Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jak se snadno a rychle odbavit na let
Zuzana Pivcová 21.5. 10:25
Pokud člověk cestuje na dovolenou s CK, je zbaven mnohých starostí s odbavováním. Odbavovací kiosk mi poprvé, když jsem letěla služebně sama, pěkně zamotal hlavu. Neuměla jsem tam správně vložit pas ke screeningu, začala jsem panikařit, až přišla asistentka a pomohla mi.
Psychiatr Radkin Honzák: Chtěl jsem být praktickým lékařem
Marie Doušová 21.5. 09:32
Moc zajímavý rozhovor. Dík.....*******
Ambit Art 2019, část II
Hana Nováková 21.5. 09:16
Věro, zajímavá výstava, ale nevím, pokud by byla prodejní, zda by mě něco oslovilo natolik, že bych to chtěla mít doma. Díky za prohlídku
Blíží se, blíží
Marie Doušová 21.5. 08:53
Pane Oldřichu , jak Vám závidím ,že se dokážete rozhodnout. Když jsem obdržela tolik volebních lístků , tak mě hned odradilo je vůbec pročítat. Přesto jsem to udělala a zjistila , že jsem se zděsila ,co budu volit. Volit určitě půjdu ,ale je to nesnadné .
Splněný sen šéfkuchaře Punčocháře
Eva Mužíková 20.5. 14:23
Na soutěž se dívám pravidelně, fandím, při odpočítàvání posledních vteřin se obávám, zda to stihnou. Nerozumím spoustě odborných názvů, natož něco takového uvařit. Jen mi trochu nesedí ty hluboké talíře, ale asi to tak musí být. Danko, odbornice, co Ty na to???
Letní průjmy – v zahraničí i na zahradě
Danka Rotyková 20.5. 13:59
Článek je výstižný, je dobré si občas připomenout i to, co nám může pokazit celou dovolenou. Ve 30 letech jsem brala průjmové onemocnění na lehkou váhu a dostala jsem se až na infekční odd. Bulovky. Byla jsem dehydrovaná po jednom jedinném dnu, a proto jsem lékařům vděčná, že mi podali infuzi. Tehdy jsem toho o dehydrataci věděla opravdu velmi málo. Takže díky redakci za informace.
Rozvedli se, ale jsou přáteli. Jde to vůbec?
Hana Švejnohová 20.5. 11:33
Tak na toto téma už jsem díky bohatým osobním zkušenostem napsala "román", jehož střípky pronikají i do mých příspěvků... Ve třetím manželství žiju už jednatřicet let a de facto se v něm prolíná všechno, co je uvedeno v tomto článku. S mojí (dosti negativní) bilancí našeho vztahu není můj muž vůbec spokojen, vidí to úplně jinak než já, a i když občas padnou mezi námi velmi silná slova směřující k rozchodu, vždycky to nakonec nějak vybalancujeme... Vím, že by naše odloučení ve všech souvislostech přineslo určitě víc škody a starostí, než užitku a radosti. V našem věku a po tolika společných letech života už musí člověk ledacos vydýchat, a tak se i díky autoterapii prostřednictvím psaní smiřuji s manželovým nikdy nekončícím "přátelstvim" s bývalou ženou i odlišnými koníčky... Zrovna včera jsme měli u nás na zahradě grilovačku s rodinami našich dětí z bývalých manželství, se všemi vnoučaty... Bylo to úžasné a byla by hrozná škoda něco takového zničit. Člověk si s přibývajícím věkem musí opravdu hýčkat každý hezký okamžik se svojí rodinou, ať už je jakkoli komplikovaná.
Do stovky ÚSOV
Zuzana Pivcová 20.5. 09:29
Věřím, že "Tvoji" senioři jsou nadšeni. Vždyť to je krásný a obsahově velmi bohatý výlet. Určitě by se bez Tebe nikam nevydali.
Líbezná rostlinka s něžnými bílými kvítky se používá na ekzémy či lupenku
Zuzana Pivcová 20.5. 09:27
Čas od času se mi dělá ekzém na dlaních, asi pozůstatek staré archivní dokumentace, dřív jsem to neznala. Ale ptačinec na to asi nenajdu, vůbec ho neznám a zřejmě ani nepoznám.
Etický kodex uživatele webu - s humorem, ale neubližovat
Dana Puchalská 19.5. 14:28
Perfektní jako vždy. Díky Borku.
Jiří Landa: Na bylinky s rozumem
Jitka Hašková 19.5. 12:49
Bylinná ústní voda Dr. Landy je opravdu vynikající.
Fresh Colours - Svěží barvy
Zuzana Pivcová 19.5. 09:46
To je parádní. Sklo se mi většinou líbí, ať kousky staré nebo zcela moderní. Narozdíl od mnoha obrazů a soch. Díky, Jitko.
Klavírista Karel Košárek: Umění je cestou k porozumění mezi lidmi
Zuzana Pivcová 18.5. 19:42
Je to nádherné a moudré. A japonská nadace má mé sympatie. Japonci byli odjakživa milovníky naší klasické hudby a České filharmonie. Před mnoha lety, když hostovala v Japonsku a hrála zrovna Mou vlast, byla v TV reportáž, jak posluchači přicházeli na koncert. Reportér oslovil mladou manželskou dvojici, kdy paní byla ve vysokém stupni těhotenství. Říkala, že jdou proto, aby si jejich dosud nenarozené dítě mohlo také poslechnout tu krásnou hudbu. Bylo to dojemné. Ilono, bravo.
Seniorka v cizím městě
Hana Nováková 18.5. 13:30
Dokázala jsem se vžít do vaší situace a taky se zasmát. Děkuji..
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.