Přehled posledních diskuzních příspěvků
Klenoty slunné Andalusie
Dana Puchalská 10.7. 10:09
Krásná pozvánka do nádherné a sluncem prozářené země.
Fotoreportáž: Trápení
Zuzana Pivcová 10.7. 09:05
To je, Naďo, opravdu velké trápení. Sama horko špatně snáším, a co teprve příroda, která potřebuje vláhu. Díky za článek s hezkými fotkami. Přese všecko mě potěšily.
Narozeninové rozjímání
Dana Puchalská 10.7. 07:20
Věrko, krása. Přidávám proto další ************ a děkuji.
Zbavte se bolestí kloubů podle ájurvédy
Jitka Hašková 10.7. 06:39
Velmi užitečné. Mě pomohlo cvičení na kyčle - ježdění na rotopedu, protože jsem měla ochablé svalstvo. To bývá ve stáří častá příčina.
Sledujte na internetu jen to, co vás zajímá. Trendující témata najdete nově na domovské stránce Seznam.cz
Jana Šenbergerová 9.7. 13:58
Co mě zajímá, využívám. :-)
Prázdninový tip: Skalka u Prostějova
Hana Nováková 9.7. 13:20
Krásné prostředí dle fotek i poutavý článek - díky za přiblížení
Snítka olivy ze Země zaslíbené
Daniela Řeřichová 9.7. 11:27
Díky za možnost nahlédnout do posvátných míst, díky za moudrou úvahu.
Rozluštění - poznáte
Anna Potůčková 9.7. 10:30
Já nehádala už jen proto, že většina tipovala automobil a nechtěla jsem se opakovat
Tato užitečná a krásná rostlina voní po citrónu
Zuzana Pivcová 9.7. 09:48
Tak to bude asi ta krásná vůně, kterou prodávají jako verveine. Nebo ne? Jinak neznám.
6. červenec
Anna Potůčková 9.7. 08:16
Kéž by každý den byl všem dnem objetí ! Jak krásně by nám bylo všem ! Zdařilá básen!
Fotoreportáž: Vzhůru do krajiny
Anna Potůčková 9.7. 08:14
Moc krásné fotky v této fotoreportáži. Naše příroda je na krásná místa hodně bohatá, jen je třeba tu krásu vnímat !
Ještě jednou seznámení na inzerát
Zuzana Pivcová 8.7. 13:12
Jako prostředí pro první schůzku to asi lákavé nebylo. Ale veterinářům jinak fandím.
Do Trenčianských Teplic opět jezdí úzkorozchodná „električka“
Soňa Prachfeldová 8.7. 13:00
Ano, my jsme právě 9.6. přijeli do TT, všude plno lidí, električku jsme nestihli, protože jsme se ubytovávali. Část programu ano, bylo ohromně lidí a ohromné vedro.
Sama v domě. Častý problém seniorek
Dana Puchalská 8.7. 10:07
To je v dnešní době velice častý problém. Přítelkyně to vyřešila dost jednoduše. Našla si podnajemniky. Mladou rodinu s dítětem. Obsadili horní patro a ona má zase plný dům a hlavně se přestala bát. Pán pomáhá s údržbou doma paní ji zase pomáhá se zahrádkou a nákupy. A to mrně ji vyloženě vlivo novou energii do těla. Říkala, že tohle byl její nejlepší nápad co mohla uskutečnit. Dcera a syn jsou rádi, že jejich maminka vyloženě omládla.
Místo někdejší tragédie dnes pouhou turistickou atrakcí?
Dana Puchalská 8.7. 08:25
Víc než zajímavý článek.
Za všechno může praotec
Zuzana Pivcová 7.7. 16:55
Souhlasím. Já vlastně krásu Českého středohoří poznávám především díky zdejším článkům.
Poloostrov Kanoni. Ráj fotografů letadel
Jan Zelenka 7.7. 14:46
Chtěl jsem dát všechny hvězdičky, ale skočila tam jen jedna.
Také jsem na tom místě fotil, taky se jevil nad celým ostrovem, kterým jsme projeli skoro celý ve dvou dnech. Příjemná vzpomínka.
Vzpomínka na starou kartářku
Helenka Vambleki 7.7. 11:37
Ani paterčata, ani blecha, to by naštvalo :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.