Přehled posledních diskuzních příspěvků
Fotoreportáž: Studený máj, ve stodole ráj
Anna Potůčková 6.6. 09:40
Eleno překrásné fotky! A i to je slabé slovo!!!
Brouzdání rosou
Dana Puchalská 6.6. 08:37
Aničko, to je čistokrevná k r á s a. Přidávám ještě pár ********* navíc. Je tam u Tebe na Valašsku prostě nádherně. Děkuju.
Jak se zbavit výčitků svědomí
Eva Kopecká 5.6. 19:16
Je člověku škodlivé trýznit sám sebe něčím, co by většina obecně za podstatné nepovažovala. Samozřejmě, škodit druhým a nemít z toho ani trochu špatný pocit, je nefér, to je jasné. Ale co komu pomůže, když v sobě někdo celá desetiletí nosí výčitky kvůli něčemu, nad čím by ten, koho se to týkalo, už jen asi mávl rukou, kdyby se to dověděl. Naše babička si jednou vzpomněla, že asi v šestnácti chodila s klukem, kterému, když se rozešli, nevrátila prstýnek. Bylo vidět, že má pocit dluhu. Že se i stydí za to před jeho maminkou. Snažila jsem se potlačit smích. Ta věc jistě ze zlata nebyla, ba ani ze stříbra, a ten kluk jí ho dát chtěl a jistě nestál o vrácení. Dneska, kdy je naší babičce 80, kde by tehdejší lásku svých nějakých šestnácti let asi hledala, a kde by našla jeho matku....Docela by mě zajímalo, jestli ten šperk vlastně ještě má....A to jsem se nezeptala. Připomínat jí to nebudu. Možná by byla schopná mě zaúkolovat, abych se pokusila tu rodinu vygooglit...?
Skončila fotografická soutěž "Výhledy", zde jsou její vítězové!
Anna Potůčková 5.6. 15:10
Vítězům této soutěže moc gratuluji a těším se na nové další soutěžní téma!
Jak zvládnout cestování s dětmi letadlem
Danka Rotyková 5.6. 13:52
Pro rodiče jsou to dobré všeobecné informace. S malými dětmi bych cestovala letadlem pouze v případě nutnosti. Stát se může cokoli. A pokud už se neobejde rodina bez moře, je k mání pobřeží v Maďarsku, Chorvatsku, Itálii apod. Úplně v pohodě pak jde cestovat s dětmi školního věku. Takže proč spěchat.
Toulání Toulcovým dvorem
Dana Puchalská 5.6. 13:18
Ano, v Toulcově dvoře se pořádá spousta akcí po celý rok. Je tam celkem dobré spojení. Byla jsem se tam před několika roky podívat. Moc se mi líbila zvířata ve výběhu,asi nejvíc koně. Jezdila jsem okolo autobusem do práce. Díky Věro za hezký článek.
Když si senior zařádí
Karel Boháček 5.6. 11:32
Běžný foto...Tohle vidím denně. Problém je, že než stačím něco vyfotit tak jsou v čudu. Kam se hrabou dnešní mladí slimáci ...
Fotoreportáž Střípky z Kořenova
Anna Potůčková 5.6. 11:07
Bylo tam prima, a stejně jako další fotografové i ty máš krásné fotečky a to i s hudebním doprovodem!
Na cestě za zázrakem
Anna Potůčková 5.6. 10:08
Další krásný článek z našeho setkání, za který děkuji. A nutno dodat, že také krásné fotky! Ještě že máme mobilní telefony. V době kdy nebyly by nalezení místa kde člověk je by bylo složitější! My jsme Tvého řidiče potkali cestou zpět sedět na lavičce.
Onkologové se dostávají k lepším lékům, řeší ale cenu
Daniela Řeřichová 4.6. 20:09
Medicína udělala za poslední desetiletí neuvěřitelné pokroky. Je to obor, který se týká každého z nás, proto by mělo být prioritou vyjít vstříc novým metodám také ekonomicky.
Ve španělském ráji seniorů to už žije
Jarmila Komberec Jakubcová 4.6. 19:32
Na La Manze jsem několikrát byla s partou kamarádek a bydlely jme v apartmánech TESY. Jsou hned v blízkosti jak Mrtvého tak Středozemního moře. A protože tento kousek země považuji za nejhezčí část Španělska letím tam 19.6. ale už do hotelu od CK Delfín Travel.
Pocity - den blbec
Dana Puchalská 4.6. 15:01
Paní Vladislavo, četla jsem Váš dnešní příběh se zatajeným dechem. Měla jsem pocit, že čtu dobrou detektivku. Moc se mi líbil. Přidávám proto ještě nějakou tu ********** navíc.
Rámus
Dana Puchalská 4.6. 09:28
Super povídka. Dost jsem se u ní pobavila. Budou zase další? Ve vesnických hospůdkách to žilo, škoda že v některých vesnicích už nejsou.
Velký náčelník v Praze
Karel Boháček 4.6. 09:18
K nám do Chomutova jezdí indiáni docela často. Hrají tu a prodávají cetky. Jeden už tu má dokonce rodinu.
Mlčím s každou větou
Věra Ježková 4.6. 08:38
Zuzko, název tvé básničky mi připomněl začátek mé, kterou mám připravenu ke zveřejnění. Takže hlásím, že jsem neopisovala.
Vojenské archivnictví mělo v naší zemi počátky již před 100 lety - 2. část
Hana Nováková 3.6. 12:07
Děkuji Zuzko za další přiblížení, přeci jen je to ústav o kterém sice dosti lidí ví, z názvu je patrno o co v něm jde, ale vy nás trochu hlouběji a historicky seznámíte s nepoznaným.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.