Přehled posledních diskuzních příspěvků

Konečně na pardubickém zámku

Zuzana Pivcová 24.4. 13:35
V Pardubicích jsem se před lety sotva mihla (na mezinárodní výstavě koček), ale o zámku jsem jaktěživa neslyšela. Reportáž je moc zajímavá a klasicky pěkně podaná.

Trpíte nespavostí? Pomůže vám bukvice

Zuzana Pivcová 24.4. 13:31
Neznám, ale polštářek se sušenou bylinou bych docela brala. Kdysi jsem měla zdravotní polštářek s meduňkou a bylo to opravdu docela příjemné spaní. Jenže, jak je tu uvedeno, je třeba obsah měnit, což jsem už neudělala.

Je popírání věku nutnost nebo nesmysl?

Zdenka Soukupová 24.4. 13:04
Dá se tenhle problém vůbec nějak řešit? Když jsem dosáhla důchodového věku, chtěla jsem ještě alespoň rok pracovat. A můj šéf (ve věku mého syna) mi tenkrát řekl: strategie firmy je zbavovat se důchodců. Tak se mě zbavili. Tenhle přístup bolí ještě dnes. Ale život jde dál, jsem naštěstí zdravá, čehož si velmi považuji, našla jsem si jiné aktivity a žiju spokojeně. Ale stejně si myslím, že k lidem 60+ (50+) by se mladí měli chovat uctivěji.

Na co si dát pozor při koupi letenky

Jarmila Komberec Jakubcová 24.4. 10:18
Pokud cestuji s CK prodej letenky zajišťuje sama. Dnes už jen u přepážky na letišti předložím cestovní doklad a dostanu palubní lístek. Vše je řešeno eektronicky. Sama létám jen do Izraele a kupuji si zásadně letenku cca 1/2 roku dopředu, kdy ji pak mám za nižší cenu. Vytisknu si ji na PC a hlavně řeším kvalitní pojištění celého pobytu.Podle letenky pak si na Bookingu zamluvím ubytování. Zatím jsem žádné problémy neřešila a vše na místě.

Reportáž z výstavy

Hana Nováková 24.4. 09:52
Skoro jako kdybych byla sama na té výstavě. Pěkný článek a krásné doprovodné foto. Ale jak jinak od vás Věrko

O hadech, štírech a dni plném slunce

Věra Ježková 24.4. 06:22
V knížce, z níž vypisuji pranostiky do svého seriálu Pranostiky pro celý rok, jsem těch vztahujících se k Jiřímu napočítala 29. Přeji vám příjemný pobyt v lázních.

Udělejte si radost s mrštilkou

Jitka Hašková 23.4. 14:40
Hezká kytka, ale do sucha v paneláku to není.

Mám venku kolo!

Zorka Horká 23.4. 13:07
Františku, ty nezklameš.... :-))

Toten krvavec - další léčivá rostlina z naší přírody

Zuzana Pivcová 23.4. 11:30
Ano, znám to z dětství pod názvem kominíček. Nic dalšího.

Vyznání

Zuzana Pivcová 23.4. 11:00
Trochu mě to dojalo. I starší člověk má potřebu něhy a fyzického dotyku, byť třeba jen letmého.

Jarní výlet do Karlových Varů

Jitka Hašková 22.4. 11:50
Díky za připomínku Varů. Ty jsou krásné kdykoliv. Byla,jsem tam na léčení 3 x, na podzim 77, v létě 81 a v zimě 82. Seznámila jsem se tam se svým druhým manželem.

Byla jsem před kamerou

Jitka Hašková 22.4. 11:43
Heleno, prima reportáž. Musíš napsat v jakém dílu kterého seriálu kdy budeš, abych se na tebe mohla podívat.

Psi nesmějí vepřové maso. Jaké jsou další mýty o psech?

Anna Potůčková 22.4. 11:17
Další z mýtů se týká chovu psů. Když prodejce nabízí štěňátka po rodičích s PP s tím, že prodávané štěnátko PP nedostalo kvůli nadpočetnímu vrhu. Tohle bylo tak před 30- 40 lety, a v současné době je to tak, že i kdyby uchovněná fena krytá uchovněným psem měla těch štěnat 20, tak každé dostane PP, i kdyby se narodilo jakkoliv postižené. Tohle se děje u množitelů, aby pejsky snáze prodali.

Jak si správně vybrat sluneční brýle?

Dana Puchalská 22.4. 02:42
Ano, sluneční brýle jsou můj každodenní a nezbytný doplněk od jara do podzimu. Mám troje a střídám je dle potřeby a chuti.

Hon na turisty

Eva Mužíková 21.4. 13:37
Uf, to jsem si tedy početla. Nechtěla bych nikdy být v podobné situaci, nejsem bojovník. Zlaté Vratislavice a naše MHD.:))))

Fretka je hravá a přítulná

Dana Puchalská 21.4. 12:19
Kamarádka měla doma fretku. Byl to opravdu mazel, vodila ji na procházku na vodítku. Ale měla samičku a ta nechtěla žádného kamaráda. Byla sólistka nechtěla žádného partnera. Jmenovala se Oliva.

Ze života mizí rituály. A to je špatné

Dana Puchalská 21.4. 09:41
Pohřby jsou velmi smutná záležitost a poslední dobou dost finančně náročná. V prosinci zemřela moje přítelkyně. Ta celé rodině dávno před tím pohřeb vyloženě zakázala. Jako mladá se na pohřbu zhroutila a do konce života na to vzpomínala jako na strašný zážitek.

Hořec nemusí být jen modrý

Blanka Macháčková 21.4. 09:07
Opravdu znám jen modrý. Dík za rozšíření obzorů.

Toulky rozkvetlými Vary

Zuzana Pivcová 21.4. 08:23
Moc hezké snímky a výlet celý byl určitě nádherný.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.