Přehled posledních diskuzních příspěvků

Velké prsteny. Šokují, ale sluší

Jitka Hašková 27.6. 10:47
Pro mě je nesmyslné nosit tak velké prsteny, i když by to mělo být jen na slavnostní příležitost. Je to nepraktické, to aby měla žena služku, která za ní všechno udělá.

Holešov

Hana Nováková 27.6. 10:35
Jo,jo, Holešovský zámek a škola pro příslušníky PČR je tam krásně

Třešňová bublanina à la Ála

Dana Puchalská 27.6. 09:06
Mňam. ******* Álo, už vypadám jako ti psi od I. P. Pavlova. Jen tu bublaninu pouze vidím, ani zvonit mi k tomu nikdo nemusí.....

Lásku si vyznáváme

Elena Valeriánová 27.6. 08:29
Krásná, jak jinak když je tvoje

Fotohádanka: rozluštění

Dana Puchalská 27.6. 08:13
Řeknu to slovy Karla Gotta:To jsem fakt nečekal,.... Jani jak já hloubala, to si neumíš představit.

Tip na výlet: Až nad koruny stromů

Blanka Macháčková 27.6. 07:24
Hledala jsem informaci o Janských lázních a jako na zavolanou přišel článek od vás. Příští týden jedu vyzkoušet a díky vašim informacím se moc těším.

Hory, moře, památky. To je region Murcia

Jarmila Komberec Jakubcová 26.6. 22:28
Dnes jsem přiletěla z Murcie, kde od ůnora t.r. funguje civilní letiště. La Manga je opravdu kouzelná. Navštívila jsem jak samotné město Murici tak i přírodní bahenní lázně. Ale o tom napíši víc.

Grilujte podle trendů. Hitem je hermelín, krkovička a omáčka Sri-racha

Jana Šenbergerová 26.6. 12:40
Negrilujeme, nejsme trendy, ale kdyby mi někdo takovou dobrotu nabídl, určitě bych neodmítla. Všechno vypadá velmi jedle.

Primářka Katarina Petráková: Do péče praktických lékařů mohou přejít vyléčení onkologičtí pacienti

Jaroslava Handlová 26.6. 11:44
Před dvěma hodinami jsem se vrátila z plánovaného kontrolního vyšetření (po 1 roce) z onkologické ambulance. Po sdělení, že z jejího hlediska je se mnou všechno v pořádku, tak právě také tuto novinu, o níž píšete, mi paní doktorka sdělila. Po 14 letech od operace tedy přecházím zrovna dneškem do péče praktické lékařky.

Pranostiky pro celý rok XIII

Jitka Hašková 26.6. 11:24
Dík za pranostiky. Opět moc zajímavé.

Uhádnete lehce: rozluštění

Dana Puchalská 26.6. 10:17
Paráda. Tak to sem byla vedle jak ta jedle. Je červíka jsem poznala, ale dala jsem ho na jiné ovoce.

Fotohádanka

Zuzana Pivcová 26.6. 08:19
Nějaký horský potok? Nebo snad ještě zbytky ledu?

Spočítáno, potvrzeno: Single senioři trpí

Daniela Řeřichová 25.6. 15:13
V Praze je opravdu bezvýchodná bytová situace pro singl seniory a nikdo se jí nezabývá.

Změna je život

Dana Puchalská 25.6. 11:21
Vypadá dobře. Držím palce a přeju jim spoustu spokojených zákazníků.

Prázdninový tip: Bartošovice v Orlických horách

Dana Puchalská 25.6. 09:56
Musí tam být krásně. Jedna z mých kolegyní se tam blízko narodila. Sice žije už více než 40 let v Praze, ale každý rok tam alespoň na týden zajede a je tomu moc ráda.

K čemu to může být?

Zdenka Soukupová 25.6. 09:23
Totem pro indiánský dětský tábor?

Buňky na cibulce

Daniela Řeřichová 25.6. 07:45
Díky za milý článek.

Zjistěte, jaký jste fototyp, a opalujte se správně

Věra Ježková 24.6. 16:15
Opalovat se? Ani za pytel zlaťáků. Celý život na slunci pobývám jen v nejnutnějších případech a co nejkratší dobu. A posledních cca 20 let si musím mazat obličej krémem s nejvyšším faktorem.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.