Přehled posledních diskuzních příspěvků

Vzpomínková akce

Zuzana Pivcová 7.5. 11:05
Děkuji, je to pro mě velmi zajímavé a nekončící téma.

Tip na výlet: Oltářík a Lipská hora

Dana Puchalská 7.5. 09:23
Krásný výlet a krásné fotografie. Děkuji.

Poznáte, co to je?

Jitka Hašková 7.5. 08:18
Nějaké moderní umění na betonové zdi.

Jak se pohodlně dostat na Letiště Praha?

Jarmila Komberec Jakubcová 7.5. 07:53
Na letiště jezdím z Plzně autobusem RJ. Na Zličíně přistoupím na bus č. 100 a jedu na terminál 1 nebo 2 podle destinace. Nejhorší je pokud přiletím zpět okolo půlnoci. To pak musím na letišti čekat až do prvního ranního spoje. Je škoda, že v blízkosti nejsou žádné hostely na přespání. Nerada jezdím v noci po dálnici a tak raději volím na dopravu veřejnou dopravu.

Od června bude moci o oddlužení požádat téměř každý

Svatava Páleníková 6.5. 18:54
Tato pomoc pro zadlužené osoby je důležitá. Bylo by ale také dobré omezit předražené úvěry a pochybné nebankovní půjčky.

Paretovo pravidlo je pomocník k lepšímu životu

Jarmila Komberec Jakubcová 6.5. 14:20
Perfektní článek, přeposílám ho svým přátelům. Naprosto a bez výhrad souhlasím, že Paretovo pravidlo že funguje jak píše autorka článku. Dala bych i 10 hvězdiček .

Jaroslava Valová: Dnes jsou chytré i koupelny

Zdenka Soukupová 6.5. 14:12
Paní Valovou trochu znám z jejích začátků v podnikání. Smekám. A přeju dobré podnikatelské podmínky do dalších let.

Krajinou při dolní Ohři

Alena Tollarová 6.5. 13:18
Soňo, byla jsem nedávno na prakticky stejné trase, ale klášter, který jsem si vždycky procházela, je už nějakou dobu uzavřený ze všech stran. Park jsem si fotila přes zeď. Možná, že o velikonočních svátcích bylo otevřeno. Musím se tam zase podívat.

Plavky pro boubelky. Existují a sluší

Jarmila Komberec Jakubcová 6.5. 11:31
Obrázek č. 15 nemá chybu. Já dávám přednost tankinám. Koupím si troje horní díly a stačí mi pak černé plavkové kalhotky.

Fotoreportáž: Aprílové laškování

Dana Kolářová 6.5. 11:10
Eleno, tvoje Aprílové laškování je profesionální! Díky za kouzelné podívání.

Dechovka opět rozezní město Kolín

Zuzana Pivcová 6.5. 09:39
Kmochova dechovka je řízná, pochodová, něco úplně jiného než třeba jihočeská nebo moravská dechovka. Nedivím se, že si ji Kolín stále pěstuje. Samotné město znám jen maličko, spíš jsme tudy jen s krátkou zastávkou projížděli. Hani, já jsem podobně dojatá, když se vždy po čase blížím k Českému ráji a pak už vidím předhůří Krkonoš. To zažiji teď o víkendu, až pojedu na třídní sraz. Díky za pěknou informaci i pestré fotky.

Fotoreportáž: Kroměříž - Květná zahrada

Jitka Hašková 6.5. 08:25
Překrásná zahrada, kdysi jsem tam byla.

Bylo to

Elena Valeriánová 6.5. 07:40
Ách ... Jemné, poetické, krásné.

Čučoriedka

Jitka Hašková 5.5. 14:16
To je velká pravda, ale překvapilo mě, že i "starší" děti, kterým je přes 40 nerozumí slovensky. řekla mi to kamarádka o své dceři (asi 44 leté), že se jí v práci slovenská šéfová zeptala jestli není chorá a ona nerozuměla. Kamarádka to komentovala, že, když je Slovenka zaměstnaná tady, tak má mluvit česky, že už mladí nerozumějí slovensky. Při tom mě se nezdá slovo chorá nečeské.

Máte rádi netradiční jídlo? Zkuste pokrmy z vrbky

Dagmar Bartušková 5.5. 08:04
Rostlinu znám, ale nevím jak chutná. Vařit ji nebudu, ale možná že po odkvětu začnu se spřádáním chmýří. :-)

Je správný čas nasbírat si bylinky. Na které nezapomenout?

Dagmar Bartušková 5.5. 07:59
Právě popíjím lektvar z kopřiv, které jsem dostala od přátel z jejich zahrádky. Chutná mizerně, ale vydržím. Jsem zvědavá na ty účinky. :-)

Pardubická zastavení

Naděžda Špásová 4.5. 14:19
Pardubice jsou moc hezké město a jsem ráda, že je znám i osobně. Jezdívala jsem tam kdysi služebně i několikrát do roka. Hezké fotky. :-)

Vyzvednutí ze školky

Alena Tollarová 4.5. 13:43
Mám na ledničce připlácnutý papírek, na kterém je napsáno Babiša Ála :)

Josef Synek: Malování je pro mne droga

Jana Šenbergerová 4.5. 11:39
A takovým fandím. Kus sebe dávají ostatním. Přeji mnoho zdraví a nových nápadů.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.