Přehled posledních diskuzních příspěvků
I v seniorském věku je dobré zkoušet nové věci
Libor Farský 17.4. 17:49
To je velmi prospěšný článek, jistě někoho povzbudí a pustí se třeba právě do studia cizího jazyka aby si více užil cestování do ciziny. Já bych se zase rád naučil počítačovou grafiku, jenže zatím marně sháním nějaký kurz, nebo osobu v Českých Budějovicích, kam bych mohl snadno dojíždět a peněz bych nelitoval. On-line vyučování bych asi nezvládl, potřeboval bych to vždy na PC ukázat.
Nic se neděje náhodně
Blanka Bílá 17.4. 13:36
Moc hezké čtení,taky mám pár zážitků tohohle typu.Moje mladší dítě mělo utkvělou myšlenku, a to pokud budu já zadaná, nebudu se pak příliš věnovat jemu.
Na muže v andropauze číhají vážná rizika, která se mohou projevit až po letech
Karel Boháček 17.4. 11:17
Problém je v tom, že andropauzu zná a uznává cca 10% lékařů. Většinou Vám napíšou, že jste labilní jedinec a pošlou Vás k psychologovi. Jsme opět trapně za EVROPOU.
Když město rozkvete
Hana Rypáčková 17.4. 11:03
Hradec miluji. Města jsou dnes rozkvetlá , ne šeříky, ale magnoliemi a sakurami, tulipány. Je to krása...
Léčivá rostlina s nápadným květenstvím
Zuzana Pivcová 17.4. 10:38
Znám od dětství jen podle jména, o užití čtu až nyní.
Vlakem do Ústí a kousek Ústí k tomu
Marie Novotná 17.4. 09:22
Projít se po Ústí s Tebou se mi moc libilo. Díky za krásné fotečky.
Začněme například knoflíkem
Dana Puchalská 16.4. 13:18
Ruční práce jsou zase v kurzu,...... A mladší generace se k nim vrací.
Určitě je to jinak aneb Život s věčnými pochybnostmi
Mirek Hahn 16.4. 10:52
Obraz místního chatu Politika :-)
Častolovická velikonoční výstava 2019
Zuzana Pivcová 16.4. 09:11
Podobné výstavy, pokud jsou spojeny i s přímými ukázkami lidové tvorby, se mi moc líbí! A jsem ráda, že zdaleka nejsem sama.
Hřebíček je nejlepší přírodní dezinfekce, působí i proti vráskám
Dana Puchalská 16.4. 07:11
Velmi zajímavé. Ano koření je i léčivé. Vůní hřebíčku mám ráda. A často ho doma v kuchyni používáme a nejen o vánocích .
Přes stovku na Řípu
Zorka Horká 15.4. 13:09
I přes nepřízeň počasí, dýchá z toho pohoda :-) ….pěkné.
Fotoreportáž - Jaro v Opárenském údolí
Anna Potůčková 15.4. 11:38
Moc hezké fotky, jaro je stejně nejkrásnější roční období. Jaro se fotí moc dobře!
Móda, kterou se vyplatí kupovat
Jana Kollinová 15.4. 11:29
Upřednostňuji kvalitu vybraného oblečení a musím přiznat, že lněné kousky jsou velmi příjemné na nošení, ale náročné na údržbu. Ten pomačkaný efekt mi vždy kazil náladu, stejně jako ošacení z hedvábí.
Hypotéka naruby? Výhodná jen pro poskytovatele
Karel Boháček 15.4. 10:25
Opět jedna z -amerických- zlodějen co se okopírovala pro nás.
Hody, hody doprovody
Zuzana Pivcová 15.4. 09:58
Ráda jsem si připomněla Tvou fotku v kroji, kterou jsem už někde viděla. Myslím, Hani, že peníze dostávali koledníci už dávno. Vzpomínám, že moje sestra - učitelka - mi kdysi říkala, jak se jedna její kolegyně ve sborovně chlubila, co všechno "vykoledoval" pražský synek. Děti obcházely sídlištní byty a všude zvonily. Obyvatelé, protože neměli žádné kraslice nebo málo, to řešili penězi.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.