Přehled posledních diskuzních příspěvků
Proč musely zemřít
Jana Šenbergerová 10.5. 09:09
Taková hezká děvčata! Je smutné, že zemřela tak mladá, a ještě smutnější to, proč, ale také to, že nebyla jediná. Díky, že jsi nás seznámila s výsledkem svého pátrání. V každém městě i vesnici je na koho vzpomenout.
MDŽ nebo Den matek?
Libor Farský 10.5. 06:25
Myslím, že jste to přesně vystihla. Mně vždy vadily tendence skončit s MDŽ a nahradit jej svátkem matek. Už proto, že každá žena nemůže být matkou a naši úctu si zaslouží.
5 tipů, jak motivovat zaměstnance
Eva Stoklasová 9.5. 14:45
Tento portál je ale pro seniory, tak proč tento článek....
Naprosto nevhodné místo
Dana Puchalská 9.5. 13:25
Františku, super..... Chechtám se tady jako ......že ani psát nemůžu. Děkuju.
Panelákový život černého pavouka
Zuzana Pivcová 9.5. 11:25
Včera jsme při návštěvě zoo viděly v jednom z Gočárových domů malou výstavu štírů. Většinou z nich děti byly docela unesené. Tak jaký div, že si plyšový sklípkan spí v ložnici. Strach u dětí vytváříme většinou asi my dospělí. Díky, zase jsem se zasmála.
Architekt a designér Jiří Jiroutek: Celý život je ze mě cítit dřevo
Karel Boháček 9.5. 10:08
Děkuji tvůrci. Nábytek jsme měli od něj a vydržel do dnes - skvělá práce.
Obtíže varující před oslabenou imunitou
Jana Šenbergerová 9.5. 09:25
Závažné, ale opomíjené skutečnosti.
Příběh na 50 slov: Sběratel
Jana Šenbergerová 9.5. 09:09
A tak to někdy v životě chodí. Zajímavý postřeh. Teď se ještě naučit velká zklamání nesčítat a neužírat se jimi.
Hokejová tipovačka: hraje se o cestovní organizéry a puky
Dana Kolářová 8.5. 19:36
Štěstí v tipování a radost ze hry všem hráčům.
Skauti slavili 100 let
Dana Puchalská 8.5. 16:12
Moc hezký článek. Mně jakožto skautů ve výslužbě moc a moc potěšil. Děkuju.
O fenoménu MAJÁLES
Věra Ježková 8.5. 13:34
Borku, ty jsi toho napsal! Navzdory velkému počtu písmen jsem si ráda početla. Majálesy si trochu pamatuji, ale byla jsem moc mladá, když se konaly. Papaláše na tribuně jsem při své výšce 176 cm vídala. Z průvodu – neprůvodu, neboť se přešlapovalo na místě, jsme se po několik let vydávali (kamarádi z práce) na výlety. Jako mladá jsem na Petřín nechodila; byla jsem tam až v pokročilém věku se svým současným přítelem. Sovička je úžasná. :-)
Madla, abych neupadla
Blanka Bílá 8.5. 10:17
Hezky napsáno, mě ale hned vyskočila jedna nelichotivá říkanka pro Madly...
Mě natírat barvou nevadí,loni to byl plach a podlaha na balkonu, ale musím se k tomu rozhodnout sama, ne z donucení.Jinak madla, či podobná zařízeníčka, zábradlí, v mém věku převážně hodnotím pozitivně, někdy se opravdu hodí.
Když starý muž hledá ženu
Danka Rotyková 7.5. 17:23
Každý z nás žil svůj mladý život jinak, proto máme dnes různé požadavky na život v seniorském věku. Je to velké štěstí, když se povede začít si znovu užívat života s partnerem. Ne všem se to však splní. Pokud tedy někdo potřebuje změnu, ať neváhá a hledá, těch příležitostí už zase není tolik co bývalo.
Artrózu začněte řešit včas
Dana Puchalská 7.5. 11:18
S artrózou žiju už skoro 30 let. Takže moc dobře vím, co to je za nepříjemné onemocnění. Zejména když se mění počasí. To pak moje klouby "vržou" jako pendlovky.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.