Přehled posledních diskuzních příspěvků

Prázdninový tip: Litomyšl - nádherné město

Dana Puchalská 30.6. 09:37
Litomyšl je krásné město. Loni jsem tam byla. Ale jen chvilku, pouze na odpočinek.

Kvalitní vztah vede ke kvalitnímu stáří

Helena Votíková 30.6. 08:49
Ano, Harvardská studie je nekonečná, a k čemu nám bude? Vždyť každý jsme originál se svými plusy a minusy.

Výstava 5 měst

Dana Puchalská 30.6. 08:14
Hezké. Je dobře že jdou ještě tací, kteří se věnují ručním pracem. Já jsem je na ZDŠ měla.

Fenomén guláš

Dana Puchalská 30.6. 08:12
Paní Hano,guláš je skutečně dobrota. Ovšem musí být správně připravený. A tarhon'a je coby příloha víc než skvělá. Vím o tom svoje, manžel je profík. A tu knihu Muž v zástěře mám v knihovně, ráda si v ní čtu. Je tam hodně pěkných humorných příběhů.

Prázdninový tip: Modelové Království ve Žďáře nad Sázavou

Zuzana Pivcová 29.6. 19:53
Modely železnic mám moc ráda. Už před 50 lety jsem měla známého Švéda, který sbíral vláčky a vypravil se za modely dokonce do Maďarska, asi se tam nakupovalo levně. Líbí se mi hlavně všichni ti nadšenci, často otcové se syny ve školním věku, kteří modely železnic staví a pak předvádějí na různých výstavách. Díky za tip na výlet.

A do třetice "Jízda "sockou"

Zdenka Soukupová 29.6. 13:42
No, asi všichni čekali nějaké pokračování zajímavého hovoru a slečna jim vystoupila.

Tváře vody

Dana Kolářová 29.6. 10:05
Výstižné Tváře vody. Hezké podívání.

Pět nejkrásnějších chorvatských ostrovů

Jana Šenbergerová 29.6. 09:38
Při pobytu u Karlobagu jsem navštívila jen Pag. Moc se mi tam líbilo. Dovezla jsem si odtamtud zajímavou kruhovou háčkovanou letní tašku s krukovými uchy. Do vnitrozemí jsem se ale nedostala.

Opoziční snažení

Dana Puchalská 29.6. 07:11
P a r á d a *************.

Měsíček je právě připraven pomáhat

Daniela Řeřichová 28.6. 17:44
Měsíček je na naší zahradě stálým hostem i bez mého přičinění, vždy se někde vysemení. Babička ho používala jako léčivku v různých podobách. Já mám vždy po ruce měsíčkovou mast a nedám na ni dopustit.

Muži mají nejradši domácí puťky

Věra Ježková 28.6. 14:27
Čestný pionýrský, ten můj ne. Celý život byl velmi aktivní, a kdyby dnes neměl omezující zdravotní problémy, byl by jistě stále aktivnější než já. Trávím s ním čtyři dny v týdnu, zbylé tři jsem doma. Fandí všemu, co dělám, v posledních letech mým aktivitám na íčku. Máme zájmy společné i každý své vlastní. Někdy si o svých setkáních a zážitcích vyprávíme, což nás vzájemně obohacuje. Je samozřejmě rád, když jsem s ním doma, uvařím, uděláme si hezký večer nebo si jen tak spolu jsme. Nejsem žádný větroplach, ale jako puťka bych u něj určitě neobstála.

Cestování časem?

Dana Puchalská 28.6. 11:11
A kousek z té knihy bychom mohli vidět, Ne? Docela by mně zajímala.

Prázdninový tip: Povydří

Dana Puchalská 28.6. 09:29
Šumava je nádherný kus naší země. A řeka Vydra je krásná. A fotky co Ivan přidal jsou opravdu moc krásné.

Kde se zastavit cestou k Jadranu?

Dana Puchalská 28.6. 09:25
Kamarádka jezdí rok co rok do Chorvatska. Je tam spokojená. Pro mne by ta cesta byla dnes už ze zdravotních důvodů neuskutečnitelná. Kdysi jsem tam jela a moc se mi to líbilo. Obdivovala jsem zejména Plitvická jezera.

Letní ráno

Zuzana Pivcová 28.6. 08:06
Krása! Je o pár dní víc, horko se na chviličku umoudřilo, ale zase bude. Ty si však se svými výlety umíš poradit.

O životě

Dana Puchalská 28.6. 07:19
Hezká poezie hned po ránu.

Šest zásad pitného režimu

Jana Šenbergerová 27.6. 17:38
Piju už od dětství podstatně méně, než bych měla. 2,5 litru vody těžko vyhovuje všem dospělým. Jinou potřebu má stokilový muž a jinou padesátikilová žena. Chodit a neustále popíjet mi také nepřipadá normální. A popíjet při jídle už vůbec ne.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.