Přehled posledních diskuzních příspěvků

Kalvárie, Ostré a hrádek Helfenburk

Daniela Řeřichová 30.5. 13:26
Nádherné fotografie, nádherné putování. Děkuji za možnost objevovat díky Vám kouzelná místa této země.

Jsi k ničemu aneb Když potomci nenásledují své úspěšné rodiče

Zdenka Soukupová 30.5. 12:52
Nic podobného jsem naštěstí nezažila. Asi i proto jsem děti do žádných titulů a kariér netlačila. Přesto obě vystudovaly, mají slušně hodnocená zaměstnání. Snad své děti také nebudou zbytečně tlačit někam, kam nechtějí.

Cibulka jako cibulka aneb vzpomínka na babičku

Zuzana Pivcová 30.5. 11:36
Při takových gastronomických omylech se vždy hodně nasměju, díky.

Davova sekaná

Libuše Křapová 30.5. 09:43
Vypadá to hóódně dobře :-)

Školní léta

Růžena Kuželková 30.5. 09:24
Myslím si,že na školní léta ve věku "seniorském" vzpomínáme s nostalgií.Já například - konec školního roku,při rozdávání vysvědčení,všechna děcka přišly s kytičkou a pak pár "vyvolených" odnášel svazky květin p.učitelce domů,kde jsme byly obdarovány kakaem a nějakou tou buchtičkou,je to zvláštní,že člověk si to po desetiletí pamatuje.Přeji hezký(v Plzni) slunečný den.

Pranostiky pro celý rok XI

Hana Nováková 29.5. 13:50
To jsem si Věrko zase početla. Mám tyto pranostiky ráda a ve vašem podání je to počteníčko. Díky.

Oddělené ložnice? Nemusí jít o partnerskou krizi, začíná to být trend

Karel Boháček 29.5. 13:10
No pokud někdo chrápe a má ještě jednu ložnici navíc, tak proč ne. U nás je manželka vášnivá čtenářka, takže já jdu do druhé ložnice nebo do třetí...

Ženáči hořekovali

Lenka Kočandrlová 29.5. 12:37
Tak nějak mi unikl smysl tohoto článku....

Viděli jste už někdy v přírodě pišišvora?

Daniela Řeřichová 29.5. 09:04
Hodně se užívá v čínské medicíně. Nejúčinnější jsou usušené oddenky staré tři roky.

Vstupte do světa noblesy na zámku Mnichovo Hradiště

Alena Tollarová 29.5. 08:34
Byla jsem tam s kamarádkou loni. Poslední prohlídka před zavíračkou - celý zámek a průvodce patřil jen nám. Byla jsem překvapená, jak je zámek pěkný. Jen fotit se tam nesmělo. Doporučuji!

A stopy zanechává

Dana Puchalská 29.5. 07:03
Opět krásná poezie.

Senioři a jejich aktivity

Daniela Řeřichová 28.5. 12:24
Skvělá práce, skvělé výsledky.

Desítky tisíc lidí mohou vybřednout z dluhové pasti díky novému zákonu

Zuzana Pivcová 28.5. 11:45
Na jednu stranu novela insolvenčního zákona pomáhá v oddlužení, na druhou stranu se televize doslova hemží reklamami na to, jak si co nejrychleji a nejjednodušeji (za 2 minuty už máte v mobilu potvrzení o půjčce, ani nemusíte do banky) zakládat účty a brát půjčky. To je pro mnohé lidi lákavé a nějak nedomyslí, že splácet už tak pohádkově snadné není. A podle mě je dnes velmi špatné to, že kdekdo chce mít všechno hned, okamžitě, ne až si na to našetří. Vidina té nemovitosti či movitého majetku je silnější než obava z dluhu.

Sůl jako nepřítel. Realita nebo zbytečná panika?

Margita Melegova 28.5. 11:30
Souhlasim, sul pouzivat minimalne, jen nez si clovek na to zvykne, ale vysledek bajecny nizsi tlak, lepe fungujici ledviny, minimalni otoky kotniku. To je moje osobni zkusenost.

Seniorka mezi trolly a elfy ve virtuální bublině

Jana Šenbergerová 28.5. 11:20
Hezky jsem si početla a zasmála se, a teď dám na dobrou radu a OFFnu. Hlad je hlad.

Ivo Viktor: Fotbal je rychlejší než za nás

Antonín Vácha 28.5. 10:41
Tento rozhovor mi udělal radost. Ivo Viktor byl brankář obdarovaný nesmírným talentem. Vůbec celá parta kolem roku 76 byla skvělá. Takový úspěch už se jen tak nepodaří. přeji panu Viktorovi hodně zdraví a zdaru v osobním životě.

Ledoví muži

Zuzana Pivcová 28.5. 09:34
Moje maminka byla Žofie a to byla ta, která podle pranostiky zatopí po ledových mužích. Vím, že jsme to díky jejímu jménu jako děti sledovaly a obvykle to tak vycházelo. Dnes už je to dost rozházené. Ale myslím, že ještě ti "malí" neřekli poslední slovo. Ale tenhle víkend, kdy je sraz v Kořenově, by si mohli dát pauzu. Díky za pěkný přehled.

Cviky, které vás vrátí do kondice - 6. díl

Jana Šenbergerová 28.5. 08:41
"U většiny cviků pracuje jen jeden sval – tj. pracuje izolovaně, ostatní mu nepomáhají." Tohle si ani v nejmenším nedovedu představit. Bez obrázku bych měla problém pokrčit první články prstů. Jako cvičenec za moc nestojím, i když by mi to nepochybně velmi prospělo.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.