Přehled posledních diskuzních příspěvků

Vyrobte si kefír

Zuzana Pivcová 30.4. 20:39
Já jsem to jeden čas zkoušela vyrábět, ale to bylo ještě v ČB koncem 70. let. Houba kombucha ale velmi rychle rostla, bylo mi líto ji živou vyhodit, ale neměla jsem ji komu rozdávat. Navíc jsem měla dvě bydliště, přes týden v Bud., o víkendu v Týně, houba tedy vždy přes víkend živořila ve vodě a čekala na pondělí. Brzy jsem to vzdala.

Nevlastní vnuci představují problém pro mnoho seniorů

Oldřich Herzig 30.4. 12:03
Ta jakási NOVÁ DOBA přináší čím dál více situací, které nemají vůbec žádné řešení a vystihuje to i tento článek, který se musí nutně stát pouze popisovanou situací bez jakéhokoliv, bytˇ i náznaku řešení. Rozvrat společnosti do stavu, kdy vše bude bez pravidel, ale se všudypřítomnýma elementama typu různých např. havlistů.

Dělám to pro tvé dobro aneb Když příliš péče škodí

Růžena Kuželková 30.4. 09:41
Jediná rada - utnout to hned v prvopočátku - když budu něco potřebovat,tak si řeknu,jinak mě nechte žít.Co víc k tomu dodat,snad jestli to nepochopí,tak "přidat na hlase"

Láska zůstane

Dana Puchalská 30.4. 08:18
K r á s a. Děkuju za hezčí ráno díky Tvé poezii.

Poznáte, co to může být?

Jana Kollinová 30.4. 08:03
Co takhle burský oříšek?

Dana Batulková: Baví mě dělat věci, u kterých nemusím přemýšlet

Jitka Hašková 29.4. 13:36
Vzhledem k tomu, že je vedle článku reklama,tak se mi nepodařilo dát 5 hvězdiček, tak mě to mrzí. Mám paní Batulkovou moc ráda a fandím ji. Děkuji za rozhovor.

Sri Lanka 2

Dana Puchalská 29.4. 13:04
Pane Ladislave piště dál.

Schichtova epopej v Ústí nad Labem

Dana Puchalská 29.4. 11:05
Moc zajímavý článek. A krásné fotografie. Děkuju.

Elegantní šaty - noční můra zralých žen

Jitka Hašková 29.4. 10:06
Jedny šaty bych si vybrala a to moda4. Rozhodně bych si k nim nevzala hnědé doplňky, zvolila bych červené nebo bílé. Jsem staromódní a hnědá se mi k tomu nehodí. Ostatní šaty jsou krásné, ale nemají límeček - ještě jedny do žluta, ale to není moje barva.

Fotohádanka: Poznáte tuto přehradu?

Irena Drob 29.4. 10:05
Vím, v mládí jsme tam často jezdili. Díky fotogalerii je to lehké i pro ty, kteří tam nikdy nebyli.

Troufnete si na banánovník?

Dana Puchalská 29.4. 07:47
Kamarádka má jeden veliký exemplář doma v zimní zahradě. Už dlouho. A je moc pěkný a veliký.

S časomírou za zády

Dana Puchalská 28.4. 14:01
Františku, tenhle příběh se mi líbí víc než dost. Povedl se Ti. Připisuju ještě pár ********* a děkuju.

Fotoreportáž: Červený Hrádek v Jirkově

Dana Puchalská 28.4. 13:04
Moc hezký výlet. Zajímavý zámek. Sláva,že nechátrá jako kiné památky u nás.Ta obora musí být krásná. A díky za fotografie.

Okno jako umělecké dílo

Dana Puchalská 28.4. 12:59
Jsou to krásné fotografie. Na rozkvetlá okna je vždy radost se podívat. :-) :-)

Rozluštění hádanky

Jitka Caklová 28.4. 11:54
Jano, máš pravdu, ten pohled od baziliky je opravdu nezapomenutelný a hádanka se Ti povedla :-) My jsme měli štěstí, v bazilice nikdo nepracoval a Majka zajistila průvodkyni s výkladem historie. Díky, život je stále o poznávání ♥

Znáte hadí kořen větší?

Zorka Horká 28.4. 09:08
Však taky autorka píše, že některé ženy by neměli :-) :-) :-) no a některé by možná správně měly

Jan Rosák: Lidé opět přinesli poklady

Libor Farský 28.4. 05:59
Toto téma mě zajímá, stejně jak dříve "Domácí štěstí" Ivy Hüttnerové.

I bodlák léčí, nevěříte?

Věra Ježková 27.4. 14:32
Bodlák se mi líbí. I na užívání by se hodil.

K Svátku práce

Miluše Hasenohrlová 27.4. 13:33
Tak jsem z toho čtení celá "upracovaná".Věrko,zajímavé.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.