Přehled posledních diskuzních příspěvků

Namíchejte si vlastní bylinkové soli

Elena Valeriánová 12.6. 09:40
Bylinkovou sůl si míchám už drahně let sama. Jen nedávám hrzubou mořskou sůl, ale jemnou. Mnohé jste již ode mě tuto stůl dostaly. Mám to vlastnoručně vyzkoušené a ochutnané.

Divadlo Ungelt letní prázdniny nedrží

Daniela Řeřichová 12.6. 07:14
Skvělé divadlo z očí do očí. Objevný repertoár, vynikající herecké výkony.

Stalo se v Kořenově

Zuzana Pivcová 11.6. 13:05
Vím, že existují kalhoty, ze kterých se dají udělat i kratší nad kolena. Pěkně jste sebe i nás pobavily!

Od černobylské katastrofy uplynulo 33 let

Anna Potůčková 11.6. 11:33
Zrovna v době, kdy k této tragédii došlo jsem nosila pod srdcem svoji mladší dceru Jarmilu. No bála jsem se hodně, aby se narodila zdravá. Kamarádka tam byla asi před 2-3 roky jako turistka, nafotila spoustu fotek, které byly hodně smutné a dohnaly i k slzám.

Zpackaná dovolená. Kdy máte nárok na finanční kompenzaci?

Jana Šenbergerová 11.6. 11:24
Jedeme potřetí na stejné místo. Poprvé jsme měli pokoj s balkonem a krásným výhledem, ale týden lilo tak, že jsme si na něm neposeděli. Podruhé jsme měli pokoj bez balkonu a s výhledem na malé parkoviště. I když bylo krásně, měli jsme tak nabitý program, že jsme balkon nepostrádali. Teď potřetí víme, že za pokoj s balkonem je třeba si dost připlatit. Za příplatek si rádi užijeme něčeho jiného. Budeme-li přesto něčím překvapeni, doufám, že jen příjemně.

323 km vlakem aneb z Holešova do Kořenova

Elena Valeriánová 11.6. 11:15
Aničko, já se vrátím, na toto si musím udělat více času. :-)

Sylvio Spohr: Klíčem je mít rád lidi

Daniela Řeřichová 11.6. 08:47
Přeji Silviovi hodně úspěchů. Znám se s celou rodinou a vím, kolik poctivého úsilí je za projektem Café Louvre. Pokud chci pozvat přátele na místo s géniem loci, je to právě Louvre. Dávám si zde i pracovní schůzky, vše je na mimořádné úrovni-interiér, sortiment, personál. Přijďte ochutnat kávu, kterou zde možná pil Einstein, Čapek nebo Kafka. Ponořte se na chvíli do historie pražského kavárenství minulého století.

Pocity - uchazeči

Marie Doušová 10.6. 17:09
Já bych si vybrala toho posledního,jevil se mi jako spolehlivý a rozvážný muž. Vždyť může dostat zkušební dobu a pak se uvidí.

Chutné triky s melounem

Karel Boháček 10.6. 12:41
Nejlepší je rozmixovat obsah melounu uvnitř vrtačkou s metlou a pak vrazit do melounu kohoutek..

Senioři jsou cílem internetových podvodů

Zuzana Pivcová 10.6. 11:27
Čas od času se mi stávalo, že jsem šla na nějaký portál a náhle na mě svítila gratulace, že jsem třeba miliontý návštěvník těch stránek a něco vyhraju. To jsem samozřejmě vždy ignorovala. Reklamy mi přicházejí cíleně, nevím, zda mé zájmy sleduje jedinec či nějaký robot, ale když si jen ze zvědavosti otevřu stránky s hubnutím, vzápětí se na mě začnou valit tematické nabídky. A tak je to se vším. Nevím, jak ostatní, ale já mám na stránce s Novinky. Seznam.cz pod obecnými články přidělené články na jméno: Zuzana Pivcová. Články pro vás.

Pojeďte na výlet na Holý vrch, Hradiště a Bílou stráň

Alena Vávrová 10.6. 11:19
Bylo mi opět potěšením - ty jedna odvážná šlápoto - co světa krás jsi nám zase donesla ze svého dalšího výletu na svých nádherných fotkách. Děkuji ♥ !

Dlouhověkost

Karel Boháček 10.6. 08:10
Na co mně bude 140 let když 40 let budu na lůžku, cucat brčkem, kálet pod sebe a prudit sestřičky. Nejhůře na tom asi bude, že budu třeba přežívat své děti nebo vnuky, kteří vlivem civilizačních nemocí zemřou...

Nejlepší mašiny na boj s travním peklem

Karel Boháček 10.6. 08:06
Můj Weibang 53 je jak tank a přitom tichý. Koš naplní na 120%. Vyjede a seká i 30 st.svah. Akorát byl blbý přístup k svíčce a tak jsem sundal navždy ozdobný kryt a bylo postaráno...

Lásky mé

Dana Puchalská 10.6. 07:58
Hezká poezie hned po ránu. Děkuju.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.