Přehled posledních diskuzních příspěvků

Vidět Neapol...

Alena Vávrová 16.7. 14:09
Tak o tohle všechno jsem přišla, a asi o mnohem více, když zkrachovala cestovka, se kterou jsem měla jet poznávací zájezd po Itálii...Už jsem se na to víckrát nezmohla. Takže dík aspoň za střípky...

Měkké dovednosti jsou žádané zboží

Jana Šenbergerová 16.7. 13:34
Ale že jim to trvalo, než na to přišli. :-)

Setkání v Brdech

Anna Potůčková 16.7. 11:18
Tak takový tábor by se mně také moc líbil. Určitě Vám všem bylo spolu moc dobře a máte spoustu zážitků a vzpomínek !

Jak jsem se neseznámil aneb Skrytá identita ve virtuálním světě vzkvétá

Jitka Hašková 16.7. 09:10
Naprosto chápu a takovýmto seznámením se vyhýbám. Nemám důvěru.

Lázeňské povídání

Anna Potůčková 16.7. 08:14
Ono je to spíše Lázenské básnění ! Ale zdařilá poezie! Stal se z Vás v Teplicích určitě "Švihák lázenský" !

Žitné pečivo má prospěšné vitamíny a minerály

Jitka Hašková 16.7. 06:45
Celožitný chléb a vynechání pšenice mi zdravotně moc pomohlo a podařilo se mi snížit nadváhu. Nejím nic z pšenice.

Tipy, jak si mohou senioři zvýšit svůj finanční standard

Jan Jirak 15.7. 15:38
důchodce má sedět doma na zadku a nechat práci mladším. ti nás potom budou střílet, neboť jim zvednou kvůli tomu odchod do důchodu. pokud se nezabezpečili dříve mají smůlu

Několik řádků o Holandsku. I. část – úvod

Naděžda Špásová 15.7. 14:20
Tak do Holandska bych určitě nejela, i když je to tam asi hezké. Nemám ráda lakomce a škudlily. O Holanďanech jsem slyšela, že jsou hodně tolerantní, co se týče různých lidských odlišností.

Skutečně účinná dovolená? Odpojte se!

Dana Puchalská 15.7. 13:09
Mapy.cz jsou skvělé. Pokaždé když někam jedeme tak si na nich spolehlivě najdu trasu i zajímavosti v okolí.

Foto s příběhem

Věra Ježková 15.7. 12:55
Evo, to přání volnosti … mi právě teď přišlo vhod.

Ležérní móda pro každý věk

Marie Doušová 15.7. 10:03
Ženám na fotkách to sluší ,ale přece jen plandavá a neforemná móda je příjemná v létě ,ale jinak nic moc. Ztrácí se tvar ženy a to je chyba, ale ať si každý nosí co mu vyhovuje.

Prázdninový tip: Besedické skály, aneb Ukážu Vám cestu rájem

Anna Potůčková 15.7. 09:55
Je tolik míst, kam má noha nevkročila, a toto je jedním z nich! Tak díky za tip!

Hrátky s češtinou – Rčení

Anna Potůčková 15.7. 08:40
Pro jedno kvítí slunce nesvítí

Bára Strýcová má wimbledonský titul ve čtyřhře. A jak dopadla tipovačka?

Anna Potůčková 15.7. 07:24
Hezké ráno, první jsem se dnes šla podívat na tipovačku kde jsem zjistila že výherní pozici se mně nepodařilo udržet. Nu což, však nejde o život mně napadlo jako první. Pak jsem našla článek a a tam zjistila, že nakonec jsem výhru získala jen díky nepoctivcům. Jo, jo s poctivostí nejdál dojdeš, pravila při mé výchově vždy maminka. Kéž by takových stránek, kde kontrolují poctivost soutěžení bylo více. Ale mnohdy zkrátka mají zelenou podvodníci a redakci těchto stánek moc děkuji nejen za výhru, ale také za to, že je zde na 1. místě preferována slušnost a poctivost. Z výhry mám velkou radost, příjemný začátek dnešního dne !

Prázdninový tip: Bílé Karpaty - zapomenutá oblast Moravy

Zuzana Pivcová 14.7. 13:15
Krásně popsaný výlet a tak pěkná krajina, jen pro mě hůře dosažitelná.

Mánesovská tradice

Jitka Hašková 14.7. 11:07
Věro, díky. Na tu výstavu se chystám. Pořádně si obrázky prohlédnu na počítači až se vrátím domů.

Jsem rostlina, co zahání slimáky, a jsem krásná

Zuzana Pivcová 14.7. 09:33
Rostlinu neznám, ale ještě před pár lety, kdy se to tu u nás na chalupě v Týně hemžilo slimáky, by tu asi byla hodně platná.

Stará holčička

Dana Puchalská 14.7. 06:41
Děkuji za milou vzpomínku. Paní Milenu jsem měla ráda.

Úzkost, deprese, závist. Výsledky života na internetu

Jana Šenbergerová 13.7. 17:09
Nikdy jsem neměla ráda, když mi někdo zasahoval do života. Ze všeho nejmíň jsem měla potřebu být jako někdo jiný. A o tom, co je pro mě krásné, rozhoduji sama. Možná proto netrpím úzkostí, depresí ani závistí. Dnešních mladých je mi docela líto. Jsou "masírováni" ze všech stran.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.