Přehled posledních diskuzních příspěvků

Zuby

Jitka Hašková 16.5. 07:37
Bezva.Diky za ranní úsměv.

Žižkovandy drbaly

Jana Kollinová 15.5. 13:56
Bavím se hned při úvodní větě "byly tu početné vdovy, jen některé měly ještě manžele.." :-) Vy jste vtipálek!

Úklid jako genderový problém

Zdenka Soukupová 15.5. 12:37
Zajímavý článek. jsem ze "staré školy" a nikdy mě nenapadlo uvažovat o tom, že by uklízel, myl nádobí, pral nebo dělal další domácí práce manžel. Vždycky se vše dalo nějak skloubit; práce, děti, domácnost. A nikdy mi to nevadilo. Měly to tak všechny moje kamarádky a známé. Ale je fakt, že dnešní mladí to mají jinak.

Jak jsem propadla turistickému deníku a turistickým vizitkám

Zuzana Pivcová 15.5. 11:19
Vypadá to moc hezky a děkuji za dobrý tip. Jen nebýt takový lenoch, :-D

Háčkování je znovu v módě

Anna Potůčková 15.5. 10:01
Já osobně pletu, ale dcera háčkuje moc krásné hračky, mnohé dává do různých nadací - např. pro děti v ústavech, pro nedonošená novorozeňata. Nyní háčkuje pro děti v 1. třídě sovičky, které budou dostávat děti spolu s vysvědčením od paní učitelky. Dělá to pro třídu, do které chodí její syn

Mimozemšťanka

Zuzana Pivcová 15.5. 09:52
Někdy si, Květo, kladu otázku Jaké to tady je?, natož Jaké to tady asi bude.... Moc děkuji za prožitek.

Záznam recitálu Můj svět

Alena Tollarová 14.5. 13:11
Představovala jsem si, že by bylo fajn postavit někde vzadu na stativ kameru a pořídit záznam této události. No vida, a je tady! Děkuji :)

Kanoista Josef Dostál: Olympijské medaile mám ve skříni

Alena Tollarová 14.5. 13:07
Děkuji za rozhovor. Trochu mě mrzí, že v něm není zmínka o zlatu a bronzu z MS 2017 v Račicích. Byla jsem u toho, stála na otřásající se tribuně a křičela spolu s ostatními. Byl to fantastický zážitek, u nás doma za humny. Na OH se nepodívám.

Děkuji, pane prezidente. Děkuji, Praho!

Naděžda Špásová 14.5. 12:21
Helo, že si ten dědula nežije špatně, co? Ani se nedivím, že se mu tam odtud nechce. Určitě je to zážitek, fotky jsou super. :-)

Fibromyalgie. Chronická bolest není v pořádku

Zuzana Pivcová 14.5. 11:22
Nepatřím mezi hypochondry, ale možná jsem si právě teď přečetla něco, co mi mnohé vysvětlilo.

Na procházce u františkánů

Alena Vávrová 14.5. 11:21
Tato místa dobře znám, čekávala jsem tam na syna, který pracoval nedaleko. Ráda jsem si prohlédla fotky.

Hrátky s češtinou - 1. Divnopis český nás baví

Naděžda Špásová 14.5. 10:41
Taky si fotím názvy obcí, které mě zaujmou. Liborku, už jsi byl v Záhrobí? Já ano. :-)

Senioři za volantem. Mýty a realita

Jarmila Komberec Jakubcová 14.5. 09:30
Souhlasím s poslední větou článku ....nikdy totiž tolik lidí vysokého věku neřídilo... Já jezdím denně do práce nebo na nákupy. Takže jsem v každodenním provozu. Asi problém bude u tzv. svátečních řidičů či u seniorů, kteří jezdí jen do nákupních středisek. Většinou právě na parkovištích dochází poměrně ke kuriózním situacím, kdy auto řídí starší pán v klobouku. Z těch i já nemám dobrý pocit. Jinak dopravní nehody vznikají napříč generacemi a jejich podílem na nich.

Šárecké údolí

Dana Puchalská 14.5. 09:10
Hezký výlet. V Šárce je pokaždé krásně.

Oblékání oken je jednoduchá změna

Dagmar Bartušková 13.5. 19:46
V mém moderním bytě nemám na oknech záclony, ani závěsy. To jsem dávno odbourala. Úžasný pohled na velkoměsto malují nádherné západy slunce. Někdy si připadám jak v příbězích Julese Vernea, když mi nad hlavou letí balón nebo vzducholoď. Závěsy na fotech jsou velmi pěkné, ale tak do cukráren aj.

Z toho pršet nebude

Elena Valeriánová 13.5. 13:00
Nebeské divadlo a příroda kouzelnice. To spojení nemá chybu.

Pacientský příběh: život se vzácnou chorobou a cizí ledvinou

Hana Nováková 13.5. 12:14
Tak jen popřát hodně zdraví, lásky, štěstí, dojemný příběh, který snad nemůže skončit jinak než dobře...

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.