo dřív lepší, i kocovina.... A za socíku nebylo tak špatně....., že ? :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.