Přehled posledních diskuzních příspěvků
Sluníčko. sluníčko...
Hana Nováková 3.7. 11:20
jo větru ani dešti neporučíš, kdyby nesvítilo celý rok, kde bychom asi byli? I ono, jako všichni lidé, má své rozmary, takže je musíme tolerovat, i když je to někdy hodně těžké
Falešné vzpomínky jsou velmi častý jev
Karel Boháček 3.7. 11:07
Zajímavé. Byl jsem operován na roštěp patra a dodnes si pamatuji s jakou rozkoší do mně sestra vpichovala desítek inj.jehel do obou dlaní. Pátral jsem co by to mohlo být za proceduru/ pochybuji že to byla akupunktura/. To jsem si tedy asi vymyslel ?
Nejstrašnější letní oblečení, které je vidět na ulicích
Eva Horká 3.7. 09:40
Přeji krásný den. Tak tenhle článek mne opravdu potěšil. Občas si totiž připadám "nějaká divná", když někoho takového potkám. V ten moment se mi začnou hlavou honit samé kritické myšlenky typu...proboha, to snad nemyslí vážně?...viděla se ráno v zrcadle?...atd. Patřím mezi ty dříve narozené, a tak si nakonec řeknu....teda ty už jsi fakt stará, když tohle kritizuješ...asi je to normální, vždyť lidí takto oblečených potkávám dost a dost. Po přečtení tohoto článku jsem zajásala.....hurá..nejsem sama, je nás " divných" víc. Eva
Čas růží
Zuzana Pivcová 3.7. 08:22
To jsou moc hezké snímky, díky. Na mě působí dost chladně různobarevné růže z Holandska, které tu prodávají v květinářstvích. Venku je to něco jiného.
Fotoreportáž: ZOO Lipsko 2 – flóra
Dana Puchalská 2.7. 16:27
Tak z bych jela určitě. Díky za pěkné fotky.
Seriál o letničkách: Čapí nůsky, dnes muškáty nebo pelargonie
Dana Puchalská 2.7. 15:56
Muškáty mám ráda. Poprvé se mi podařilo, aby mi přes zimu 3 kusy neuhynuly. A jsou nádherné. V novém bytě s teplým sklepem je to kumšt.
Děti, psi a kočky jsou božstvo. Čím vás ještě překvapí Řecko?
Zuzana Pivcová 2.7. 11:37
V Řecku, tedy víc na ostrovech než na pevnině, jsem byla několikrát. Něco ze zde uvedených poznatků potvrzuji. Řekové jsou totiž, alespoň z pohledu nás turistů, velmi pohodoví a benevolentní, řada věcí je nevyvede z míry, ani čas. Nemůžu však souhlasit s tvrzením, že vedle dětí jsou pro ně božstvem i kočky a psi. Kočky nechávají svému osudu a psy často, jak mi řekla servírka na Olympské riviéře, dovezou autem z Athén do letoviska na pobřeží a tam je vyhodí. Viděla jsem spoustu zdivočelých vychrtlých psů, kteří se mezi sebou rvali o živobytí. Hrozná dovolená.
Moje milionová chvilka
Dana Kolářová 2.7. 09:42
Soni, tvoje milionová chvilka zpříjemnila moji chvilku s i60. ☼
Láska žije všude
Hana Šimková 2.7. 07:37
Ano, láska žije opravdu všude. Jenom to umět tak vyjádřit jako ty.
Fotoreportáž: ZOO Lipsko 1 - fauna
Eva Mužíková 1.7. 11:12
Tak to jsi si Nadičko mákla, fotky vydařené, prohlédla jsem si je hned dvakrát. Morčátkovské miminko, panda , surikaty, žirafky a irbis... vedou... ale všechny tvorečkové mne zaujali. Díky za prohlídku.
Kosmonaut z pražského předměstí
Zuzana Pivcová 1.7. 11:04
Je to jako ve sportu, vítěz může být vždy jen jeden, i když v tom sehrají roli různé okolnosti, první nemusí být skutečně nejlepší. Článek se mi líbí, je vidět, že má pan plukovník Pelčák vojenství a létání v krvi.
Zažijte kouzelné výlety v sedle elektrokola
Marie Doušová 1.7. 10:23
Už namám moc času jezdit na kole a také mě docela zlobí ,že kopec je pro mě už dost nepříjemný. Když nemohu ,tak slezu a vedu kolo do kopce a kochám se přírodou. Ale ve skutečnosti už je na mě kopec dost velká zátěž. Elektrokolo by asi bylo fajn ,ale na moje projížďky se nevyplatí.
Letní
Jana Šenbergerová 1.7. 08:09
Kdybych se hodně snažila, líp bych to nenapsala. Ve vlastním tuku bych se smažila, i z myšlení to horko sálá.
Pocity - narozeniny
Jana Šenbergerová 30.6. 13:28
Pěkné! Proč mám ale pocit, že se bude rozvíjet příběh z první části článku? :-)
Vydejte se na zámek Libochovice. Do rodiště Jana Evangelisty Purkyně
Naděžda Špásová 30.6. 12:47
Zámek v Libochovicích už jsem navštívila, má krásnou zahradu a byli jsme tam na výstavě bonsají. Stojí za návštěvu.
Nomofóbie, phubbing - braňme se jim, raději spolu mluvme!
Dana Puchalská 30.6. 11:45
Moc pěkný článek.
Pranostiky pro celý rok XIV
Jana Kollinová 30.6. 11:25
Věro, z Tvého cyklu pranostik jsem doslova nadšená. Baví mě! Tentokrát mi dal zabrat svatý/á Praxed/a. Hledala jsem něco bližšího o mně neznámém svatém a ejhle, kde nic tu nic, jen další pranostika: "Svatá Praxeda pláčem usedá." Možná někdo další ze čtenářů doplní. Moc se mi líbí, kolik pranostik na červenec slibovalo našim předkům déšť, který se pozvolna stává vzácným. Budu sledovat odkud vítr v červenci věje, abych podchytila kde se láce děje a kam český senior nakupovat spěje. Těším se na další pokračování. Děkuji. Dík
Na návštěvě u MasterChefa
Jana Šenbergerová 30.6. 10:39
Ať se holčině daří. Jíst se bude vždycky , takže dobrých kuchařek a kuchařů není nikdy dost. U nás skomírají restaurace, které nesehnaly žádné.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.