Přehled posledních diskuzních příspěvků

Příběh na 50 slov: Multikulturní setkání

Dana Puchalská 7.7. 08:27
Moc pěkný a zajímavý článek. Děkuju.

Vltavská Marina

Jan Zelenka 6.7. 15:23
Vážení, naprosto nechápu, kam zmizela mnou vložená fotografie při zveřejnění příspěvku. Pokud se to bude opakovat i v ostatních mých textech, budu muset požádat o výmaz svého profilu. Zatím vidím jen samé problémy.

Pohoda v Kořenově

Hana Nováková 6.7. 11:10
Ano, to byla opravdu pohoda a vydařené setkání-díky za článek i procházku Jizerkama.

Touha po klidu

Dana Puchalská 6.7. 09:18
Děkuju Zuzano za velice zajímavý článek. A protože víc hvězdiček pod článek nelze přidat, přidávám je sem. **************

Řetězové emaily, aneb Jak si ověřit informace na internetu

Jarmila Komberec Jakubcová 6.7. 08:03
Velký dík za dobrý článek. Já řetězové emaily dál většinou nepřeposílám i když je dostávám od známých. Pouze pokud jejich obsah se týká třeba receptů na jídlo či nějaký vtip.Bohužel mnoho mých známých těmto "zaručeným zprávám" bezmezně věří.

Technická památka. Víte, o kterou jde?

Dana Puchalská 6.7. 07:57
Ano vím, ale nechci to psát hned. Často okolo jezdím. A je škoda, že ona stavba takhle" dopadla". Ať hádají i ostatní.

Stres. Společník našich životů

Dana Nepejchalová 5.7. 21:25
Děkuji za článek, mám 57 roků a setkala jsem se se šikanou na pracovišti, skončila jsem na PN a už tam nepracuji, kdo to nezažil nepochopí, jsem stále na PN a už se dávám dohromady. Ale vím , že už ve velkém kolektivu pracovat nikdy nechci. Mám 7 let do důchodu a nevím co bude dál. Po ukončení PN půjdu na pracák a snad něco seženu. Je to tak, dříve jsem nepociťovala na žádném pracovišti ani stres, ani šikanu, ale teď je tam nacházím všechna negativa, pozitivum žádné.

Básně

Jana Kollinová 5.7. 11:03
Ráda jsem si přečetla zpěvné verše a ráno se mi zdá mnohem krásnější. Děkuji.

Fotohádanka: Víte, co to je?

Zuzana Pivcová 5.7. 09:54
Bohužel nevím, jistě něco přírodního, když je to z Krkonoš, ale nepoznám.

Malování na porcelán

Dana Puchalská 5.7. 09:29
Zdeni. Moc hezký příběh a pobavila jsem se. Děkuju.

Turisté v plavkách budí pohoršení. Hrozí jim pokuty

Anna Potůčková 4.7. 11:41
Nikdy bych nešla v plavkách na místa kam plavky prostě nepatří. A to i kdybych měla postavu věhlasné modelky! Ovšem na druhou stranu by turistky zejména z muslimských zemí měly akceptovat naše evropské zvyklosti a nelozit do vody zahalení od hlavy až k patě. I to je extrém v evropských městech

Úvaha o času

Anna Potůčková 4.7. 11:32
Moc hezká úvaha. Svůj čas nejraději trávím s rodinou a přáteli a pak jej věnuji svým zálibám, ale také povinnostem. Čas nelze trávit jen zábavou, občas se musí i pracovat a konat dobro pro ostatní a to mnohdy zcela zdarma a z lásky!

Znáte medovník?

Jarmila Komberec Jakubcová 4.7. 08:48
Dano znám jen medovník jako forma dortu. Což ale nejím, protože je to velká kalorická bomba.

Chcete si půjčit na dovolené auto? Bez kreditky to nejspíš nepůjde

Jarmila Komberec Jakubcová 4.7. 08:46
Před několika týdny jsem byla s kamarádkou na Gran Canarii a auto bez kreditní karty nám Španělé nepůjčili. Akceptují jen kreditní. Nechápu to, já mám sice karty platební dvě, ale obě jen debetní a to samé moje kamarádka.

Prázdninový tip: Krkonoše - všechny cesty vedou na Luční boudu

Hana Nováková 3.7. 13:18
Marie, děkuji za moc krásný článek mé srdeční záležitosti - Krkonoš. Podle vašich fotek jsem si v duchu připomněla mé dávné putování ještě s rodičí po Krkonoší, byly to naše každoroční tůry. Bože, jak tam bylo krásně, ty výhledy, čistý vzduch. Kdeže ty doby jsou, a už mám zase slzy v očích. Díky, díky

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.