Přehled posledních diskuzních příspěvků
Babi, ty máš chlapa? Když děti lásce nepřejí
Věra Halátová 3.5. 15:05
Jak si je vychovali a naučili, myslím ti rodičové ty potomky, tak je mají.
Pranostiky pro celý rok X
Dana Puchalská 3.5. 11:24
Děkuju za další díl. A jak hučí chrousti? :-) :-)
Bronislaw Firla: Věděl jsem, že musím utéct
Jitka Hašková 3.5. 09:54
Důležitý příběh. Takové je nutné si připomínat.
Bulharsko - to není jen moře
Anna Potůčková 3.5. 09:18
Tak hodně dobrodružné putování a já vědíc, že někde v blízkosti jsou medvědi, tak snad bych rána nedožila. Ale zážitků asi máte spoustu a je na co vzpomínat. A doloženo nádhernými fotkami!!!
Konopice polní je rostlina, která je rozšířená v naší přírodě
Hana Rypáčková 3.5. 09:15
Znám ji , ale jinak o ní nic nevím . Budu se na ni dívat jinýma očima...Ráda si prohlížím "plevel", ale jen se zajímám o název... Bylinek sbírám omezený sortiment.. Moje kamarádka je sbírá a prodává. S ní jít...Stále se sklání a škube. Má deset pytlíků v tašce.. Já ráda chodím svižně, teď s Vendou s ní jít můžu. Ale zase jí počůrá rostlinky...
FreedomFest aneb Podpora pro Paměť národa
Marie Metelková 3.5. 09:06
No tak snad pan Kroupa na tuto bohulibou a jistě záslužnou akci sehnal dost skvělých umělců, kteří nám vysvětlí, jak ošemetná parta politiků nám tu zvyšuje důchody a nejlepší by bylo přidat se k nim do protestů na náměstích.
Znesvěcená modlitebna
Zorka Horká 2.5. 13:28
Františku, "tajemnou silou buzen a lejdy naposlejdy"....to se ti náramně povedlo. Opět príma počtení.
Seniorům vadí umělá krása. Mladým ne
Zdenka Soukupová 2.5. 12:49
Ano, je to tak. Ale každá starší generace má nějaké kritické připomínky k té mladší. To tak bylo odnepaměti. A asi to tak zůstane. Nebo je na tento problém nějaká rada pro obě generace?
Kozí mléko prospívá zdraví i gurmánské kuchyni
Jitka Hašková 2.5. 10:34
Kozí mléko a všechny výrobky z kozího mléka miluju, ale bohužel si je mohu dopřát jenom občas jako pamlsek.
Naše velikonoční křížová cesta
Dana Kolářová 2.5. 09:32
Velmi zajímavá cesta Do stovky i galerie. Ráda jsem se prošla. ☼
Fotoreportáž: Kroměříž - historické centrum
Dana Puchalská 2.5. 09:30
Aničko, je to krása. Děkuju za fotografie. Přidávám proto nějakou tu ************* navíc.
Rozvádím se. Kvůli tchyni
Milada Kánská 2.5. 07:23
Soužití s tchyní je velmi těžké.My s ní nežili,ale manžel za ní denně chodil a já s dětmi často taky.Nosila jsem jí jídlo,koláče,manžel jí uklízel a chodil nakupovat.I několikrát za odpoledne,když si zase na něco vzpomněla.Přesto mne nesnášela a neměla ráda ani naše děti.Nikdy od ní nedostaly dárek k narozeninám,nikdy nehlídala.Opravdu nikdy.Bylo to kruté,ale nikdy jsem si nedovolila jí něco říct.Byla jsem vychovaná ke slušnosti a úctě.Nedávno mne naprosto ohromila věta jedné těhotné maminky,kterou pronesla ke kamarádce:"představ si,jaká je ta moje tchyně kráva.Ví,že mám rodit,a klidně si jede do lázní!"
Byl to nejen Můj svět
Soňa Prachfeldová 2.5. 07:09
Věřím Zuzko, že příprava byla náročná a oddychla sis. Na druhé straně Tě hřeje u srdíčka, jak Tě ičkari mají rádi. Však jsi také platnými a milým členem redakce. Těším se na Tebe v Kořenově :-)
Paraguayská setkání aneb putování málo známou zemí Jižní Ameriky
Hana Nováková 1.5. 13:18
Krásné přiblížení nedostižných dálek - díky
Jak jsem se dožil vytoužených velikonočních narozenin
Dana Puchalská 1.5. 12:18
Moc krásný článek. Tak dodatečně vše nejlepší k Vašim velikonočním narozeninám. :-) :-) :-)
Obezita děsí Evropu. Květen je čas boje proti ní
Jana Šenbergerová 1.5. 09:40
Proti obezitě se bojuje už hodně dlouho, stejně jako proti válce, proti rakovině, a spoustě dalších nešvarů a nemocí. Celkem marně. Proč asi? Třeba není boj ten nejlepší způsob, jak něco změnit nebo něčeho dosáhnout.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.