Přehled posledních diskuzních příspěvků

Povoláním hlasatelka: Marie Tomsová

Daniela Řeřichová 3.6. 11:18
Stálo velice sympatická, usměvavá dáma.

Jmenuji se Albert III

Zuzana Pivcová 3.6. 09:21
Jituš, jsem ráda, že Albík poslal zase aktuální zpravodajství. Držím palce všem.

Divoká šalvěj na nevolnosti, nadýmání i záněty střev

Zuzana Pivcová 3.6. 09:19
Vůbec ji neznám, ale líbí se mi, od pohledu i svými účinky.

Jak jsem vyhrála tipovačku aneb dva důchodci na tripu

Naděžda Špásová 2.6. 17:41
Blanko, máš můj obdiv. Nejen proto, že jsi vyhrála Tipovačku, k čemuž ti gratuluji, ale hlavně proto, že jsi se na ten hokej dokázala dívat. U nás to taky prožívali, já viděla je naše prodloužení a nájezdy. Úplný negramot ale nejsem, jsem celkem obeznámena s hokejovou terminologií. Tak si výhru hezky užij. Zase jsem se pobavila. :-)

Seriál o letničkách: Cínie

Dana Puchalská 2.6. 12:07
Cinie jsou moc krásné květiny.

Zajeďte na kafe s kastelánem Karlštejna

Hana Nováková 2.6. 10:00
Díky za zajímavý článek a za pozvání

Klatovy - brána Šumavy

Hana Nováková 2.6. 09:57
Jarmilko, kdysi jsem byla navštívit Klatovy, jak krásně jste vystihla - brána Šumavy. Dodnes si živě pamatuji ty krásné výhledy, některé zajímavé domy, zkrátka hezké město zasazené do krásné Šumavy.... díky za přiblížení

Platby na dovolené v zahraničí

Svatava Páleníková 1.6. 21:29
Poté, co mi jednou v cizině odcizili peněženku, kde jsem měla eura na celý pobyt, jezdím už jenom s kartou. Vybírám na místě nebo ještě častěji platím kartou.

Za pohodou v Poděbradech

Hana Nováková 1.6. 09:10
Děkuji za příspěvek, jak jste napsala, tak Poděbrady jsou krásné v jakoukoliv roční dobu, vždy je na co se dívat. I když je zde celkem živo, najdou se klidná místa na rozjímání. Dá se zde dobře najíst, v létě dobrá zmrzlina - to hlavně pro naše vnoučata a výlet lodí to miluji.

Kouzlo keramiky

Daniela Řeřichová 1.6. 08:09
Nádherná keramika s duší.

Svěřit se s trápením? Hlavně muži s tím mají problém

Věra Ježková 31.5. 19:16
Přiznat se k nemoci nepovažuji za slabost, protože jsem si ji nezpůsobila. Kamarádkám o ní ale moc nevyprávím, protože vím, že mají dost svých starostí. Vámi uvedený postoj mužů k nemocem znám. Co se tzv. celebrit týká, mám ovšem dojem, že jsou schopny o sobě říct cokoliv; hlavně, aby se o nich psalo/mluvilo.

Lázeňská

Vladislava Dejmková 31.5. 13:03
Lázeňská sezóna byla zahajována v Teplicích?

Svíčka je společník pro teplé večery

Dana Puchalská 31.5. 12:16
Svíčky mám ráda po celý rok. Fotogalerie je moc hezká.

Petr Neužil: Arytmie umíme vyléčit

Jitka Hašková 31.5. 11:09
Kéž by se moje kamarádka se silnou arytmií léčila. Poslala jsem jí tento článek.

Ceny elektřiny vyletěly. Jak nejlépe zareagovat a ušetřit?

Pavel Makal 31.5. 10:54
To tzbčko můžu odsouhlasit, tahle kalkulačka je hodně fajn a přehledná. Mám přes ně zřízenou Bohemii en. u obou energií a smlouvu se mi podařilo zřídit abych nebyl nijak vázaný. Zatím co jsem vždy dal na jejich výsledky, tak se mi podařilo udržet naše výdaje bez zbytečného připlácení za energie. Takže přesto, že levný období máme údajně nadobro za sebou, tak to jde furt tak nějak korigovat.

Brambory v našem světě

Dana Puchalská 31.5. 09:29
Velmi zajímavý článek. Jeden čas jsem nemohla brambory ani vidět, natož jíst. Protože jsme jako učedníci museli jezdit na bramborové brigády do Pelhřimova. Sbírali jsme tam ručně ty brambory co stroje nechaly ležet. Ach jo. To bláto a a déšť, no horror. A ty nedohledné lány - to byla moje dlouhou dobu noční můra. Jak nás to tam nebavilo,vždyť bylo nám 16 let.

Pocity - úryvek z připravovaného románu

Vladislava Dejmková 31.5. 08:48
Dobře napsáno. Diskutuji zde proto, že mě trochu mrzí, že tento článek má stejný začátek názvu jako příspěvky, které jsem na toto téma začala psát já a už byly zveřejněny.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.