Přehled posledních diskuzních příspěvků

Zahraniční vnoučata. Přibývá jich

Anna Potůčková 15.6. 15:22
Je mně pokaždé hodně líto těch babiček, jejich synové a dcery založili rodiny v zahraničí. Ve svém okolí a mezi známými jich znám hned několik a trápí se tím.

Pan N. N.

Naděžda Špásová 15.6. 13:41
Dneska jich je tolik, že to je už na pováženou. V TV jich je denně hned několik. Vidíš, já mám hodně fotek u článku, tebe zase délkou textu hned tak někdo nepředhoní.

Zámek a okolí Horažďovic

Naděžda Špásová 15.6. 11:04
Jitko, vypadá to tam moc hezky. Určitě to stojí za výlet. :-)

Realistické obrazy

Jitka Hašková 15.6. 09:04
Díky, je to zajímavé.

Pater Noster

Alena Tollarová 15.6. 08:15
Bez hledání a přemýšlení. Byla jsem tam v květnu. K obrazu můžete vyjít po schůdcích a sáhnout si na ni. I když je to "jen" kopie. Na odkaz jsem se nedívala, nevím, co v něm je.

Když se trávník začervená

Zuzana Pivcová 15.6. 07:44
Je to moc hezká personifikace. Jenže tady v Praze jsou na sídlišti trávníky vyschlé jak v pozdním létě.

Retro

Karel Boháček 15.6. 07:12
Miluji retro, stále mně oslovuje.

Žižkovské parno

Jana Kollinová 14.6. 17:03
Pane Nekvasile, nadměrná konzumace houbiček Vám neprospívá.

Sobotovi: Jak Luděk půjčil Adrianě kabát

Dana Puchalská 14.6. 15:52
Luděk Sobota byl jeden čas velice oblíbený komik. Ať si říká kdo chce, jeho scénky byly v době před 30 lety super. Kdo tady vlastně dělal humor pro všechny?? A že byly poplatné té době? Moc se mi potom líbil i v roli seriálu o fotbalistech Okresní přebor. Ať se panu Sobotovi daří i nadále. Díky za rozhovor.

Kočka na paprice

Anna Potůčková 14.6. 12:26
No tak to je už hodně dlouho a přesto to zůstalo v paměti. Tehdy totiž měli žáci z učitelů respekt a zřejmě proto se to řešilo přes školu. Dnes se pomalu učitelé dětí bojí a stejně tak rodičů. Tehdy když jsme přišli ze školy a "žalovali na některého učitele, že nás vytahal za uši, nebo vlasy", tak rodiče to samé za náš průšvih udělali to samé. Tak mnohdy jsme se ani nepřiznali, že jsme něco provedli.

Sama

Anna Potůčková 14.6. 07:19
Zuzko moc krásná básen, a ano sny člověka budí a někdy je to dobře, když ten sen je ošklivý.

Meruňkové koláče jsou neuvěřitelná dobrota

Zuzana Pivcová 13.6. 11:45
A což teprve knedlíky, Dano!! Ale ani koláče, ani knedlíky jsem nejedla, ani nepamatuji.

Bílá barva ve vyšším věku? Ano

Olga Škopánová 13.6. 11:10
Myslím že bílá sluší pouze štíhlým ženám s malým poprsím.

Fotohádanka: Jedno z nejtajemnějších míst...

Hana Rypáčková 13.6. 09:14
Poznala jsem to hned....Než to bylo prozrazeno, tajemné místo..

Slavnost růží na zámku Veltrusy

Jitka Hašková 13.6. 08:27
To je zajímavá novinka. Myslela jsem, že je zámek stále nepřístupný kvůli opravám.

Čím víc nemocnic, tím horší péče

Daniela Řeřichová 13.6. 06:53
Každý máme své individuální prověřené zkušenosti. Zatímco já mohu na vlastní kůži potvrdit, jak výrazně k lepšímu se posunula zdravotní péče v Praze, sousedka z jižních Čech čeká na objednání k očnímu lékaři půl roku. V regionálních nemocnicích je opravdu žalostný nedostatek kvalifikovaných lékařů, většina usiluje o místo v metropoli.

Seriál o letničkách: Gazánie

Daniela Řeřichová 12.6. 12:28
Velice vděčná, nenáročná letnička.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.