Přehled posledních diskuzních příspěvků

Poznáte, kde si ti hoši tak lebedí?

Marie Seitlová 27.4. 12:45
Jani, tenhle pohled dobře znám. Je tam i vidět kříž, který nechali postavit prarodiče jednoho nemocného básníka, který velmi mlád zemřel. Zde u nich často pobýval, možná jsem někomu napověděla.

Jsou ve vyšším věku důležitější zájmy či rodina?

Jana Šenbergerová 27.4. 10:35
I tady platí, jaké si to uděláme, takové to máme. Jsem moc ráda, že jsem včas došla k takovému poznání. Pokud někdo potřebuje být obklopen svou rodinou a rodině je spolu dobře, je to hezké. Jsou ale i takoví, kteří mají potřebu realizovat se jinak, než si představuje rodina. Proč jim to zazlívat a k něčemu je nutit? V dětství jsem musela poslouchat rodiče, ve škole se podvolovat vůli učitelů, v práci mi do života mluvili šéfové. Když konečně mohu o sobě v rámci svého zdraví rozhodovat sama, nenechám si do toho mluvit děti. Pro ty jsem dělala, co bylo v mých silách. Teď už si musí poradit samy. Jen ať si zvykají, také už bych tu nemusela být. I teď se musím přizpůsobovat partnerovi, ale to chci. A to je rozdíl. :-)

Zajeďte si na Konopiště za třemi Rudolfy

Dana Puchalská 27.4. 09:18
Konopiště je krásný zámek. Jako malá jsem tam jezdila ráda. Je to pár let, co jsme se tam byli s manželem podívat. Obešli jsme celý park a koukali se na jeho bývalé pracoviště Myslivnu. Strávil tam hezkých pár let. A park je kouzelný a moc se mi líbila procházka kolem rybníka. Všem vřele doporučuju udělat si výlet právě tam.

Srí Lanka

Zuzana Pivcová 27.4. 08:08
Je hezké, že jste takhle zareagovala. Před pár lety jsem šla na nabízenou thajskou masáž a pak se ukázalo, že masérka je ze Srí Lanky. Trochu jsme se anglicky domluvily. Říkala mi, že sem přišla za výdělkem, protože její rodina přišla o všechno a ona jim musí pomoci. Byla tady tehdy už půl roku.

Beraní volání jara

Benjamin Zigmund 27.4. 02:20
Krásné vzpomínky. My, BERANI je nosíme v sobě. Nádherný prozaický text.

Další novinky a vylepšení portálu i60: blogy, klubové weby a e-booky

Jana Šenbergerová 26.4. 14:41
Dík. Něco z toho asi využiji. :-) Ale nejdřív si to důkladně promyslím, abych nakonec netrávila na íčku víc času než teď. Nerada bych skončila u virtuálního života jako mnozí dnešní mladí. Ten reálný mě totiž pořád ještě hodně baví.

Příběh plzeňského domu Peklo

Zdenka Soukupová 26.4. 13:17
Vždycky mě mrzí , když se dočtu, že nějaká historicky cenná budova chátrá. Doufám, že tato úplně nezchátrá. Že se najdou peníze, které se dají do "Pekla".

Oblík

Hana Nováková 26.4. 12:13
Soňo to je krása a zase ty dálavy, díky za přiblížení

Mladí žijí bez sexu. A senioři se diví

Karel Boháček 26.4. 10:13
V Japonsku a USA určitě, u nás možná. Spíše má na tom vliv pracovního nasazení, nedostatek volného času kontra maximální nasazení ve sport.aktivitách, takže na sex není síla ani chuť. Nová generace mužů též sexuálně více selhává a neplodnost stoupá a to si muž nepřipouští, proto sex dává na jinou kolej.

Fotoreportáž: Návraty do rodného kraje

Hana Nováková 26.4. 09:55
Hezká ranní procházka z klidu domova. díky

Tenisová tipovačka o flashdisky

Rostislav Mraček 26.4. 08:21
Omlouvám se redakci, že ponechám tuto tipovačku bez povšimnutí. Tenis jsem nikdy nepochopil, popravdě, ani jsem se o to nesnažil. To počítání úspěšných zásahů je mi záhadou. 15, 30, 40, to je mi tak divné! Na tenisu se mi líbí jediná věc. A to jeho definice Ivanem Mládkem: Tenis je vlastně ping-pong, při němž se hráči pohybují po stole!

V hodině štěstí

Soňa Prachfeldová 26.4. 07:03
Co napsat - nevyčerpatelné , krásné.

Blanka Jahodová: Pozitivní účinky jógy mě ohromily. I po 15 letech mi přináší radost a vnitřní uspokojení

Svatava Páleníková 25.4. 14:58
Už jsem několkrát s jógou začínala, ale vždy mi chyběla výdrž. Ale věřím, že koho to chytne, toho už cvičení jógy nepustí. Jednu takovou kamarádku mám, vypadá dobře, nic ji nebollí a cítí se o několik let mladší. Tak si říkám, že to ještě zkusím. Děkuji za inspirativní rozhovor.

Splněný sen

Věra Ježková 25.4. 13:49
Hano, krása. Vím, že člověk si váží víc toho, co si sám vytvořil. Exotika mě taky neláká. Po skutečných čtyřech ročních obdobích se mi stýská. Přeji vám, ať si s manželem svůj splněný sen ještě dlouho užíváte.

V. J. Rott: vlastenec a zakladatel moderního obchodního domu

Ondra Vysma 25.4. 12:29
Je tím hotelem zmíněným ve článku myšlen https://www.hotelrott.cz/cz/ ? Rád bych se tam totiž zašel podívat.

Velikonoční výšlap z Rokycan na Radyni

Zuzana Pivcová 25.4. 11:38
Další výborná cestovatelka! Psala jsi, jak prcháš z paneláku. Ani se Ti nedivím, do takové malebné krajiny. A víš, že mám také ráda zříceniny? Určitě víc než zámky.

Velikonoční okružní výlet Českým středohořím

Hana Nováková 25.4. 09:12
Já Alenko nemám slov. České středohoří je tak krásné, že to není možné ani vypsat. Vaše fotky vystihují celou jeho krásu, sleduji vaše články s napětím, protože vidím stále nový kousek naší krásné země.V textu mě dostala poslední věta-co nám pán Bůh dal za odměnu. Je ale nasnadě se zeptat - a co my s tou nedozírnou krásou děláme, jak ji soustavně ničíme, ničeho si nevážíme. A to jsme lidi, pyšnící se jako pánové všeho tvorstva. Není i toto k zamyšlení? Děkuji za krásnou procházku, už prohlížím asi popáté....

Buxusy v ohrožení. Housenky zavíječe právě útočí

Rostislav Mraček 25.4. 08:33
Zachránil jsem všecky. Je třeba použít postřik. Já mám na všechno Decis, ale může být i cokoliv jiného na hmyz. Stříkat je třeba brzy ráno nebo pozdě večer, kdy nelétají včely.

Setkání přátel i60.cz 2019 v Kořenově - Jizerské hory VII. Změny

Dagmar Bartušková 25.4. 08:19
Jindro, jsi skvělá organizátorka. Fotky parádní. Už se těším na všechny známé i neznámé tváře. My Pražáci to roztočíme už ve vlaku. Tak ahooój! :-)

JSTE? Pak přijďte, ať všichni JSME!

Dana Puchalská 25.4. 07:10
Lubomíre. Já přijdu určitě a moc se těším. Krásný den.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.