Přehled posledních diskuzních příspěvků

Barokní Olomouc

Zuzana Pivcová 24.5. 12:06
Jsou tu krásné cenné stavby. Alespoň některé v centru jsem měla možnost vidět při naší krátké někdejší exkurzi do partnerského Správního archivu AČR. Ten se ale bude brzy stěhovat z historické budovy do areálu v Bystrovanech. Díky, Eli.

Znáte popenec obecný?

Zuzana Pivcová 24.5. 09:53
Otázka Co je popenec? byla zrovna v soutěži, které se před pár dny zúčastnila v ČT Jarka Handlová. Tak teď už to víme všichni a také s ním můžeme začít experimentovat.

Nedělní procházka v Botanické zahradě v Troji

Dana Puchalská 24.5. 09:05
Jitko, to je zkrátka NÁDHERA. Děkuju za nádherné fotografie. Mám ráda kosatce. Slyšela a četla jsem, že se jim říká orchideje severu. A něco na tom bude. Těch barev a tvarů co nabízejí je tolik, že až oči přecházejí.

Dva

Dana Puchalská 24.5. 08:12
Zuzano, děkuju za krásnou poezii. Je to krásný start do krásného dne.

Senioři byli z elektrokola nadšeni. Další projíždka je ve středu

Hana Rypáčková 24.5. 07:12
Přihlásila jsem se na 12. 6. Přidá se někdo. ? Je třeba si to vyzkoušet, až nám to nebude šlapat..

Někoho hledat nebo čekat? Samotu řeší mnoho lidí ve vyšším věku

Svatava Páleníková 23.5. 16:23
Já jsem zrovna ten "čekací typ". Nikam a do ničeho se nehrnu, a tak jsem sama. Dobře mi tak. Naštěstí mám dobré přátele, se kterými je mi fajn.

Kudy, kudy, kudy cestička

Mirek Hahn 23.5. 09:08
Paráda. Na Proseči jsem ještě nebyl, znamenám si. Díky.

Co to asi je? Odhalení fotohádanky

Jitka Hašková 23.5. 08:04
To byla dobrá ptákovina. Člověk mohl pustit svoji fantazii představovat si co chtěl. Já jsem to brala jako možnost k pobavení.

Kouzlo nesmrtelnosti

Dana Puchalská 22.5. 14:53
Paní Hano, článek jsem přečetla opravdu jedním dechem. A ten citát na konci článku je víc než pěkný a pravdivý. Hezké další dny i Vám. A děkuju.

Na návštěvě u mého psího kamaráda

Eva Mužíková 22.5. 13:16
Jani, četla jsem Váš příspěvek s nadšením. To vaše dovádění si dobře dokáži představit, něco podobného dělám, když zde mám pejska na hlídání. Posadím jej s povelem " sedni a zůůůůstaň!!! " za roh do kuchyně, v obýváků schovávám většinou piškoty, nebo sušené maso. Na povel " hledej " nastává nejdříve zběsilé, pak detailní prozkoumávání každého kouta. Oba nás to baví a pejsek se alespoň nenudí. Jsou to zkrátka miláčkové. Fotka nemá chybu, pohled všeříkající, děkuji Vám..

Letem - světem

Zuzana Pivcová 22.5. 11:44
Vzhledem k tomu, že bydlím na Jižním Městě. zkusila jsem si popsanou restauraci (abych se také nenapálila) vyhledat právě podle názvu článku, což se mi podařilo. Tato část Prahy je nedaleko, jezdím tam ke kadeřnici. Překvapil mě však zcela pozitivní ohlas všech návštěvníků (asi 120 recenzí). zatímco nespokojených bylo na prsty jedné ruky. Tak to jste museli mít smůlu nebo se teď vyměnil majitel??

Co štve seniory? Málo stromů

Jana Kollinová 22.5. 10:51
Patřím k těm, kteří stromy milují. Z obdivu a propojení s nimi jsem se vyznala v článku Slyším vzdychat stromy nejen o Vánocích.

Kámen jako umělecké dílo

Zuzana Pivcová 22.5. 10:37
Znám, to mívají třeba na hrnčířských trzích v Berouně, kde je dost oblíbená kočičí tematika.

Tereza Kmochová: Neslyší, ale sbírá medaile

Marie Doušová 22.5. 10:23
Terze přeji ještě hodně úspěchů ve sportu i v životě. Moc pěkně napsaný článek o mladé a talentované dívce. Dík.

Pán a labutě

Jana Hošková 22.5. 09:19
Tak Jano, ten starý labutí pár jsem asi s mláďaty fotila před lety i já ! Pamatuji Zámeckou z dětských let - já sice už ne ohrazenou zdí jako má maminka, ale zato se starým pánem, který tam dělal hlídače a měl ochočené všechny veverky. My mu pro změnu říkali Veverčák :-)). Vždycky kolem něj bylo plno veverek, stačilo mu je zavolat a měl jich plno i po sobě, sedaly mu na ramenou...jinak hordy opilých cizáckých nájezdníků mne rozčilujou víc než dost. Jezdí si autem málem až před klec k opicím, byla jsem svědkem ! Být tam, chodím snad hlídat s panem Labuťákem taky !!!! :-))

Co to asi je?

Jitka Hašková 22.5. 08:27
Rozkvetlé stromy za plotem.

Kopřivy na kari s cizrnou a rajčaty

Jitka Hašková 22.5. 07:28
S nápady jak zpracovat kopřivy nemám problém. Spíš mám v Praze problém najít čisté kopřivy.

Jak cestují senioři? Vyplňte naši anketu

Zuzana Pivcová 21.5. 13:19
Anketu jsem vyplnila, ale ten žebříček pořadí od 1. - 7. místa byl jen tak tak. Také jen jedna možnost odpovědi pro mě byla někde málo, protože třeba dovolenou trávím i na chalupě, i cestováním.

Tunel

Zuzana Pivcová 21.5. 13:05
Myslím, že jsi celoživotně moudrá a vnímavá a se svým životem se i přes nějaké překážky umíš dobře dohodnout. A to Ti nastálo moc přeji.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.