Přehled posledních diskuzních příspěvků

Češka, která žije s vlky

Zuzana Pivcová 13.7. 12:46
Tuto knížku jsem si nedávno koupila a moc se mi líbí. Vlci jsou pro mě nesmírně zajímaví a mají můj obdiv.

Prázdninový tip: Můj první pobyt ve Vysokých Tatrách

Dana Puchalská 13.7. 11:24
Marie, moc hezký výlet. Jak jsem si tak prohlížela fotografie, došlo mi že ve Vysokých Tatrách, Pieninách a na Dunajci jsem byla když mě bylo krásných 20 let. A opravdu se to tam změnilo. K lepšímu. Děkuju za oživení vzpomínek.

Kytaře

Soňa Prachfeldová 13.7. 07:52
Pohlidam, když je zapotřebí, ale neprehanim.

Nové vztahy ve vyšším věku často zhatí rodinní příslušníci

Daniela Řeřichová 12.7. 14:36
To je velmi složitá situace pro všechny zúčastněné.

Divoká a krásná Sardinie

Daniela Řeřichová 12.7. 11:41
Velice sugestivní. Jako bych tam byla s Vámi.

O Juliu SŁowackém

Marie Doušová 12.7. 10:00
O Juliu Slowackém jsem nic nevěděla a ráda jsem se dozvěděla a přečetla překlady jeho básní.Překládatel Otakar Mokrý ve svém mladém věku překládal básně a dost úspěšně. Ráda jsem se poučila a mám veliké mezery. Dík...

Příběh Věry: Kvůli dluhům přišla o byt i přátele. Teď jí svitla naděje

Olga Škopánová 12.7. 08:05
Podnikání je krásné když se daří ale když se nedaří je to tragédie.

Letní obrazy

Marie Seitlová 12.7. 07:29
Moc krásná báseň i úvodní fotka lučních květin.

Co říkal Karel Gott v roce 1963, když poprvé vyhrál Zlatého slavíka?

Svatava Páleníková 11.7. 14:26
Je to prostě božský Karel. Asi před deseti lety mne vzala dcera na jeho koncert a byla jsem překvapena, kolik na něm bylo mladých lidí. Rozhovor je prima, zajimalo by mne, jak by na tyto otázky odpověděl mistr dnes.

Zamyšlení

Libor Farský 11.7. 13:48
Ano, ale raději bych četl něco optimistického.

Černá ředkev plná vitamínů

Anna Csanádiová 11.7. 13:01
Zajímavé, červenou a bílou ředkev pěstuji, ještě vyzkouším i černou. Já dělám z ředkve saláty a pickles.

Co jsme doma jedli, co jsme doma vařili

Hana Nováková 11.7. 12:13
Moje babička dělala ale s rýží - bylo to teplé moc dobré, navrch dávala ušlehaný bílek z vajec, které dávala do hmoty. Mňamka - díky za heuký článek, který mě vrátil do dětství.

Prázdniny – čas, kdy jsou senioři žádáni a hýčkáni

Hana Rypáčková 11.7. 08:27
Je to tak. Nejvíc. Ale i přes rok v nemoci rádi pomůžeme...

Kdy přestat řídit?

Dana Puchalská 11.7. 07:25
Je to článek víc než zajímavý. Ale mám pocit, že jsem na téma "senior za volantem" už tady na stránkách četla. Ano, někteří hodně staří lidé si prostě svůj život bez řízení auta nedokáží představit. A někdy je to víc než náročná práce, donutit ho přestat řídit auto. Máme takového souseda v domě.

Má trochu jiné nebe

Dana Puchalská 11.7. 07:03
Nádhera .... A děkuju. Hned je den hezčí, když si přečtu něco tak krásného.

Prázdninový tip: Písecká zastavení

Alena Tollarová 10.7. 14:35
Písek jsem vůbec neznala, tak jsem to napravila konečně letos aspoň krátkou zastávkou při cestě do jižních Čech. Hezké město mě v pravé poledne přivítalo krásnou zvonkohrou.

Technická památka - rozluštění

Helenka Vambleki 10.7. 11:49
Kdysi neodmyslitelná železniční nákladní doprava byla vytěsněna kamionovou, která zatěžuje naše silnice, dálnice. Na silnicích umírají řidiči i chodci. Nervozita hýbe celou řidičskou armádou z objížděk, nekonečných oprav, zúžení do jednoho pruhu, neodklizení sněhu, spadlými mosty... a z důmyslného železničního překladiště bude za chvíli jen hromada sutin nebo zde vznikne další tolik potřebné nákupní centrum

Háčkovaná móda na léto

Věra Ježková 10.7. 10:22
Kdysi dávno jsem si uháčkovala tmavomodré froté tričko s krátkým rukávem. Jinak jsem radši pletla. Líbí se mi tašky.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.