Přehled posledních diskuzních příspěvků
Strach ke stárnutí nepatří
Vlasta Simonová 18.6. 14:25
Máte pravdu, p. Ptáčku. Mělo by se. Jenže ono se jenom kecá a nic nedělá. Proto je to čím dál horší a ještě bude... Nedivím se, že se slušní lidé musejí bát. Pořád a o všecko. Nejhůř na tom jsou právě ti staří, slabí, osamělí lidé, vyrostlí v době, kdy byla mezi lidmi důvěra, platilo dané slovo, kdy mladí byli vedeni k úctě a pomoci starým lidem už odmalička. Je smutné tu číst o tom, jaký vztah dnes mají mladší ročníky k rodičům, prarodičům, a vůbec - k důchodcům. Hrozná polistopadová doba. Zelenou má jen mládí, krása, štíhlost, sex, drogy, honba za mamonem, drzost, vulgarita, násilí,zlodějina, nevzdělanost i přes mnohé tituly, absence jakýchkoliv morálních kvalit. A pořád se jen kecá, co by se mělo. Chudáci mladí, nemůžou vidět, do čeho jdou, nebo spíš - kam jsou hnáni, a jejich mladí rodiče, kteří nepamatují nic jiného, nemůžou srovnávat, co ti s nimi svedou? Ten uřvaný uragán smetá s sebou všecky.
Jaké nejhorší věci dělají ženy mužům?
Věra Ježková 18.6. 12:33
Zajímavé. Ale nic z toho opravdu nedělám.
Vydejte se za tajemstvím Popelčina střevíčku na hrad Švihov
Věra Ježková 18.6. 12:20
Kdysi jsem tam byla. Hrad se mi moc líbil.
Krétská pětikilometrovka
Zuzana Pivcová 18.6. 11:35
Helenko, kdysi jsem takhle také šlapala, avšak sama, na průjezdce na Krétě, neměla jsem z toho moc dobrý pocit, ale jinou cestu jsem nenašla. Ráda jsem si s Tebou Krétu trochu připomněla. Byl to můj první řecký ostrov.
Poznáte, kde stojí tato socha a jakou spojitost má s naší hudební minulostí?
Zuzana Pivcová 18.6. 10:13
Kolem sochy často chodím, ale nevěděla jsem, jak se jmenuje.
Oranžové kolo
Daniela Řeřichová 18.6. 09:15
Smysluplná akce, díky za skvělý nápad a úspěšnou realizaci.
Litoměřice 2020
Dana Puchalská 18.6. 08:36
Už jsem Ti poslala mojí přihlášku @. A klidně bych mohla bydlet v hotelu Roosevelt.
Fotoreportáž: Už je to tady zase
Dana Puchalská 18.6. 07:17
Moc hezká vycházka. A fotky jako vždy super.
Gaudix - jeskynní obydlí
Zuzana Pivcová 17.6. 11:26
Kdybych měla možnost, žila bych asi obdobně. Zcela by mi to vyhovovalo. Díky!
Pocit nepotřebnosti. Častý nepřítel seniorů
Marie Doušová 17.6. 10:41
Někdy bych byla ráda , aby mě nikdo nepotřeboval aspoň týden. Každý máme jinou povahu. Někdo se pro rodinu obětuje a druhý na nejblžší kašle a jde si svou cestou. Vždy si ale můžeme vybrat , jak trávit seniorský čas.
Už opravdu poslední střípky z Kořenova
Eva Mužíková 17.6. 09:14
Libuškoooo, prchám k pejskům, večer si vše v klidu přečtu. Ale už nyní z toho nakouknutí tuším, že to bude super počtení.
Jízda "sockou"
Naděžda Špásová 16.6. 13:25
Někdy se člověk opravdu musí smát, co lidé ve veřejné dopravě tzv. vykecají. Dobře napsané, pobavila jsem se. :-)
Fotoreportáž: Lemberk
Marie Doušová 16.6. 11:09
Zámek Lemberk také znám a moc ráda jsem si prohlédla fotky ,které jsou úžasné a vrátily mě do míst ,kde bylo krásně. Dík.
Tapas. To je nikdy nekončící překvapení
Dana Puchalská 16.6. 10:50
Ano tapas jsou skvělé. Měla jsem možnost je ochutnat v několika restauracích v Katalánsku. A chutnalo mi to moc a moc.
Já se houpám, já si lítám...
Naděžda Špásová 16.6. 10:44
Marie, plně s vámi souhlasím a to nejen jako patriot, bydlím totiž už 40 let v Ústí n/L. Hrad Střekov je krásný a ty výhledy. :-)
Dáte si ovocné knedlíky?
Zdenka Soukupová 16.6. 09:53
Dano, ovocné knedlíky taky můžu. Nejradši mám ty z tvarohového těsta a posypané strouhaným tvarohem, cukrem a polité smetanou. Jedno jestli sladkou nebo kysanou. A kvůli tomu tvarohu se uklidňuju, že je to zdravé jídlo...
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.