Přehled posledních diskuzních příspěvků
Není omluva jako omluva
Jana Kollinová 20.4. 15:38
Mám zcela opačný názor. Pokud se někdo omluví jedním slovem PROMIŇ, je to postačující, ale jakmile se začne snažit nepříjemnou situace vysvětlovat, vylepšovat, je to zbytečné a otevírá to prostor k diskuzi, které nemusí skončit uspokojivě pro dotčenou osobu. Zastávám názor nic dodatečně nevylepšovat.
Báby Žižkovandy: Ruxanská
Jarmila Komberec Jakubcová 20.4. 12:08
Super - dávám 5 hv. a těším se na další "báby žižkovandy"
Nejdelší velikonoční volno si v Evropě užijí Dánové, nejkratší Albánci
Marie Faldynová 19.4. 21:38
Jsem ráda, že Velký pátek je státním svátkem. Kdo chce, může jej oddělit pro Boha a zamyslet se nad tím, co znamená Ježíšova oběť za naše hříchy. Nikdo u nás křesťany nepronásleduje, ale vyměnit věčný shon za ticho v Boží přítomnosti je přesto náročné, alespoň pro mne.
Špion Balabán
Jana Kollinová 19.4. 13:09
Příběh plný napětí jsem četla s příjemným vzrušením dobrodružné zápletky. Pane Františku, jsem přesvědčená, že zdoláte další stupeň čtivosti převyšující 4000 čtenářů.
Velikonoční hlavička
Naděžda Špásová 19.4. 10:19
Elen, ty jsi se dala na vaření? Včera jsem si dala sklenici zeleného piva, ale vrátila jsem se ke kozlíkovi. Tohle asi zkoušet nebudu, nemám do toho spoustu ingrediencí. Ale ostatním přeji dobrou chuť. :-)
Rostlinka, která má krásné květy a zvláštní jméno a je medonosná
Zuzana Pivcová 19.4. 08:14
Zběhovec znám jen z křížovek, kdy nějaký druh dávají pod pojmem "yva". Teď už vím víc. :-D
Křesťanský svět si připomíná ukřižování Ježíše Krista
Věra Ježková 19.4. 06:56
Kéž by se nám zachovala křesťanská Evropa. (Jestli už není pozdě.)
Vždy je ta správná chvíle začít
Zuzana Pivcová 18.4. 19:36
My k tomu nic říct neumíme. Zkrátka pozvánka došla a byla zveřejněna, protože třeba někoho zaujme a bude víc pátrat sám.
Jak často chceme vídat příbuzné?
Dana Nepejchalová 18.4. 18:35
Ano samota má mnoho podob, někdy máte hodně přátel, partnera i rodinu a přesto se cítíte osaměle, nevím čím to je, ale dost lidí to takto vnímá v dnešní době. Ta je uspěchaná a přátelé , rodina, někdy i partneři prostě na sebe nemají čas dost často to slýchám v mém okolí.
Vlastislav Bříza: Doby se mění. Ale tužka nás přežije
Věra Ježková 18.4. 14:48
Bez tužky bych nepublikovala ani stránku. Navzdory počítačům tvořím texty stále metodou hlava – tužka, papír. Přímo do počítače můžu jen překládat – je to i výhodnější na opravy.
Úvahy o historii školství – 1. Ozvěny pravěku
Mirek Hahn 18.4. 11:36
Nabídnutá souvislost o dělbě práce mne zaujala. Dovolím si odhadnout, že někde tady budou kořeny "rady starších" - tedy těch, kteří už za mamutem běhat nestíhali ale byli nositeli zkušenností, ty mohli dál předávat, a podíleli se i na rozhodování.
Potštejn má své skutečné poklady
Karel Boháček 18.4. 11:32
...já měl za to, že to opravovala skupina důchodců z obce, dobrovolnící a brigádnícci placení obcí . Opět fáma TV...
Velikonoce 2019
Zuzana Pivcová 18.4. 09:15
Každý prožívá velikonoce po svém, a tohle je moc hezké vylíčení svátků, zvyků i přírody. Díky, Hanko.
Fotoreportáž: Nebe jako šmolka
Hana Rypáčková 18.4. 08:23
Ano, nebe modré je krásné, ještě to týden vydrží, ale to sucho....
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.